Dette punktet er nøkkelen til mannens ultimate orgasme

Har du noen gang tenkt at å få noe inn i bakluka ikke er for deg? Dette vil nok kanskje få deg til å tenke om igjen...

Det finnes mange navn for dette punktet som er unikt for mannfolket. Mannens g-punkt, p-punktet og orgasmepunktet er noen av ordene som er brukt for å beskrive mannens prostata. Og det er ikke uten grunn.

I anus og i området rundt finnes det mange følsomme nerver som gjør opplevelsen ekstra pirrende, både for kvinner og menn. Men mannfolket har også prostatakjertetelen, som best stimuleres via anus. Stimulering av dette punktet gir menn som tør å ta sjansen på å prøve det, en helt ny og annerledes orgasmisk opplevelse...

Er prostatastimuli for alle menn?

Tidligere har anallek for menn vært forbundet med visse fordommer om at slik stimuli er forbeholdt homofile menn. Men nå er det på tide å sette strek ved dette én gang for alle! Alle menn har en prostatakjertel. Ergo er prostatastimuli for alle – uavhengig av seksuell legning. Så enkelt er det, faktisk! 

Heldigvis virker det som om flere og flere menn begynner å forstå at prostata er for alle. Stadig flere setter bakdøra på gløtt og har fått øynene opp for de orgasmiske gledene som oppstår ved prostatastimuli. Hittil i år har vi faktisk hatt en dobling i salget av prostatavibratorer for menn. Kanskje er du allerede en del av den statistikken, men om du ikke er det, har du virkelig noe å glede deg til..

Og slapp helt av. Du blir ikke slappere i analåpningen dersom du utforsker (og nyter) prostatastimuli.

Hvorfor stimulere prostata?

Men hvorfor skal jeg stimulere prostata, tenker du kanskje? For det første er litt variasjon alltid sunt i alle aspekter av livet, også i det seksuelle. Men om det ikke skulle være nok til å overbevise deg, får du tre gode grunner som kanskje kan få deg til å ville ta sjansen.

  1. Mange menn beskriver orgasmen som kraftigere og mer intens enn ved en vanlig penisorgasme!
  2. Flere menn beskriver en følelse av å oppnå en dypere og mer altoppslukende orgasme.
  3. Dessuten rapporteres det om at orgasmen kan vare lengre ved prostatastimuli.

Og la oss være ærlige: Er det ikke en slik eksplosiv orgasme vi alle higer etter?

For å få den ultimate orgasmen, bør du kombinere prostatastimuli med andre måter å stimulere på, som for eksempel en håndjobb. En vanlig runk vil etter all sannsynlighet føles kjedelig etter du har prøvd denne kombinasjonen. Tror du oss ikke, må du nesten bare prøve og se selv. Du vil trolig takke oss senere...

Les også: Onani – slik får du bedre orgasme som mann

Hvordan stimulere p-punktet?

Kort fortalt finner du prostatakjertelen like under blæren. Den kan både stimuleres utvendig, ved å massere perineum (området mellom anus og pungen), men den stimuleres aller best gjennom anus. Prostata er lett å føle fra endetarmen – men du finner den aller lettest når du er opphisset da kjertelen svulmer opp på samme måte som penis erigeres når du er tent. Den ligger 3-5 centimeter opp i rektum og er på størrelse med en kastanjenøtt.

Hvordan du best kan stimulere ditt p-punkt vil variere. Smaken er som baken, også når det gjelder prostatastimuli. Mens noen liker direkte stimulering med press mot prostata, liker noen best roterende bevegelser. Her må du nesten bare prøve deg frem og finne det som passer best for deg.

Les også: Finn mannens g-punkt

Det finnes også sexleketøy som er spesielt designet for å stimulere dette punktet – disse kan også med fordel brukes under mannens egentid eller under samleie med en partner. Prostatavibratorer har alle en utpreget bøyd tupp, for å treffe prostata.

vector_beskjært2.jpg

Vibrasjonene vil garantert gi deg en helt annen og spennende følelse enn kun ved stimulering av fingre. Men dersom dette er din første erfaring med anale sexleketøy, er det visse forhåndsregler som bør tas – slik at du unngår å drite deg ut (ja, også bokstavelig talt). Om du er nybegynner innenfor analsex, finnes det 8 analvettregler du bør lære deg. De finner du er.  

Lykke til med oppdagelsesferden i bakdørsparadiset.

Les også: Prostatavibrator – velg riktig