Forsnakkelsen

«Er du sikker på at du vil høre dette?» spør jeg. «Ja, for faen! Er ikke hver dag jeg hører at noen har sexdrømmer om meg. Kom igjen. Fortell, fortell!»

«Jeg drømte om deg i natt!» sier jeg og er egentlig overrasket over ordene som kom ut av munnen min. Vi har sittet over en øl i en time og pratet løst og fast om hverdagslige ting. Jeg hadde tenkt tanken om å faktisk si det, men hadde egentlig trukket meg fra å gjøre det, i fall det skulle bli skikkelig kleint. Men, sånn ut av ingenting, bare kom det ut av munnen min.

Hun ser litt forfjamset ut. «Wow! Det må jeg si!» sier hun med et smil om munnen, men med et ganske overrasket blikk. «Sier du det ... !?» Fremdeles litt overrasket. «Så hyggelig da!»

Jeg ser litt flaut opp på henne, men svelger og fortsetter. «Ja, vet ikke helt hvor den kom fra, men plutselig så havnet du da der. Og for å være helt ærlig, så ...» Jeg svelger igjen og venter litt med å si det siste. «Så ble det ganske så hett ...» Plutselig setter hun seg frem på stolen. «Nice! Det hadde jeg ikke forventet! Så kult!» Jeg blir egentlig litt tatt på senga over måten hun tar nyheten på, men prøver å holde maska.

«Ja, men fortell da!» sier hun og ser meg rett inn i øynene. «Her?!» spør jeg, og ser meg rundt i baren vi sitter i. «Nei, vi går opp til meg», sier hun og henviser til leiligheten sin som ligger to kvartaler unna. «Kom igjen!» beordrer hun og kaster siste rest av ølen i seg, og reiser seg for å gå. Jeg bånsker min og stresser etter henne ut av utestedet. Hun traver av gårde, mens jeg nærmest småløper etter henne.

Hun har ikke sagt et ord på turen, men da vi kommer inn, slenger hun seg ned i sofaen og banker på puten ved siden av henne. «Kom igjen! Sett deg og fortell!» Jeg er fremdeles litt sjokkert over reaksjonen fra henne, men setter meg ned. «Er du sikker på at du vil høre dette?» spør jeg. «Ja, for faen! Er ikke hver dag jeg hører at noen har sexdrømmer om meg. Kom igjen. Fortell, fortell!»

Jeg svelger og sier «Okey». Så begynner jeg på historien:

Det hele begynner med en konsert. Jeg står i mengden og blir dyttet litt frem og tilbake. Det er trangt, mørkt, svett og røykfylt. Musikken dundrer, og folk er som paralyserte, der de vugger i takt. Å dra på konsert var bare et innfall. Hadde egentlig ikke hørt om bandet og var på tur hjem, da jeg så køen utenfor lokalet. Jeg er ikke veldig impulsiv av meg, men de så så lykkelig ut, de som ventet på å få komme inn, så jeg lot meg rive med. Å være alene på konsert er ikke så gærent. Man nikker samtykkende til sidemannen om man liker det eller ikke.

Plutselig dytter det voldsomt i meg bakfra, og jeg snur meg.
Der står du.

Du har tydeligvis sett meg fra baren da jeg kom inn, men det er så tettpakket at det tar tid å bevege seg her inne. Du gliser, og jeg får en klem. Jeg holder deg tett inntil, og lenge. Du dufter himmelsk. Du er overrasket over at jeg også er her. Det nytter egentlig ikke snakke, men jeg tror du er blitt ditchet av en venninne. Du stiller deg foran meg for å få med deg bandet. Det er trangt, så du blir stående rett foran meg. Jeg holder hendene på skuldrene dine for at du ikke skal forsvinne i mengden.

Bandet spiller som om det gjaldt liv, og folkemengden føles som et hav som bølger frem og tilbake. Vi blir dultet og dyttet, så jeg legger armene rundt deg. Jeg kjenner igjen duften av deg. Prøver å si i øret ditt at du lukter godt, men er nesten nytteløst. Musikken er så høy at tegnspråk er nesten eneste utvei. Du legger hendene over mine, og hodet på skakke inn mot armen min. Vi står sånn og vugger litt.

Halsen din er bar, og håret ditt kiler meg i ansiktet. Jeg greier ikke holde meg lenger og kysser deg på den hvite halsen din. Hadde nesten ventet en reaksjon på det, men jeg ser bare at du har øynene lukket. Jeg fortsetter å kysse deg på halsen, ned mot nakken og opp mot øret. Bandet er nå i sitt mest psykedeliske, og mengden rugger såpass at du gjentatte ganger blir trykket mot meg. Rumpa di trykker seg rett mot pikken min, og det gir selvsagt en reaksjon i buksene mine.

