Denne sexstillingen gir henne orgasme

Dette er sexstillingen han bør kunne for å imponere i senga...

Det finnes utallige sexstillinger, men få av dem er spesielt godt egnet til å gi kvinner orgasme. Majoriteten av kvinner får nemlig ikke orgasme ved kun vaginal penetrering. Så mange som 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå det herlige klimakset under sex.

Men det er én sexstilling som skiller seg ut og som har blitt snakket om av eksperter og medier mange år. Flere omtaler den som en sexstilling med orgasmegaranti, mens andre beskriver den som en intensiv form for misjonærstillingen. Sexstillingen blir også trukket frem i den populære boken «Gleden med skjeden».

Vi snakker om coital alignment technique (CAT), også kalt kattestillingen på norsk. Sexstillingen øker hennes sjanse for å oppnå orgasme under sex da den tilrettelegger for klitorisstimuli under hyrdestunden. 

Misjonærstilling for viderekommende

Kattestillingen ligner misjonærstillingen på mange måter, men det er vesentlige forskjeller i utførelse. Mens en vanlig misjonærstilling innebærer jokking og inn-og-ut-støting, er kattestillingen basert på god, gammeldags gnukkingifølge «Gleden med skjeden».

I denne sexstillingen opplever han gleden av å komme inn i skjeden, mens hun får stimulering av klitoris og vagina. Vinn-vinn for begge parter!

Dette er dog en stilling som krever litt øvelse og samkjøring, men det er på alle måter verdt tålmodigheten, understreker forfatterne bak «Gleden med skjeden».

Slik gjør dere CAT-stillingen:

  1. Først ligger hun på ryggen, og han ligger oppå henne som i misjonærstillingen. 
  2. Istedet for å støtte seg til hendene, skal han lene seg på underarmene og ha mest mulig av kroppen sin inntil kvinnen. 
  3. Etter at han trenger inn i henne, lukker hun bena.Hold bena dine så rett og tett samlet som mulig, eventuelt kan du flette bena dine rundt hans, slik at anklene dine hviler oppå leggene hans 
  4. Så skyver han seg forsiktig oppover, til hans og hennes bekkenbein møtesHoftene hans skal altså tippe nedover slik at skambenet og penisroten hans gnir mot klitorisen din. Du kjenner det når han gjør det...
  5. I stedet for den vanlige ut-og-inn-støtingen skal han gli kroppen sin horisontalt oppover slik at underlivene deres ligger rett over hverandre og presses mot hverandre.
  6. r han beveger hoftene sakte, vil klitoris stimuleres. Små sirkulære bevegelser øker stimuleringen. 

Tips: En pute under kvinnens hofter kan også ha en støttende effekt.

Når dere har fått dreisen, kan dere prøve omvendt CAT, der hun ligger på toppen. Da har hun full kontroll og kan kontrollere klitorisstimuleringen i akkurat det tempoet og med det trykket hun vil, tipser forfatterne bak «Gleden med skjeden».

Lykke til – og kos dere!

Kilder: blog.womanizer.com/cat-position, Gleden med skjeden av Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl (2017)