Hvordan bruker man en rabbitvibrator?

Rabbitvibratoren er en evig favoritt blant kvinner. Men hva er egentlig greia med de kaninørene?

Det ikoniske sexleketøyet “Mr. Rabbit” ble allmen kjent da vibratoren ble vist i en episode av Sex og Singelliv på begynnelsen av 2000-tallet. Siden den tid har det spesielle leketøyet nærmest fått en kultstatus blant kvinner og finnes nå i alle mulige varianter, prisklasser og farger. 

Les også: Rabbitvibrator – slik velger du riktig

Men mange blir litt usikre i møte med den søte kaninvibratoren. For hvor skal hva?

Slik bruker du en rabbit:

En rabbitvibrator har et skaft for penetrering og en liten utstikker -kaninørene- som er ment for å vibrere mot klitoris. Både skaftet og kaninørene vibrerer. Det er nettopp denne dobbelstimuleringen som gjør rabbitvibratoren til kvinnens favoritt. Hvis du ligger på rygg vil altså ørene på vibratoren peke mot taket. 

1. Varm opp

Bruk tuppen av vibratoren for å stimulere klitoris og skjedeåpningen i begynnelsen. De gode vibrasjonene vil få deg i stemning og sende sjokkbølger av kåthet til resten av kroppen. Snart føler du kanskje behovet for å fylles opp. 

2. Bruk glidemiddel

Bruk litt glidemiddel på vibratoren og deg selv, for en lettere innføring. Press skaftet mot g-punktet (inn mot navlen), og la kaninørene ligge over klitoris.

3. Finn riktig vibrasjon

Prøv deg frem og finn din favorittprogram Noen rabbiter har to motorer, en i skaftet og en i klitorisdelen, slik at du kan styre nytelsen separat og få det akkurat som du foretrekker.

4.Finjuster bevegelsene

En rabbitvibrator er ikke det samme som en dildo, og man behøver ikke å heise seg ned og opp på vibratoren, eller bevege den spesielt masse for å få nytelse. Det er selvsagt individuelt hva man liker, men ofte vil de kraftige vibrasjonene dunke mot klitoris og g-punktet, og gi mye nytelse i seg selv. Finjuster og finn ut hva du liker.  

Se alle rabbitvibratorer her.