Jeg prøver litt å holde avstand, så jeg ikke avslører meg med én gang, men det tar ikke lang tid før du legger merke til det, og du gir meg et ganske så lurt glis. Du ler litt, men det ser ikke ut til at det bryr deg noe særlig. I stedet kjenner jeg at du gnir den mot kuken min. Sakte bevegelser. Rundt. Frem og tilbake. Til side. Du følger rytmen til bandet. Jeg strammer grepet rundt deg. Du lar fingrene dine gli inn i mine. Holder meg hard. Du fortsetter å gni rumpa di mot meg. Støter den inn i den steinharde pikken. Jeg kysser deg på halsen. Slikker svetten din på nakken og kjenner smaken av salt og parfyme.

Jeg slipper hendene dine og lar mine stryke seg ned mot hoftene dine. Jeg tar tak i rumpeballene dine og masserer dem. Knar dem. Du fortsetter å støte baken din mot meg, og jeg flytter nå hendene mine fremover. Jeg lar hånden min gli over magen, ned mot skrittet ditt og legger den over fitta di på utsiden av jeansen. Du legger hodet bakover på skuldra mi og lukker øynene.

Du legger fingrene over mine og trykker dem inn mot skrittet ditt. Hele underlivet går i ring rundt hånden min. Du fortsetter å trykke deg mot pikken min, samtidig som du presser deg mot hånden min. Jeg maserer deg med to fingre mens vi vugger frem og tilbake.

Jeg hører du stønner i øret mitt, og så biter du du meg plutselig såpass hard at jeg våkner litt av denne euforiske stemningen. Du slår øynene opp og gliser. Så kjenner jeg at du legger hånden din over kuken min. Stryker rolig opp og ned. Klemmer rundt den. Kjærtegner den oppå buksa mi. Jeg er steinhard og har mest lyst til å ramme den inn i deg bakfra. Vi står sånn lenge.

Jeg bruker fingrene mine på fitta di. Trykker. Masserer. Lar hele hånden min gli opp og ned i skrittet ditt. Bruker håndbaken til å trykke på området rundt klitoris, mens fingrene går som om jeg spiller bassgitar rundt leppene dine. Jeg knar rumpa di med den andre. Lar den gå under mot fitta di så hendene mine møtes over den.

Jeg løfter deg nesten opp. Jeg gnir hånden mellom rumpeballene. Trykker på anus og rundt, mens jeg virkelig setter opp farten på fingrene på fitta. Du igjen nærmest tørr-runker meg på utsiden av jeansen. Klemmer over hodet. Stryker hånden din opp og ned over kuken. Lar den gå ned til ballene. Klemmer så jeg nesten går opp på tå. Stryker den opp igjen. Fortere og fortere.

Jeg er så kåt at jeg nesten ser syner. Jeg nikker i retning av den ene siden av scenen, der det er et mørkt område, og du nikker tilbake. Vi begynner sakte og bevege oss dit. Jeg må regelrett brøyte meg frem mellom svartkledde, med deg på slep. Vi kommer endelig inn på siden av scenen, og bak sceneteppet er det et tomrom med noen kasser stablet. Musikken dundrer, og det er nesten helt mørkt. Jeg griper tak i deg og løfter deg opp på en av kassene, så du sitter. Jeg lar hendene gå gjennom håret, og bøyer hodet ditt strengt til siden.

Jeg kysser deg på halsen, mens jeg presser meg mot skrittet ditt. Hendene mine glir opp langs lårene dine, og jeg maserer deg på utsiden av buksa. Opp i skrittet, ned langs rumpeballene, lar dem gli opp lårene dine. Opp under skjorten din på ryggen. Kjenner at du er svett og varm. Jeg trykker skrittet ditt bestemt inn mot meg. Jeg kysser deg i halsen, opp i nakken og opp til øret ditt. Jeg tar øreflippen din i munnen, suger litt på den og biter litt. Du ler.

Jeg fortsetter nedover kroppen, stikker hendene under t-skjorten og klemmer brystene dine. Jeg løfter opp skjorten din og drar bh-en ned så de deilige brystene dine vises. Jeg kysser de, lar tungen gli rundt brystvortene, slikker dem og biter i dem. Lar dem ligge i håndflaten min. De er tunge og myke. Jeg lar brystvorten gli over leppene mine. Jeg suger dem. Kjærtegner dem med tunga mi. Slikker dem. Kysser hver minste lille bit av dem, mens jeg klemmer og knar. Bytter på å leke med dem. Kysser deg nedover magen. Lar tungen gå langs ribbena. Biter deg litt i siden, noe som tydeligvis kiler.

