Se på meg

«Jeg pustet langsomt, kåt over at du ble så tent av å se meg ligge her. Jeg fortsatte leken min, der jeg lot den ene hånden min gli mellom brystene (...)»

Jeg ønsker at du skal se på meg, se hva jeg gjør og hvordan jeg behandler min egen kropp. Du av alle personer og ingen andre. Så la meg starte fra begynnelsen.

Vi hadde hatt det helt fint på bursdagsselskapet til venninnen min. Det var alltid litt vel mye når det kom til henne, hun elsket oppmerksomheten. Hun var den personen som glødet idet hun entret et rom. Men selv hvor mye vakkert det er å si om henne, både hvordan kroppen og personligheten hennes er, holdte du meg nærme deg, igjennom hele selskapet.

Jeg kunne kjenne hånden din streifet meg når du passerte meg, hvordan blikket ditt fanget meg idet jeg enten forlot rommet, eller kom inn i det, og når vi spiste, holdt du den ene hånden ved låret mitt igjennom hele måltidet. Det var ikke et sekund jeg følte meg usikker eller redd for at du ville forlate meg. Selv om jeg følte meg mindre attraktiv enn venninnen min.

Så da vi kom hjem, flyttet du håret mitt fra nakken, og kysset meg, mens jeg låste opp ytterdøren slik at vi kunne komme oss inn. «Jeg tenkte kanskje å lage litt kveldsmat til oss før vi går til sengs,» sa du til meg, men det var langt ifra det jeg ønsket av deg akkurat nå. Jeg hadde kanskje tatt et eller to glass vin, og du viste at alkohol gjorde meg alltid litt uvel. Det å spise og drikke før jeg la meg, hjalp alltid.

«Noe spesielt du kunne tenkt deg?» spurte du videre, der hånden din igjen hadde funnet seg til rette ved korsryggen min. Jeg kjente hvordan du strøk tommelen din mot kjolestoffet, og jeg kunne ikke annet enn å tenke på, hvor mye jeg egentlig hadde lyst på deg. Der vi gikk inn, mot stuen.

Ettersom jeg ikke svarte, så du ned på meg, for å hente blikkontakt. Du skjønte at jeg nå tenkte, men tenkte nok ikke på det du hadde spurt om. Jeg bet forsiktig i underleppen min, før jeg rødmet litt og møtte det varme blikket ditt. Jeg sa fortsatt ikke noe, der jeg tok hånden din og kysset den, før jeg førte deg videre innover stuen. Du fulgte lydig etter, med et undrent mine over ansiktet ditt. Noe som gjorde deg enda mer sexy, at du faktisk ønsket og vite hva jeg tenkte på.

Jeg viste du ønsket meg godt, og jeg visste at du ville gjøre hva som helst, for at jeg skulle føle meg vel i ditt selskap. Og det jeg elsket mest av alt, var den utrolige tålmodigheten du hadde ovenfor meg. Jeg slapp hånden din, der du ble stående på teppet ved sofakanten og så på meg. Jeg snudde meg i rundt, og gikk tre steg bakover, mens jeg druknet i blikket ditt.

Hjerteslagene mine steg, fordi jeg viste ikke hvordan du ville reagere på dette. «Se på meg,» sa jeg litt hviskende, og du ble stående der spørrende. Jeg gjentok meg selv, men denne gangen litt mer klarere.

«Jeg vil at du skal se på meg.»

Jeg ønsket at han skulle se på meg, og fortelle meg hvor vakker jeg er for han. Jeg lot hånden min gli forsiktig under haken, før jeg førte den opp mot mine lepper, jeg holdt fortsatt øyenkontakten, der jeg sirkulerte tommelen min over leppene, før jeg sugde tuppen på den. De mørke øyene dine, hevet seg idet du forsto hva jeg prøvde på, og du svelget tungt, stillheten la seg over rommet, men likevel var det en høyspenning ladet i luften.

Den våte tommelen min gled nedover haken, nedover halsen og ned til midten av kragebeinet mitt, der jeg strøk den tørr i gropen. Jeg kjente jeg skalv litt, både av at jeg ble opphisset, men også for at jeg ønsket så gjerne at du skulle like det som skulle til å skje.

Jeg slapp blikket ditt, der hånden min strøk meg selv mot den høyre skulderen, lekte litt med kjolestroppen, før jeg lot den gli av meg. Samme gjorde jeg på den andre siden, før jeg møtte blikket ditt igjen, mens jeg forsiktig dro kjolen av meg, og den nakne kroppen min kom tilsynet. Jeg kunne høre deg stønne, der du dro en av stuestolene til deg, slik at du kunne sette deg.

Jeg kunne se at pikken din var allerede hard mot buksene dine,
og du dro hånden din over den.

