Hvordan få maksimalt ut av din penis?

Skulle du gjerne hatt et par centimeter ekstra under boksershortsen? Dette lar deg få maksimalt ut av penisstørrelsen du allerede har!

«Jo større penis, desto bedre».

Mange menn tenker at alle kvinner har det på denne måten. Dette stemmer absolutt ikke. Det er en myte at alle kvinner foretrekker store peniser. Joda, penisstørrelsen har litt å si, men det er faktisk måten penis brukes på som teller aller mest for kvinner.

Skulle du likevel ønske at du hadde hatt et par centimeter lenger penis eller kunnet skilte med en litt større omkrets, finnes det flere spennende sexleketøy og tilbehør som vil kunne maksimere utstyret ditt. 

Penispumpe

En penispumpe sørger for økt blodtilførsel til penis og gir menn kraftigere og mer langvarige ereksjoner. Penispumpen skaper et vakuum som gjør penis både mer følsom og midlertidig tykkere av alt blodet som pumpes inn i penis. En penispumpe er ikke bare et hjelpemiddel når ereksjonen svikter, det er også et spennende sexleketøy som vil gi alle menn økt nytelse under sex og som vil pumpe liv i penis og gjøre den maksimalt erigert!

114377_Pump_Worx_penispumpe_5.jpg

Hvordan bruke en penispumpe?

Det finnes hovedsakelig to forskjellige typer penispumper. Én som bruker luft og én som bruker vann for å skape vakuum. Uansett hvilken av variantene du bruker kan det være en god idé å barbere seg først. Dette kan gjøre at penispumpen fester seg lettere inntil kroppen for ikke å slippe luft inn eller slippe vann ut og gir bedre effekt. Det er også lurt å bruke litt vannbasert glidemiddel rundt åpningen av penispumpen. For å få best mulig resultat må du ofte trene litt på å oppnå riktig pumpeteknikk. Øv deg med å vekselvis pumpe litt, for så å åpne litt for trykket. Dette må ofte til for å få blodet godt inn i din penis. Om du kun pumper, vil du vanligvis oppleve at penis kun strekkes. Når du er ferdig å pumpe og vakuumet slippes opp, er det naturlig for blodet å finne veien tilbake til kroppen. Om du fester en ereksjonsring rundt roten av penis rett før du løser ut vakuumet i pumpen, vil ereksjonen holde seg lenger! 

Ereksjonsring

En ereksjonsring er en enkelt variant av en penisring. Det finnes ereksjonsringer i forskjellige størrelser og materialer. De er som oftest laget av elastiske materialer som myk plast,  silikon, lateks eller gummil. De myke ereksjonsringene er fleksible som en gummistrikk, og er derfor svært lette å tre på og ta av penis. Noen ringer har et «vridd» design, for å sikre at ringene ikke ruller oppover. Ereksjonsringer kan enten være tynne eller tykke, og noen er i tillegg justerbare. Disse kalles ofte for lasso-ringer! 

119477-Boners-3-rings-flat.jpg

Hvordan bruke en ereksjonring?

Ereksjonsringen tres på nederst ved roten av penis, etter at den er erigert, for å redusere blodgjennomstrømningen i penis og sørge for å holde blodet ute i svamplegemet. Dette resulterer i at ereksjonen blir fyldigere, hardere og mer langvarig enn du klarer å få til uten en penisring!

Penisforlenger

En penisforlenger kan øke tykkelsen og lengden på penis og maksimere utstyret hans. Penisforlengeren vil gi en partner følelsen av å fylles enda mer opp, men det vil også føles trangere for han under penetrering. En penisforlenger kan i tillegg kunne utsette utløsningen hans grunnet det tykke materiale, uten å gjøre at han mister følsomheten helt, selvsagt! En penisforlenger er som oftest laget av et mykt materiale, men kommer i ulikt design og med ulik tekstur på innsiden og/eller utsiden av hylsen.  

116363_FX Perfect 1 Inch With Ball_penisforlenger_1.jpg

Hvordan bruke en penisforlenger?

En penisforlenger har en hul kjerne som enkelt tres over penis. Noen penisforlengere har også en ring som festes rundt testiklene, for at den skal sitte enda bedre og holde seg mer stabil. Som en bonus vil disse ringene også hjelpe til å forlenge hans ereksjon! Dersom penisforlengeren har en ring til testiklene som sikrer at den ikke vil gli av, kan du bruke penisforlenger under analsex. Men, om du er litt usikker på om penisforlengeren sitter stramt nok, bør du ikke bruke den under analsex da det kan oppstå vakuum! En penisforlenger fungerer aller best med glidemiddel. Det skaper mindre friksjon og mer glede for partneren. Glidemiddelet smøres på utsiden av penisforlengeren, men smør også litt glid på innsiden for å gjøre påtredningen lettere. 

Potensmiddel

Et potensmiddel utvider blodårene i kroppen og de som går til penis, og forbedrer blodtilførselen til penis. Det gjør at ereksjonen blir maksimal og at det blir lettere å opprettholde ereksjonen! Våre potensmidler er ikke medisinske. Det vil si at du ikke trenger resept for å bruke dem. De er flytende og inneholder hovedsakelig urter og andre naturlige virkestoffer som øker blodtilstrømningen.  Samme effekt kan du også få ved å bruke orgasmekrem. Virkestoffet "L-arginin" som mange orgasmekremer inneholder, øker nemlig også blodtilførselen! En liten dråpe orgasmekrem intensiverer følsomheten, og maksimerer ereksjonen. En litt større mengde krem reduserer følsomheten, samtidig som den kan hjelpe til med å opprettholde den gode ereksjonen. Flere av våre naturlige potensmidler har også en lett bedøvende effekt, slik at du i tillegg kan holde litt lenger i senga. 

116880_1_PjursuperheroStrongspray.png

Hvordan bruke potensmiddel?

Et potensmiddel i flytende form smøres eller sprayes på penis i mengden som oppgis på produktet. Som regel vil en mindre dose kunne maksimere ereksjonen, mens en større dose vil kunne redusere følsomheten. Det absolutt beste resultatet får du om du bruker potensmiddelet sammen med en ereksjonsring eller en penispumpe. Det kan være lurt å rådføre seg med lege før man bruker potensmidler, særlig dersom man har underliggende sykdom eller går på andre medisiner. 

Du finner våre potensmidler her

Blir penis varig større med noen av disse produktene?

Det korte svaret er nei. Om du bruker en penispumpe, en penisforlenger, en ereksjonsring eller et potensmiddel, vil du ikke få en varig større penis. Man kan oppnå en kortvarig effekt som gjør at penis oppleves større og mer svulmende enn vanlig for deg eller en partner, men ved neste ereksjon er størrelsen tilbake til normalen.