Stille som mus - del 3

«Mona sugde meg enda hardere idet mannen nådde fram til Janne. Han snudde seg og så rett mot meg idet han klemte de deilige puppene til Janne. Så satte han seg ned og begynte å leke.»

Pulsen pumpa på maks, hjertet galopperte i brystet og svetten rant. Monas blikk fra teltåpningen hadde brent seg fast på netthinnen. Og det blikket var ikke til å ta feil av. Hun hadde hørt oss. Hun hadde hørt hvordan jeg snek meg ut av teltet mens Sven og Lars var på fisketur. Hun hadde hørt at jeg listet meg bort til Jannes telt og åpna glidelåsen så stille jeg kunne. Og hun hadde hørt stønnene som hadde unnsluppet Jannes lepper idet jeg planta pikken min dypt i henne.

Det ble noen ulidelige timer i absolutt stillhet mens vi ventet på Sven og Lars. Ville Mona si noe til de andre? Ville hun avsløre at Janne var utro med meg? Noen timer senere satt vi der rundt bålet. Alle sammen. Janne og Sven, Mona og Lars, og jeg. Stemningen var trykka. Janne og jeg stirra mest inn i flammene og prøvde litt for hardt å framstå rolige og småtrøtte. Mona var opptatt med å dytte i seg havregrøt, og jeg kunne bare ane hva slags bilder hun hadde i hodet.

Lars og Sven var tunge i blikket og tause som østers, de også. Det hadde ikke blitt en eneste ørret, og for dem var det livets nedtur... All den tid de ikke ante noe om at jeg og Janne hadde knulla som to lydløse og sprengkåte kaniner noen timer tidligere.

"Hei!" Jeg skvatt til da det var Mona som brøt stillheten. "Skal vi begynne å rusle eller?" Jeg kunne merke Jannes lettelse fra andre siden av bålet. Som vanlig dro Sven og Lars av gårde i et voldsomt tempo og vi andre ble hengende litt etter. Vi gikk i stillhet og akkurat så slentrende at det plutselig hadde blitt ganske langt fram til de to gutta.

Plutselig snudde Mona seg mot meg og hviska: "Jasså, dere hadde det hyggelig i natt?" Jeg stoppa og så på Janne som hadde blitt helt sprutrød i ansiktet. "Slapp av," hvisket Mona. "Jeg skal ikke si noe!" "Åh, Mona! Tusen takk!" Jannes stemme holdt på å sprekke idet hun sa det. "Jeg vet ikke hva.... altså... det bare skjedde.... og... Er det noe vi kan gjøre for å..." "På én betingelse," avbrøt Mona og så strengt på oss. Det ble helt stille. Vi stirret på Monas intense blikk som lyste mot oss fra det runde, lyserøde ansiktet hennes.

"Jeg vil være med."

"Du vil...hva...?", stotra Janne. "Jeg vil være med. Neste helg skal du og jeg dra på jentetur til Dypvassdalgrotta, Janne, og der skal du være, Marius. Presis kl 18:00 på fredag." "Men...", prøvde jeg, men Mona avbrøt igjen. "Og en ting til! Jeg bestemmer hvem som skal gjøre hva og med hvem. Hele helgen."

Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Stod denne dama her foran oss og drev med sexutpressing? Og hun ville VÆRE MED?! Jeg klarte nok ikke helt å skjule at tanken både skremte og pirret meg. Dette var en uventa vending. Det ble en rar avslutning på turen, og da vi ga hverandre klemmer ved bilene, kunne jeg kjenne hvordan Mona holdt litt ekstra lenge og hardt rundt meg.

En uke senere vandra jeg oppover mot Dypvassdalgrotta med sekken full av utstyr og utstyret fullt av spenning. Grotta lå veldig avsides, men etter fem timer var jeg endelig framme, ca 1730. Jeg satte meg ned utenfor og venta. Og 1755 skimta jeg endelig to fargeglade prikker i horisonten. De kom nærmere og da kunne jeg se Monas krøllete hode, rødmussede kinn og brede smil. Ved siden av gikk Janne, åpenbart litt stivere i blikket og mer usikker i smilet. Vi hilste og ga hverandre en god klem.

