Prostatavettreglene – slik stimulerer du pr... | Kondomeriet

Prostatavettreglene – slik stimulerer du prostata

Ønsker du å stimulere prostata og oppdage de orgasmiske gledene som mange menn før deg har latt seg begeistre av? Slik går du frem!

Skal du utforske prostatastimuli, enten med en finger eller et analt sexleketøy, er det visse ting du bør tenke på i forkant.

prostatavettregler-tekst.png1. Lyst

Ved all analsex, er det ekstremt viktig å ha lyst! Dette gjelder både for menn og kvinner. Om du ikke vil, ikke er tent eller kun gjør det fordi en partner ønsker det, vil det ikke nytte å prøve å få noe inn i endetarmsåpningen. Gjør du det vil du ikke klare å nyte det og penetreringen kan bli smertefull. Og det vil definitivt ikke friste til gjentakelse – slik det trolig vil om du følger alle disse prostatavettreglene!

blobid4.png

2. Ta en tur på badet

Før du stimulerer prostata, kan det være en idé å tømme blæren og å vaske seg i dusjen. Må du ikke på do, er den nedre delen av endetarmen som regel tømt, men shit happens. Så bedre å være føre var... En analdusj kan hjelpe deg med å vaske stumpen, om du ønsker det. Ps: om du eller en partner skal bruke fingrene, bør du også klippe neglene.

117095_Analdusj_Premium_Douche3.jpg

blobid1.png

3. Et opphissende forspill

Det er viktig at du er ordentlig opphisset og at penis er erigert før du skal stimulere prostata. Når penis er fylt med blod, bidrar det nemlig til å lindre spenningen rundt prostata.

4. Varm opp anus

Ringmuskelen i anusåpningen bruker tid på å tøyes, så start derfor med en finger slik at muskulaturen får tid til å slappe av. Og bruk ALLTID glidemiddel! Det finnes egne typer glidemiddel som er spesielt beregnet for analsex. Stimuler rundt endetarmen til du kjenner at han slapper av. Deretter kan du jobbe deg gradvis innover.

Webp.net-gifmaker (1).gif

analglid-knapp-her.png

5. Bruk riktig teknikk

Før lang- eller pekefinger to til tre centimeter inn i endetarmen og la fingertuppen presse forsiktig oppover mot navlen i en slags «kom-her-bevegelse». I taket av rektum kan du kjenne prostatakjertelen, som føles som en myk valnøtt. Nøyaktig hvordan du best liker å stimulere prostata, er det kun du som kan vite. Noen liker direkte stimulering med press mot prostata, andre liker at man flytter fingeren opp og ned på kjertelen og lar den "vibrere" forsiktig. Prøv deg frem!

Tips: Kombiner prostatastimulering med andre typer sex, som oralsex eller en håndjobb for å gjøre det enda deiligere!

6. Velg riktig hjelpeverktøy

Ønsker du å fortsette med et analt sexleketøy etter å ha varmet opp med fingeren, kan det være lurt å starte med en smal prostatavibrator. Bredden er særlig viktig om du ikke har tidligere erfaring med anale sexleketøy. Prostatavibratorer er nemlig anale sexleketøy for menn som er beregnet for nettopp prostatastimulering. Prostatavibratorer har en bøy på skaftet som er vinklet slik at det treffer p-punktet!

blobid2.png

Velg aldri noe annet enn et analt sexleketøy til anus. Anale sexleketøy har nemlig en bred base i bunnen, også kalt en "stopper", som hindrer at produktet forsvinner opp i anus. Tro oss: Du vil ikke ende opp på legevakten med en agurk i baken...

7. Vær tålmodig

Prostatamassasje kan føles litt ubehagelig i begynnelsen. Det kan også hende at du ikke kjenner noe med det første. Men etter hvert, og spesielt i kombinasjon med annen type sex, føler mange at prostatastimulering gir kraftigere orgasmer og en sterkere lystfølelse. Dette er selvsagt individuelt. Og om prostatastimulering ikke er for deg, er det selvsagt helt i orden! Smaken er som baken...

Artikkel-prostatavettregler-bilde.png

Visste du at vi har en helt egen serie laget for menn? «M For Alle Menn» er Kondomeriets sexleketøyserie for alle menn. I serien finnes det et utvalg av stilrene og maskuline produkter som skal gjøre det enklere å velge riktig sexleketøy. Serien er skapt for å gi mannen mer enn bare en orgasme når han onanerer - mer stimulering, mer nytelse og mer variasjon. Alle produktene i M-serien har fått navnet sitt etter en bokstav i det fonetiske alfabetet, og vil ta deg fra Ah til Åh i orgasmealfabetet...

imagetqujk.png