Stille som mus

«(...) Jannes ansikt i teltåpningen. Hun var rød i kinnene, svett i panna og intens i blikket. Hun smilte, løftet en finger til leppene og gjorde hysj-tegnet»

Jeg gikk helt i mine egne tanker. Beina flytta seg i takt med de andre, og i sidesynet gled det idylliske landskapet forbi, men tankene var helt andre steder. Jeg tenkte på Karoline, den fitta. Jo, visst hadde vi hatt våre problemer. Jeg hadde vært lei av den evige masinga hennes i flere måneder allerede. Og sexlivet... Sexlivet hadde vært tørt som Sahara siden julen 2018. Men likevel... utroskap... fy faen! Jeg hata henne der jeg gikk og stirra tomt framfor meg.

Jeg hadde vært skeptisk til å bli med på turen. Janne og Sven hadde vært sammen i årevis, men virka så irriterende nyforelska hver gang vi møttes. Det verste var at jeg syntes Janne var utrolig deilig, og jeg hadde kasta lange blikk etter henne på stranda i fjor sommer. Sven derimot, var en fjott - en politisk korrekt barneskolelærer med tynnslitt hår og en pedagogisk tilnærming til alt og alle. Og så var det Mona og Lars da. To gamle studievenner fra Blindern. De VAR faktisk nyforelska, og hadde truffet hverandre på nettet i slutten av mai.

Jeg kunne ikke unngå å føle meg utenfor. Det var en uvanlig varm sommerdag, og selv om alle gikk i lette sommerklær, ble vi rimelig svette på vei opp til leirplassen. I de siste bratte kneikene havna jeg rett bak Janne, og da jeg så de stramme, svette leggene hennes og den faste, fine rompa hennes rett foran meg, må jeg innrømme at jeg glemte hele Karoline og alle problemene som lå igjen hjemme. "Fantastisk utsikt, ikke sant".

Det var så vidt jeg ikke begravde ansiktet rett i rumpa på Janne
da hun bråstoppa midt i bakken.

"Eh, jo, helt fantastisk," sa jeg uten å se meg hverken til høyre eller venstre. Vi peste opp den siste bakken og kom endelig fram til det lille vannet hvor vi skulle slå opp teltene våre. "Nei, nå trenger vi et bad, alle sammen," sa Sven med den plagsomt entusiastiske stemmen sin. Jo, det var alle enige i, så vi gravde fram håndklær og badetøy fra sekken, skifta kjapt og kasta oss uti det friske vannet. Mona og Lars var først uti og begynte å kline etter bare noen få svømmetak. "Herlighet," tenkte jeg oppgitt med meg selv mens jeg la på svøm.

Etter noen tak snudde jeg meg rundt og fikk akkurat se Janne som skritta elegant ut i vannet. Hun hadde ny, knall oransj bikini, som speilet seg i det blinkende tjernet. De store puppene duvet litt for hvert skritt og hoftene vippet akkurat passe mye mens hun gikk ut i vannet. Kroppen hennes hadde en magnetisk virkning på meg. Jeg klarte bare ikke å se vekk, selv ikke når hun så rett mot meg.

Jeg var tiltrukket av henne. Ikke bare tiltrukket!
Jeg var kåt.

Det friske badet ble etterfulgt av hyggelig bålkos og god mat og drikke. Karoline ble mer og mer glemt for hvert minutt som gikk, og jeg lot stadig vekk blikket hvile på Janne, der hun satt like ved Sven og smilte og snakket. Hun ble bare deiligere og deiligere når mørket falt på og skinnet fra bålet kastet et helt eget skinn over ansiktet hennes. Innmellom så hun rett på meg og smilte. Og jeg syntes jeg kunne se at hun rødma litt.

Det virka ikke som hun syntes det gjorde noe at jeg så på henne.
Tvert i mot. Hun så ut til å like det.

"Ja, kjære venner," sa Sven akkurat litt for tidlig på kvelden... "Da er det vel på tide å krype til køys." Ja, jo, det hadde vært en lang dag, så det var greit å krype inn i teltet. Helt mørkt hadde det også rukket å bli, men fortsatt utrolig varmt. Jeg krøp inn i teltet mitt, kledde meg naken og la meg ned i soveposen. Men jeg sovna ikke. Jeg kunne ikke slutte å tenke på puppene til Janne som brøt vannflaten og forsvant ned i tjernet. Og jeg lukket øynene og fantaserte om at den oransje bikinien var borte da de dukket opp igjen fra det klare vannet.