Jeg kommer ned til navlen. Slikker rundt den. Kysser den. Fortsetter ned mot bukselinningen. Jeg legger høyre hånd på magen din og lar den skli inn mellom magen og buksen. Jeg ser deg rett inn i øynene. Jeg møter et samtykkende blikk. Så lukker du øynene igjen. Jeg fortsetter over den lille hårdotten som er, og treffer en varm, våt, saftig og deilig grotte. Kjenner at knoppen er hard. Jeg lar fingrene gli over den noen ganger. Jeg kjenner en lett skjelving i kroppen din. Jeg kysser fortsatt magen din, kjærtegner brystene dine. Så lar jeg langfingeren gli inn i fitta di.

Jeg bruker ring- og pekefingeren til å massere leppene rundt klitoris. Stryker fingeren frem og tilbake, lar den massere klitten. Du trykker underlivet mot fingrene igjen. Nærmest jukker fingrene mine. Rir pekefingeren min. Jeg drar hånden opp av buksa di. Stikker fingeren i munnen min og smaker på deg. Så knepper jeg opp buksa di og drar den ned. Du spriker villig med bena, og jeg begynner å kysse deg opp over bena. Jeg kysser knærne. Slikker deg opp over lårene. Opp mot lysken. Biter deg lett på innsiden av låret.

Hendene dine er nå i håret mitt. Jeg kommer til trusa, og jeg vet du er våt. Jeg biter deg litt over trusa, graver munnen min i fitta di på utsiden. Så lar jeg en finger gli på innsiden. Du er varm og deilig. Du trykker underlivet mot fingrene mine og kaster hodet bak.

Selv gjennom den høye musikken kan jeg høre at du stønner,
så jeg fører fingeren lengre inn.

Jeg lar den gli sakte inn og ut noen ganger, mens jeg lar den sirkulere inne i fitta di. Jeg kjenner hver en lille bulk og forhøyning inne i deg.

Jeg bøyer meg ned og drar trusa di til side. Du lukter deilig, og jeg lar tungen min gli opp gjennom skjeden. Jeg kjenner at du liker dette, så jeg fortsetter å fingre deg, mens jeg slikker deg rolig rundt åpningen. Jeg bytter finger og lar tommelen gli opp i deg, mens jeg sprer leppene dine med den andre hånden. Tungen min glir nå over klitoris, rundt og rundt, mens jeg trykker tommelen min inn. Jeg lar tommelen sirkulere inne i deg, masserer innsiden og trykker den inn så langt jeg kommer.

Jeg lar pekefingeren gli bak mot rumpehullet ditt. Jeg masserer det og stikker fingeren inn. Jeg er våt av saftene dine, så den glir lett inn. Jeg kjenner at du stønner, og presser fitta di mot hånden min.

Du pumper hele underlivet mot hånden min, rir den og presser deg mot den. Jeg legger hele munnen over knoppen din og suger. Lar tungen gli over den, slikker den og kjæler den. Jeg lar tungen gli fortere og fortere over kjønnsleppene. Jeg tar ut tommelen og løftet hele fitta di opp, mens jeg begraver hele munnen min i den nå. Tunga min glir inn i skjeden, og jeg puler deg med tunga mi. Hendene mine maserer puppene dine, og jeg slikker hver eneste del av fitta di. Suger på knoppen din, lar fingrene jobbe inn og ut, blåser litt, suger mer, slikker og slikker, sirkulerer tunga inn i fitta og gaper nesten over hele...

Jeg kjenner at du rister. Hodet er kastet bakover. Du holder meg i håret og presser ansiktet mitt inn i fitta. Så kommer du... Du hyler, men ingen hører noe gjennom musikken. Jeg kysser deg på lårene og ser at du er tilfreds. Du bøyer deg frem og sier i øret mitt: «min tur» ...

Så våkner jeg.

Stillheten er til å ta og føle på. Hun har gjennom historien sittet helt stille, med et og annet smil om munnen. Så sier hun: «Wow! Det må jeg si! Det var heavy!». Jeg tenker at nå har jeg virkelig driti på draget, og det kjennes som om alt blodet i kroppen bare forlater kroppen. «Vet du hva?» sier hun plutselig. «Jeg ble kåt, jeg!» Blodet kommer nå tilbake i kroppen og legger seg rett i huet på meg. Jeg blir sprutrød, og stotrer ut «Ja, det ble jeg og». «Så fint!», svarer hun. Hun ser meg rett inn i øynene og sier: «Da syns jeg vi skal gjøre noe med det!»

Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri hadde drømt om at den lille historien min skulle gjøre det slik at vi fremover møttes utallige ganger for å pule oss nesten halte, men den dag i dag angrer jeg ikke et sekund på at jeg forsnakket meg.

Og detaljene rundt møtene våre får bli en annen historie.