Pump deg til større penis

Det hersker mye tvil og mange myter om penispumpen. Hvordan fungerer den? Hvem kan bruke den? Og gjør den penis større?

Hvordan fungerer en penispumpe, hvordan brukes den og hva skal man bruke en penispumpe til? Her får du svar på alt du lurer på om penispumper!

Hva er en penispumpe?

Kort fortalt er en penispumpe både et hjelpemiddel og et effektivt sexleketøy for menn som rett og slett pumper liv i penis! Penpispumper sørger for økt blodtilførsel til penis og gir menn langvarige og kraftigere ereksjoner.

Hvem kan bruke en penispumpe?

Er du blant dem som tenker at impotens og penispumper går hånd i hånd eller at penispumper kun brukes av menn som har trøbbel i tårnet? I så fall må du tro om igjen! Penispumper kan brukes like mye for nytelsen som for nytten. Ja, det er et godt hjelpemiddel når ereksjonen svikter, men det er også et morsomt og effektivt sexleketøy for menn. En penispumpe kan, med andre ord, brukes av alle menn som vil ha økt nytelse under sex og som ønsker seg fyldigere ereksjoner som varer lenger.

Hvordan fungerer en penispumpe?

Penispumpen skaper et vakuum som gjør penis både mer følsom og midlertidig tykkere av alt blodet som pumpes inn i penis. Pumpen skal holdes så tett inntil kroppen som mulig, slik at den ikke slipper inn luft. Da er du klar til å klemme på gummiballongen som er festet til pumpen eller bruke pluss og minus-knappene som finnes på noen penispumper. Etter få trykk vil du merke at pumpen suger seg på plass, og du kan se at penis blir tykkere når blodet strømmer til. De fleste menn liker dette synet av egen penis med struttende blodårer, klar for action! 

117086_Penispumpe_enlarger_sort.jpg

Det finnes også penispumper som bruker vann for å skape vakuum, også kalt vannpumper.  De fungerer slik at man fyller penispumpen med vann og trer den over penis. Den skal så beveges opp og ned i kortvarige intervaller for å skape vakuum. En vannpumpe vil gi samme gode resultat som en penispumpe som bruker luft.

Tips: Prøv å barbere deg før du bruker av penispumpen. Dette kan hjelpe til med å gi penispumpen fester seg lettere inntil kroppen og gir bedre effekt.

Hvor lenge varer effekten av penispumpen?

Når vakuumet i penispumpen slippes opp, vil det være naturlig for blodet å finne veien tilbake til kroppen. Dette vil nødvendigvis ta litt tid, men bruker du en penisring eller ereksjonsring samtidig, kan du forlenge tiden det tar før blodet sirkulerer tilbake. Penisringen settes nederst ved roten av penis rett før du løser ut vakuumet i pumpen. 

Tips: Sett en elastisk penisring rundt munnstykket på penispumpen før du begynner å pumpe. Rull den så over på det erigerte skaftet før du fjerner pumpen, for å opprettholde den deilige effekten. Men husk at en penisring ikke bør sitte på i mer enn 30 minutter sammenhengende!

Blir penis varig større?

Det korte svaret er nei. Penispumpen vil bidra til å gi maksimal tilstrømning av blod ut i penis, og dersom du vanligvis har dårlig tilstrømning, vil penis oppleves som større og mer svulmende enn uten bruk av penispumpen. Men penis vil ikke bli varig større. Med andre ord: Man kan altså oppnå en kortvarig effekt, men ved neste ereksjon er størrelsen tilbake til normalen.