"Nå gleder jeg meg," sa Mona. "Vi skal inn her." Janne og jeg så på hverandre og fulgte etter Mona inn i den mørke grotten. Det ble mørkere og mørkere, og til slutt var det vanskelig å se noe som helst. "Kanskje vi skulle finne fram..." "Ingen lommelykter!" avbrøt Mona og stoppa brått. Her begynner vi. Dere skal kle av dere alle klærne og ta på disse. Hun holdt fram noen svarte, lystette hetter. Jeg så på Janne. Det var så vidt jeg kunne skimte henne i mørket, men jeg kunne se at hun begynte å følge Monas ordre.

Vi kledde oss helt nakne og dro motvillig på oss hettene. "Jeg skjønner at dere lurer veldig på hva som skal skje, men jeg lover dere at det bare skal skje DEILIGE ting her i grotten denne helgen." Akkurat da Mona sa ordet DEILIGE, kjente jeg en hånd som tok tak i den halvstive pikken min.

Hånden runket pikken min sakte
og jeg kjente at jeg ble skikkelig kåt.

Etter hvert stoppet hånden og jeg ble ført til en vegg. Hendene mine ble løftet opp, og jeg kjente at de ble bundet fast med et tau. Så ble bena mine dratt litt fra hverandre og føttene bundet på samme måte. Jeg skulle til å protestere, men i samme øyeblikk kjente jeg en våt og varm munn rundt pikken min. Munnen sugde meg en stund før den stoppet.

"Snart skal dere få nyte synet av hverandre," sa Mona fløyelsmykt, men først litt mer oppvarming. Munnen kom tilbake og sugde pikken min enda hardere enn før. Samtidig hørte jeg stønn fra den andre siden av den trange hulen. De var ikke til å ta feil av. Det var Jannes stønn. Jeg rakk akkurat å tenke at det var imponerende av Mona å tilfredsstille oss begge samtidig, da sugingen plutselig stoppa.

Plutselig ble hetta revet av hodet mitt. To lys ble tent, og tre meter foran meg så jeg Janne, bundet fast på samme måte som meg, med armene opp og bena fra hverandre. Det var et fantastisk syn, og jeg så at Janne hadde blitt "pleiet," hun også. Plutselig kom Mona til syne fra siden av grotten. Og det var litt av et syn!

Den småtykke magen var dekka av et tynt, svart ullstoff og stoffet gikk helt ned til en svart hofteholder som ikke gjorde noe forsøk på å skjule den hårete fitta hennes. Og de store puppene velta ut av to åpninger i ullstoffet.

Mona gikk rett mot meg, ga meg et tungekyss og snudde seg mot Janne mens hun bøyde seg ned og tok tak i pikken min. Janne så rett på oss, men hun så ikke sjalu ut. Det så ut som hun elska det hun så. Mona begynte å suge meg igjen og jeg skjønte på Jannes våte blikk at jeg bare kunne nyte. Men i samme øyeblikk fikk jeg meg et sjokk.

En ny skikkelse åpenbarte seg i grotteåpningen.
En stor, muskuløs, maskert mann med en liten
svart truse som avslørte en enorm ståpikk på innsiden.

Mannen gikk først mot meg før han snudde og satte kursen mot Janne. Hun så sjokkert ut, men klarte ikke å skjule kåtheten som lyste i øynene. Mona sugde meg enda hardere idet mannen nådde fram til Janne. Han snudde seg og så rett mot meg idet han klemte de deilige puppene til Janne. Så satte han seg ned og begynte å leke.

Han fingret, slikket og koste seg med fitta til Janne, men med pikken inne i munnen på Mona, kjente jeg bare kåthet og ingen sjalusi. Jeg så at Janne var så kåt at hun rista når den store mannen lekte med henne. Så reiste han seg opp, dro ned trusa og skjøv den store pikken sin opp i musa på Janne.

Janne hylte! Og jeg elska det! I samme øyeblikk reiste Mona seg opp, tok tak i pikken min og styrte den rett inn i den dryppende grotta hennes. Jeg stønna høyere enn noen gang. Dette var noe annet enn "stille som mus". Janne og jeg kom helt samtidig og jeg så at hun så på meg akkurat da orgasmen rullet gjennom kroppen hennes og ned på pikken til den store mannen. Og jeg spruta Mona full før hun tredde seg av, huket seg ned og slikket i seg restene.

Jeg så over på Janne som hang etter armene av utmattelse og utløsning. Det ble starten på en helg som overgikk alle mine villeste sexfantasier.

Marius

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: