Rabbitvibrator – slik velger du riktig

Alle kvinner fortjener en rabbitvibrator. Finn din favoritt her!

Det finnes mange ulike rabbitvibratorer på markedet, og det kan være vanskelig å orientere seg i en jungel av ulike farger, fasonger og funksjoner. Alle vibratorer er forskjellige, akkurat som alle kvinner. Derfor har vi i Kondomeriet laget en guide, slik at du lettere kan finne en rabbit tilpasset dine unike behov.

Det er imidlertid én ting alle rabbiter har til felles: De vibrerer, og har et skaft for penetrasjon og “kaninører” som skal ligge på klitoris. Med stimulering mot g-punkt og klitoris samtidig er rabbitvibratoren en sikker vei til orgasme. De fleste rabbiter er laget i silikon, så vi anbefaler derfor vannbasert glidemiddel for å få ekstra nytelse og bevare leketøyet ditt i mange år framover.

Hvilken rabbitt-type er du?

Min første rabbit:

Sux Butterfly er en liten og hendig vibrator i rosa silikon, som egner seg fint for de som ønsker å prøve en rabbitvibrator for første gang. Den er litt slankere og styres enkelt med en fjernkontroll med ledning. Du kan velge mellom 10 vibrasjonsprogrammer med ulike hastigheter og rytmer.

– Mitt første kjøp hos dere, men blir ikke det siste! Denne passer perfekt til "unge" nybegynnere og dem som ikke vil bruke så mye penger. (Skruff, 12.02.2018)

Den erfarne rabbiten:

Du har noe erfaring med sexleketøy fra før av og ønsker å investere i en litt kraftigere motor med flere funksjoner. Da kan rabbitene i fifty shades-kategorien være noe for deg. Designet på rabbitvibratoren er lekkert i en mørk blåfarge og laget av deilig silikon for en glatt følelse. Den er i tillegg oppladbar. Størrelsen er ikke avskrekkende, så  passer også til nybegynnere som vil investere litt.

– Denne er perfekt! Jeg er kjempefornøyd! Størrelsen er perfekt, jeg fikk orgasme ved første bruk. Jeg har hatt problemer med å få orgasme, men denne løste alle problemer! (...) (SiljeMarie, 14.05.2018)

Den avanserte rabbiten:

Happy Rabbit serien har kommet ut med nye tilskudd til kaninfamilien, blant annet kan du få en rabbit med støtefunksjon eller rullende kuler i skaftet. Vibratorene fra Happy Rabbit er i tillegg kraftige, dusjsikker, oppladbar og har reiselås. Disse egner seg fint for de som ønsker flere funksjoner og programmer enn du finner i de klassiske rabbitene.

Den utforskende rabbiten:

Synes du at vanlige vibratorer blir for "basic"? Hvis du ønsker å få full uttelling, kan Happy Rabbit Triple være noe for deg. I tillegg til en kraftig rabbitvibrator, får du ekstra analkuler festet på vibratoren. 3 motorer leverer 21 ulike vibrasjonsmoduser for å tilfredstille alle dine "sweet spots". Analkulene har ulike størrelser, slik at du kan stoppe der hvor det er behagelig for deg. Husk å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel!

– Kjøpte denne i gave til dama. Ble godt mottatt, helt insane digg sier hun, anbefales sterkt (Anonym, 29.09.2018)

The backdoor rabbit er et annet alternativ for deg som ønsker mer enn en vanlig vibrator Denne kan du nemlig bruke både analt og vaginalt! Backdoor rabbitvibrator liten, men har ekstra kraftige vibrasjoner. Det buede skaftet treffer g-punkt eller prostata med full kraft for ekstra spenstig stimuli. Den geniale rabbitvibratoren er selvfølgelig oppladbar med medfølgende USB-lader.

Den kvalitetsbevisste:

We-Vibe Nova rabbitvibrator er rabbiten som har absolutt alt! Denne kan styres med app, brukes analt, er vanntett, oppladbar, ergonomisk designet og motorene kan styres individuelt. Det unike designet gjør at skaftet former og beveger seg med bevegelsene dine, slik at vibratoren hele tiden har kontakt med klitoris. Det er kun en liten del av selve skaftet på vibratoren som må føres inn før den utvendige delen kommer i kontakt med klitoris. Dette er en kundefavoritt, og en fantastisk investering for deg som vil ha det beste! Dette sier kundene om Nova:

Vil du bruke litt penger på denne så lover den å gi deg ren nytelse tilbake! Fantastisk delikat sak! Den vibrerer både på innsiden og utsiden i forskjellige valgte programmer. Finn deg til rette og føl deg frem til en behagelig posisjon, så tar det ikke lange tiden før denne tar deg til nye høyder! (...) Last ned appen og koble deg på så styrer du alt fra telefonen! Bedre blir det ikke! Likte alt med denne! Kunne ikke gitt mindre enn full pott her! Sarer, 30.06.2016

Den høyteknologiske:

Virtual rabbitvibrator fra verdens største erotiske nettsted er spekket med teknologi, for å gi deg best mulig nytelse og tilgjengelighet. Rabbitvibratoren vibrerer og stimulerer på signaler fra en utvendig sender. Og det er her det blir spennende! Faktisk kan du synkronisere rabbitvibratoren opp mot det tilhørende nettstedets erotiske videosnutter og webcam-stjerner for å få en følelse av å være med på moroa!  Rabbitvibratoren kan også kobles opp mot PH sin virtuelle rabbitvibrator for deilig parlek som kan strekkes over landegrenser!

Badenymfen:

Drømmer du om å ta med rabbiten i badekaret, og vil ha noe som tåler hardt bruk? Den elegante Keira har et vakkert og solid design som holder hva den lover. Her får du et leketøy du kan ha glede av i flere år framover, og som passer til alle badenymfer med sans for kvalitet. 

Fant du ikke din favoritt blant disse, kan du sjekke hele sortimentet her.