Jeg så for meg solen slikke de fyldige formene og vanndråpene renne nedover den myke huden og følge de de deilige kurvene helt ut til de struttende brystvortene. Alt hadde for lengst reist seg nede i soveposen og jeg skulle akkurat til å føre hånda ned og lette på trykket da jeg hørte at glidelåsen åpnet seg. Jeg skvatt til. Jeg famlet etter lommelykta, og da jeg endelig fikk skrudd den på, så jeg til min store overraskelse Jannes ansikt i teltåpningen. Hun var rød i kinnene, svett i panna og intens i blikket. Hun smilte, løftet en finger til leppene og gjorde hysj-tegnet.

Jeg lå helt stiv mens Janne krøp lydløst inn i teltet mitt
og lukket glidelåsen forsiktig bak seg.

Hun snudde seg langsomt mot meg og gjorde hysjtegnet igjen. Jeg var så kåt og forskrekka at jeg ble liggende helt uten å røre meg. Janne tok forsiktig tak i glidelåsen på soveposen min og begynte å dra den langsomt og lydløst nedover. Hun dro den helt ned til fotenden, tok sakte tak i kanten av soveposen og skjøv den forsiktig til side. Vi måtte ikke lage en lyd, men ansiktet hennes var ikke til å ta feil av da hun så den stive pikken min. Hun løftet hånda til den åpne munnen og lagde et lydløst og lekent gisp. Endelig kom jeg til meg selv og klarte å presse frem et smil.

Jeg kunne ikke tro at Janne satt i teltet mitt,
bare ikledd en fjærlett og gjennomsiktig nattkjole
og gispet over den stive pikken min.

I neste øyeblikk bøyde hun seg ned og lot pikken gli inn mellom de våte, myke leppene og bli omfavna av den våte munnen. Jeg svelget et megastønn og kjente det bølge gjennom hele kroppen. Hun sugde meg ikke på vanlig måte, det hadde lagd altfor mye lyd. I stedet lot hun bare munnen gli sakte opp og ned på pikken og tunga leke med hodet. Det var så deilig at jeg måtte bite meg i hånda for ikke å stønne. Etter en stund slapp hun taket i pikken med munnen, akte seg sakte og forsiktig mot meg.

Det knirka litt i liggeunderlaget og tanken på å bli oppdaget
av Sven og de andre var både skremmende og ekstremt pirrende.

Hun fant en stilling hvor hun kunne sitte helt lydløst, skrevs over magen min. Hun satte seg opp og dro sakte av seg nattkjolen. Og det var akkurat som hun visste at jeg tente sykt mye på titdrop, for hun strammet nattkjolestoffet mot kroppen og dro det sakte oppover langs magen og videre oppover helt til puppene plutselig droppet ut i den klamme lufta i teltet og lagde et lite klask som brøt den intense stillheten. De var akkurat så fantastiske som jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde lyst til å kaste meg over dem, men visste at vi måtte være helt stille.

Sakte løftet jeg hendene og begynte å massere de deilige puppene til Janne, og jeg kunne se at hun nøt det. Forsiktig akte hun seg litt lenger ned, tok tak i pikken min og førte den inn i den plaskvåte fitta. Hun ble sittende helt stille på den pulserende pikken min mens hun pusta så stille hun klarte. Det var en fantastisk opplevelse å ligge sånn helt stille og kjenne kåtheten skylle gjennom kroppen. Og pikken min pulserte.

Plutselig kjente jeg at hun begynte å gjøre små bevegelser der nede. Og det at alt måtte være så dempa og kontrollert, gjorde det bare enda mer intenst. Plutselig så Janne på meg med et blikk som ikke var til å ta feil av, et blikk som ikke trengte noen forklaring eller ord, et blikk som skrek "JEG KOMMER!!!!". Samtidig kjente jeg hvordan det bygde seg opp en voldsom sprut i pikken min. Vi kom helt samtidig, Janne la leppene over mine, mest for å dempe stønnene, og vi ble liggende tett sammen, gjennomvåte av svette og hive lydløst etter pusten.

Etter en stund satte Janne seg opp så stille og sakte hun klarte. Hun tredde den gjennomsiktige nattkjolen over hodet, sendte meg et stille slengkyss og begynte å åpne glidelåsen i teltet. Hun snek seg ut og lukket teltet etter seg. Jeg hørte hvordan hun åpnet teltet sitt og krøp inn til Sven. "Hvor har du vært," hørte jeg Sven mumle søvnig. "Jeg måtte bare tisse," hørte jeg Janne svare. Det var de eneste ordene jeg hørte fra henne den magiske sommernatten. Jeg ble liggende og tenke på det som hadde skjedd, og ikke minst på hva som skulle skje videre på turen... Fortsettelse følger....

Marius

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: