De beste sexstillingene for henne

Vi har samlet noen av de beste sexstillingene for kvinner! Ikke overraskende har klitoris en finger med i spillet i de aller fleste av dem...

Hvilken sexstilling du og din partner har sex i, har definitivt noe å si for om orgasmen melder seg eller ikke. Likevel er det sånn at én sexstilling som er god for en kvinne, ikke nødvendigvis fungerer like godt for en annen. Det kan også varierer hvilke stillinger som funker hos samme kvinne fra gang til gang. 

Likevel er kvinner ganske like når det kommer til hva som gir dem orgasme. Klitoris! Hele 9 av 10 kvinner trenger nemlig å stimulere klitoris for å få en orgasme. Under har vi plukket ut noen av de aller beste sexstillingene som muliggjør klitorisstimuli under akten. Hvilken av dem blir din nye favoritt? 

Artikkel-sexstillinger-gir-henne-orgasme-NY.jpg

sexstilling_CAT.jpg

Coital alignment technique (CAT), også kalt kattestillingen på norsk, er blitt omtalt som en sexstilling med orgasmegaranti. Sexstillingen ligner på misjonærstillingen på flere måter, men her er det ikke jokking som gjelder, men god, gammeldags gnikking. I denne sexstillingen er partneren på topp og vil ikke bevege seg inn og ut, men gni seg opp og ned. Det betyr at hun ikke bare får innvendig stimulering, men klitoris vil også gnikkes mot partneren og stimuleres! 

sexstilling_Cowgirl.jpg

I Cowgirl-stillingen, når kvinner sitter øverst i ridestilling, er klitoris lett tilgjengelig for stimulering av både kvinnen selv og av partneren. Derfor fortjener sexstillingen plass på listen over de beste sexstillingene for henne. Men det er også én annen stor grunn til at denne fortjener en plass på listen. Cowgirl-stillingen er i likhet med CAT-stillingen nevnt ovenfor, også en sexstilling hvor inn-og-ut-sexen lett kan erstattes med gnikking for å stimulere klitoris og øke sjansen for at orgasmen kommer (no pun intended) under sex. Ved å sette seg over partneren og så legge seg ned oppå, vil hun kunne dra seg oppover og nedover. Når hun sitter på toppen, har hun all makt til å bestemme hvordan hun vil ha det og kan dessuten bestemme rytmen.

sexstilling_reverse_cowgirl.jpg

I Reverse Cowgirl-stillingen kan hun enkelt selv stimulere klitoris underveis. Men ved å gjøre en liten vri på sexstillingen, kan du også her få til å gnikke klitoris mot partneren. I stedet for å sette seg over begge benene til partneren, setter hun seg kun over ett av dem. Om partneren så bøyer benina sine og setter fotsålen i sengen, eller i gulvet, kan hun gni seg opp og ned langs låret!

I denne stillingen er klitoristuppen tilgjengelig for stimulering av enten din egen eller partnerens finger! Også her kan man plassere en pute eller dyne mellom bena, slik at man får mulighet til å gni seg mot noe også her. 

sexstilling_doggystyle.jpg

I Doggy Style-stillingen er klitoris lett tilgjengelig for stimulering av egen eller partners finger. En annen god vri på doggy style-stillingen, er å synke ned og ligge på magen med en pute eller hånd mot venusberget. Dette vil gi henne det ekstra deilige trykket som sender mange kvinner inn i orgasmen og hun vil få mulighet til å gni seg mot puten! 

I sjøstjernestillingen kan hun både få g-punktet og klitoris stimulert – på samme tid! Hun ligger på ryggen, men vrir seg litt mot siden. Partneren ligger på høyre eller venstre side. Så skal man flette bena inn i hverandre. Hvis partneren ligger på høyre side, er det partnerens venstre ben som ligger nederst, mot madrassen. Hun legger så sitt høyre ben over hans høyre ben, som han legger oppå hennes venstre ben (så hans ben blir liggende mellom hennes ben, hvilende mot klitoris). Det kan høres litt komplisert ut, med bena i kryss og tvers, men det er det ikke når man først har forstått hvordan sexstillingen utføres. I denne sexstillingen kan partneren penetrere inn på skrå litt bakfra. Da vil g-punktet kunne stimuleres. Samtidig vil hun få hun få mulighet til å stimulere klitoris ved å gni seg mot hans ben eller ved å bruke fingrene. Dette er en stilling som ikke krever noe særlig styrke, som for eksempel Cowgirl-stillingen, så denne passer for absolutt alle!

Kilder: Kondomeriet.no/inspirasjon, healthline.com, kvinnens nytelsesbibel av Ylva Franzén.