Hvordan bruker man en rabbitvibrator?

Rabbitvibratoren har lenge vært en storfavoritt blant kvinner. Men hvordan er det man egentlig bruker dette sexleketøyet?

Er det et leketøy som de fleste kjenner til, så er det det ikoniske sexleketøyet: Rabbitvibratoren! Alle omtrent skal ha en rabbitvibrator, spesielt etter at vibratoren ble vist frem i en av episodene til den verdenskjente serien "Sex & the City", på begynnelsen av 2000-tallet. Siden den tid har det klassiske leketøyet fått sin faste plass i nattbordskuffen blant kvinner verden rundt, og finnes nå i alle mulige varianter, prisklasser og farger. 

Les også: Rabbitvibrator – slik velger du riktig

Men mange blir litt usikre i møte med den søte kaninvibratoren. For hvor skal hva? Nedenfor vil vi forklare deg hvordan en rabbitvibrator brukes og noen gode tips for maksimal nytelse!

Slik bruker du en rabbit:

Rabbitvibratoren er ikke så innviklet som den kan se ut. Når du først har fått susen på den, vil du neppe legge den fra deg... En rabbitvibrator er designet med et skaft for penetrering i skjeden og en liten utstikker - altså kaninørene - som er ment for å stimulere klitoris. Begge disse delene er ustyrt med motorer, som gir fra seg deilige vibrasjoner, og kan styres separat i ulike intensitetsnivåer. Det er nettopp denne dobbelstimuleringen som gjør rabbitvibratoren til kvinnens favoritt! 

Ikke glem oppvarmingen! De aller fleste fokuserer kun på klitoris, men det betyr ikke at du skal glemme alle de andre erogene sonene vi har på kroppen. Start rolig med å stryke vibratoren over for eksempel niplene eller halsen, og jobb deg gradvis nedover til du kommer til klitoris og skjedeåpningen. Slik deilig teasing vil få kroppen i stemning og gjøre deg klar for mer! 

Har du lyst til å gjøre det gode enda bedre? Vel, da bør du lese dette punktet. Glidemiddel er alfa omega for å oppnå best mulig nytelse med en rabbitvibrator. Smør en en liten mengde på både skaftet og kaninørene, og kjenn hvordan stimuleringen og innføringen blir enda mer deilig og smooth! 

Artikkel-hvordan-bruke-en-rabbitvibrator-husk-glidNY.jpg

sjekkglidemidler.png

En rabbitvibrator er utstyrt med mange ulike intensitetsnivåer og rytmer. Prøv deg derfor frem første gangen du bruker vibratoren og finn ditt favorittprogram. Mange rabbiter har også to motorer, en i skaftet og en i klitorisdelen, slik at du kan styre de separat. Man er gjerne litt mer følsom på klitoris, og da er det perfekt at du kan ha et litt roligere nivå akkurat her. 

En rabbitvibrator er ikke det samme som en dildo, og man behøver ikke å heise seg ned og opp på vibratoren, eller bevege den spesielt masse for å få nytelse. Det er selvsagt individuelt hva man liker, men ofte vil de kraftige vibrasjonene dunke mot klitoris og g-punktet, og gi mye nytelse i seg selv. Det er også viktig å finne en behagelig liggestilling med en god håndstilling. Et godt tips er å legge en pute under nederste del av ryggen, slik at du får et lite løft, og har mer støtte under rabbiten og hånden. Finjuster og finn ut hva du liker!

Om du har lyst til å gjøre leken med rabbiten enda mer pirrende - prøv vibratoren i våte omgivelser! Å leke deg frem i badekaret eller i dusjen kan være veldig spennende og deilig. Bare husk å sjekke at rabbitvibratoren er vanntett før du tar turen inn på badet! 

seallerabbitvibratorer-her.png