Rabbitvibrator – slik velger du riktig

Alle kvinner fortjener en rabbitvibrator. Finn din favoritt her!

Det finnes mange ulike rabbitvibratorer på markedet, og det kan være vanskelig å orientere seg i en jungel av ulike farger, fasonger og funksjoner. Alle vibratorer er forskjellige, akkurat som alle kvinner. Derfor har vi i Kondomeriet laget en guide, slik at du lettere kan finne en rabbit tilpasset dine unike behov.

Det er imidlertid én ting alle rabbiter har til felles: De vibrerer og har et skaft for penetrasjon, og “kaninører” som skal ligge på klitoris. Med stimulering mot g-punkt og klitoris samtidig er rabbitvibratoren en sikker vei til orgasme. De fleste rabbiter er laget i silikon, så vi anbefaler derfor vannbasert glidemiddel for å få ekstra nytelse og bevare leketøyet ditt i mange år framover.

Hvilken rabbitt-type er du?

Min første rabbit:

Happy Rabbit mini er en enkel og klassisk rabbitvibrator i en litt mindre størrelse, som vil stimulere både innvendig og utvendig. Perfekt for nybegynnere. Vibratoren er laget i silikon, et materiale som vil føles mykt og behagelig mot huden.

– Sammen med vibreringen og kaninørene som treffer klitoris helt perfekt, gir denne lille vibratoren en mye mer intens opplevelse enn hva jeg kunne tenke meg. Og med sine 12 forskjellige innstillinger på vibreringen kan man trygt finne mange favoritter som tar deg til en kjempe orgasme. Denne skal ingen dømme etter størrelsen (Nathalie 28 år)

Les resten av Nathalie sin anmeldelse her. 

Erfaren rabbit:

Du har noe erfaring med sexleketøy fra før av og ønsker å investere i en litt kraftigere motor med flere funksjoner. Da kan Sexy rabbitvibrator fra Mer Lyst være noe for deg. Designet på rabbitvibratoren er lekkert i en matt svartfarge og laget av deilig silikon for en glatt følelse. Rabbiten har to motorer som kan styres individuelt. Størrelsen er ikke avskrekkende, så  passer også til nybegynnere som vil ha det lille ekstra.

Det var så sykt deilig og jeg kom, igjen, samtidig som jeg squirta! Kunne ikke vært mer fornøyd, da squirting er en vanskelig greie for meg! Det er faktisk ganske vilt! Denne rabbiten må du bare ha. (Linda 33)

Les resten av anmeldelsen av Sexy rabbitvibrator her. 

Rampete rabbit:

Ekstra stimuli gir ekstra nytelse! Denne spennende rabbitvibratoren stimulerer g-punktet og klitoris samtidig, i tillegg til å by på en litt rampete overraskelse. Roterende kuler danser på innsiden av skaftet, og gir deg en mer sanselig stimulering. Rabbitvibratoren fra Mer Lyst er i tillegg kraftig, oppladbar og har reiselås. Denne egner seg fint for de som ønsker flere funksjoner og programmer enn du finner i de klassiske rabbitene.

Nysgjerrig rabbit:

Synes du at vanlige vibratorer blir for "basic"? Hvis du ønsker å få full uttelling, kan Happy Rabbit Triple være noe for deg. I tillegg til en kraftig rabbitvibrator, får du ekstra analkuler festet på vibratoren. 3 motorer leverer 21 ulike vibrasjonsmoduser for å tilfredstille alle dine "sweet spots". Analkulene har ulike størrelser, slik at du kan stoppe der hvor det er behagelig for deg. Husk å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel!

– Kjøpte denne i gave til dama. Ble godt mottatt, helt insane digg sier hun, anbefales sterkt (Anonym, 29.09.2018)

– Her snakker vi virkelig om full pakke, og når alt der nede vibrerte har jeg ikke sjans til å klare å holde tilbake orgasme nummer to. (Carro 29 år) 

Les resten av Carro sin anmeldelse her. 

Hot rabbit:

Rabbitvibratoren Elegance kan varmes opp til en behagelig temperatur, slik at følelsen av penetrasjon blir ekstra magisk. To motorer av nyeste kaliber loser deg til klimaks. Du har mange valgmuligheter og kan kose deg med pulseringer mot g-punktet eller lange og dype vibrasjoner. Hva enn du liker! 

Teknofil rabbit:

Denne rabbitvibratoren lar deg være interaktiv med en partner, onanere i takt med VR-porno og har sensorer som stimulerer innvendig på en unik og pirrende måte. I tillegg har den to motorer og syv ulike vibrasjonsmønster. Med Kiiroo Fuse får du alt som er bra med en rabbit, pluss mye mer!

Våt rabbit:

Drømmer du om å ta med rabbiten i badekaret, og vil ha noe som tåler hardt bruk? Rabbitvibratoren Miss Bi fra Fun Factory har et lekent og solid design som holder hva den lover. Rabbitvibratoren er fleksibel og har et tykkere skaft som vil gi deg følelsen av å fylles helt opp! Her får du et leketøy du kan ha glede av i flere år framover, og som passer til alle badenymfer med sans for kvalitet og design.

MissBI_1.jpg

Neste generasjons rabbit:

Er du opptatt av siste mote? Den oppgraderte We-Vibe Nova 2 gir deg alt du tidligere har savnet i en rabbitvibrator. Nova 2 sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, uansett hvordan du beveger leketøyet. Den ytre klitorisdelen er ekstremt fleksibel og bøyer seg med bevegelsene dine for å være i konstant kontakt! Det betyr at du ikke behøver å måtte gjøre justeringer i de viktigste øyeblikkene... Rabbitvibratoren har 13 vibrasjonsmodus og mange ulike bruksområder. Dette er et skikkelig allsidig orgasmeverktøy!

119122_We-Vibe_Nova_10.jpg

– Jeg tror ikke jeg engang varte et minutt før jeg fikk den første orgasmen (...) Aldri har det vært så lett å få G-punktorgasme som nå! (Sofie, 22 år)

Les resten av Sofie sin anmeldelse av We-Vibe Nova 2 her.

Fant du ikke din favoritt blant disse, kan du sjekke hele sortimentet her.