Jeg kunne se for meg at den pulserte godt, og det gav meg nok selvtillit til å fortsette. Jeg satte meg ned på stuebordet, dro meg selv oppå bordet, der jeg lot beina mine gli fra hverandre, så du kunne se hvor våt jeg hadde blitt, jeg støttet meg opp med albuene, slik at jeg kunne se deg. Slik at jeg kunne se om du likte hva du så, noe du gjorde, hånden din hadde fått åpnet buksen, og du satt der med kuken i hånden din, lot tommelen din stryke den lett over hodet, og bare ventet på hva jeg nå ville gjøre.

Jeg pustet langsomt,
kåt over at du ble så tent av å se meg ligge her.

Jeg fortsatte leken min, der jeg lot den ene hånden min gli mellom brystene, før den gled opp over den, omfavnet den og masserte den langsomt, kløp, dro og vridde på brystvorten som var hard, det føltes så godt og ta på meg selv, jeg likte også å la hånden gli langs midjen min, den smale midjen du likte og holde rundt.

Øyene dine skimte på meg med opphisselse og ønsket at jeg skulle fortsette, det var rart å se at du ble utålmodig der du satt og prøvde og holde deg der du var, uten og avbryte meg. Jeg følte meg sexy og forbuden frukt du ikke kunne smake på.

Fingrene mine gled mellom lysken og jeg elsket følelsen av å bli strøket mellom lårene, nå savnet jeg kyssene dine. Og klarte ikke å tenke på noe annet enn hvordan det ville føles å bli penetrert av penisen din. Den skjønne pikken som du hadde mellom den brede hånden din, jeg så hvordan hånden din beveget seg rytmisk og sæden din piplet ut av hodet.

To av fingrene mine gled inn og spredde leppene ifra hverandre, strøk meg først lett på innsiden, fant så klitorisen og sirkulerte rundt den mens jeg stønnet. Jeg hørte du stoppet, og jeg måte heve blikket mitt for å se om du fortsatt var der. Du hadde reist deg, stilte deg på kne foran meg.

Jeg kjente de varme hendene dine fanget knærne mine. «Fortsett,» sa du hest, og jeg gjorde som du sa, der du studerte meg på nært hold, så hvordan fingrene mine jobbet i skjeden, hvordan jeg berørte nervene mine så beina mine skalv av nyttelse, du så på hvordan jeg lot en finger gli inn og ut av meg selv.

Jeg kjente at du strevde, og at hendene dine bare gled nærmere og nærmere hoftene mine. Jeg stønnet og så ned på deg, jeg flyttet hånden min, der du la munnen din mot fitta mi og kysset den, jeg kjente tungen din gli over den og du stakk den inn i skjeden, før du sirkulerte den over klitorisen før du trakk deg vekk, for å la meg puste så jeg ikke kom.

Jeg hadde gravd hånden min i håret ditt, før jeg dro litt i det. «Jeg vil ha deg,» sa jeg, der du reiste deg og bøyde deg over meg, hendene dine grep om hoftene mine, der du la pikken din bare gni seg mot kjønnet mitt.

Du hadde det ikke travelt, og ville ta på kroppen min,
omfavne leppene mine i dype intense kyss.

Jeg kunne skjenne smaken av min egen saft, men jeg kunne ikke ha brydd meg mindre, jeg dro av deg skjorten for å få deg naken med meg, kysset deg rundt halsen og tok på den deilige overkroppen din mens du dro av deg dine egne bukser.

Høydepunktet nærmet seg for oss begge, der du kysset meg en lett gang over munnen igjen, før du strøk meg over håret og støttet hodet mitt med den ene armen din. «Du er så jævla vakker,» sa du til meg, og det varmet meg mer enn noe annet, at du så meg. «Du er så deilig,» svarte jeg tilbake.

«La meg få pikken din.»

Du smilte litt, og var ikke vanskelig å be, der du lot pikken din gli inn i meg, jeg kjente hvordan du fylte meg, hvordan du dro deg ut og inn i meg, mens jeg beveget hoftene mine i sirkel.

Det var så deilig at jeg klarte ikke å holde meg tilbake, jeg stønnet og tærne mine klamret seg sammen. Den følelsen var det bare du som kunne gi meg, og det visste du. Tommelen din gikk opp til klitorisen min, sørget for å stimulere den godt, der jeg grep tak i skulderen din for å holde meg fast.

Du hamret deg inn i meg, der du beket meg inn i en orgasme, som du ridde på. Du slapp meg ikke og lot meg ikke gå, uansett hvor hardt kroppen min vridde seg, idet jeg kom. Jeg kunne høre du stønnet tungt inn i øret mitt, der du støtet inn meg, og bare fortsatte og støte inn i meg til du selv skalv.

Jeg kjente hvordan pikken din strammet seg
og hvordan du kom inn i meg.

Jeg holdt deg, kysset deg, strøk deg over ryggen, og lot orgasmen roe seg. Lenge lå vi over stuebordet, før du trakk deg ut av meg. Vi sa ikke noe, fordi vi allerede viste at dette var bare begynnelsen på hva fantasien kunne gjøre videre i forholdet vårt.

-S-

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: