Prostatavibrator - velg riktig | Kondomeriet

Prostatavibrator - velg riktig

Trenger man egentlig en prostatavibrator? Svaret er ja! Riktig verktøy får jobben gjort, dobbelt så fort.

Du ville vel ikke brukt en skrutrekker til å banke en spiker inn i veggen?

Nei, nettopp…

Så ikke sett deg på sjampoflaska i dusjen hvis du vil oppnå anale gleder! En prostatavibrator gir deg dype og kraftige orgasmer, helt trygt og smertefritt. 

Prostata er en kilde til nytelse

Mange menn synes det gir ekstra nytelse å stimulere seg selv eller bli stimulert i området rundt og i anus. Her finnes det mange nerver som gjør opplevelsen ekstra pirrende. Menn har i tillegg et spesielt punkt i endetarmen -prostata- som for mange gir ekstra nytelse. Å nyte denne erogene sonen er det mange som gjør, helt uavhengig av legning. 

Prostata er en kjertel på størrelse med en valnøtt som ligger rundt urinrøret. Kjertelen er ansvarlig for å produsere den væsken som sædcellene skal svømme i. 

Les også: Finn mannens g-punkt

En frisk prostatakjertel kjennes ut som en glatt og fleksibel klump, men samtidig fast – som et viskelær.  Du finner punktet ca. 3-5 cm opp i endetarmen når du presser mot testiklene, i taket av anus. 

Hva er en prostatavibrator?

En prostatavibrator har en bøy som er skapt for å treffe prostata med full styrke. I tillegg vil en prostatavibrator sende deilige vibrasjoner mot p-punktet som får det til å ile gjennom hele kroppen.

Det finnes mange ulike varianter. Noen vibratorer er enkle og sofistikerte, mens andre har en haug med tilleggsfunksjoner –  slik som rullende kuler i skaftet, fjernkontroll og mulighet til å styre med app. 

Les ogsåDette bør du ikke putte i rumpa

En prostatavibrator har alltid en bred base i bunn for å hindre at leketøyet setter seg fast i rektum. Som regel er prostatavibratorer laget i svart silikon, dette for å være både hygienisk, behagelig og diskré.

Bruk glidemiddel

Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel sammen med en prostatavibrator! En analdusj kan gjøre opplevelsen mer hygienisk, og en vibratorrens er viktig for å holde leketøyet rent

Lurer du på hvilken vibrator du bør gå for? Her er 6 favoritter for komplett bakgårdslykke: 

1. Budsjettvennlig prostatavibrator 

Vil du ha noe enkelt og rimelig? Prostatavibrator Hero har kraftige vibrasjoner og 10 ulike programmer, alt fra jevne til hissige vibrasjoner. Du styrer alt med én knapp som befinner seg på håndtaket. Enkelt og greit!

2. Spenstig prostatavibrator

Denne spennende prostatavibratoren i silkemyk silikon passer perfekt for deg som ønsker en ekstra pirrende prostatamassasje. Harm prostatavibrator har syv funksjoner og er laget med fire kuler for økt nytelse! Den myke silikonryggen stimulerer også perineum (området mellom pung og anus). Den vibrerende bulleten er oppladbar og kan dessuten tas ut og brukes til annen moro... Et ordentlig multi-tool som passer like godt til nybegynneren som den mer erfarne!

119072_Harm_prostatavibrator_4.jpg

 

3. Fyldig prostatavibrator

Hegseth prostatavibrator stimulerer både prostata og perineum på én og samme tid! Prostatavibratoren har et skaft i god størrelse og inn- og utsvigninger på skaftet som vil gi han følelsen av å fylles opp. Prostatavibratoren drives av en oppladbar og kraftig bulletvibrator. Et enkelt trykk lar deg skifte mellom 10 vibrasjonshastigheter – her finner du garantert noe som faller i smak!

119073_Hegseth_prostatvibrator_8.jpg

 

4. Allsidig prostatavibrator

Siden prostata varierer i størrelse, form og respons på stimulering, kan Vector justeres i leddet for den perfekte kurven. Vector fra We-Vibe passer dermed for alle! Den har dessuten en stillegående motor og mange funksjoner som kan styres med app og fjernkontroll. En skikkelig allrounder med andre ord!

Les våre kundeanmeldelser av Vector her.

5. Spennende prostatavibrator 

Prostatavibrator Nexus G stroker har alt man kan ønske seg av en vibrator, og litt til. Vibratoren har rullende kuler i skaftet som gir en ekstra deilig stimulering. Den kan styres med fjernkontroll, er vanntett og har stimulerende nupper på basen som gir en deilig kontakt med perineum.

6. Intens prostatavibrator

Nexus Revo Intense har et roterende skaft, noe som gir deg en intens prostatamassasje. Oppladbar, og gir hele 10 timer med deilig lek! Vibratoren er designet for å stimulere prostata og perineum (mellomkjøttet) samtidig.