Kryssende interesser | Kondomeriet

Kryssende interesser

«Vi satt stille slik Anne og jeg, og så begynte vi å gynge opp og ned (...) Så reiste vi oss opp og byttet partner.»

Vi var på grillparty hos våre venner Anne og Bjørn. Anne er min bestevenninne, vi møtes ofte og kan snakke om alt mulig. Vi er veldig nær hverandre. Vi satt og drakk kald hvitvin mens mennene våre ordnet med grillen. De drakk øl og var ivrig opptatt med å diskutere grillkunst.

Anne sa: «Sissel, både du og jeg har vært så heldige å få noen fine menn. Bare se på dem, slanke og spenstige. Litt guttaktige er de også. Det liker jeg.» Jeg sa: «Jeg er enig med deg der Anne, vi hadde nok flaks med dem. Det er bare ett problem.» «Hva er det?» «De er veldig ordentlige, nesten prektige. De tar rollen sin som ektemenn veldig alvorlig.»

Anne sa: «De gjør det, jeg kan ikke helt se for meg at Bjørn skulle foreta et sidesprang.» Jeg sa: «Henning er på samme måten. Han er jo det de fleste kvinner ønsker seg, men jeg synes det faktisk er litt kjedelig.» Anne sa: «Kanskje vil skal myke dem litt opp?» Jeg sa: «For å få til det kreves det litt kløkt. Jeg har jo flørtet litt med mannen din, og han er med på leken en stund, men så blir han den pålitelige ektemannen igjen.» Anne sa:

«Har du lyst på ham,
altså elske med ham?»

Det kom veldig brått og direkte, så jeg fikk ikke tid til å lage et diplomatisk svar. Jeg sa bare: «Ja Anne, jeg har faktisk det, og jeg har hatt lyst til det lenge.» Anne hadde en kurrende lyd i stemmen da hun svarte: «Det ante meg, og du blir vel ikke overrasket når jeg sier at jeg har lyst på din mann.» Dermed hadde vi en gjensidig forståelse, ingen vits å gå rundt grøten lenger. Vi hadde sammen interesser, på kryss.

Jeg sa: «Anne, skal vi prøve å få det til? At vi bytter mann en natt?» Hun svarte «Sissel, jeg tror ikke det er så enkelt. De ville nok fått hjerteinfarkt om de hørte hva vi snakket om. Skal vi få det til, må vi varme dem opp, kanskje gi dem litt underholdning?» Vi ble litt opphetet av dette, og begynte å legge en plan. Den begynte å ta form mens guttene var oppslukt av sine grillferdigheter.

En stund senere kom de bort til oss med mat og sa «Hva er det dere to diskuterer så intenst, det må vel være noe spennende?» Jeg sa: «Ja det er faktisk det, men dere må vente å se. Foreløpig er det en hemmelighet. Forresten så har Anne og jeg blitt enige om å dra på hyttetur med dere til hytten vår neste helg. Dere kan ikke nekte.»

De var forundret over det bestemte språket, men godtok det. Jeg tror de syntes det var morsomt at vi fant på ting for dem. Anne og jeg avtalte et nytt planleggingsmøte noen dager senere. Der gikk vi gjennom planen i detalj.

Helgen kom, og på fredag ettermiddag dro vi av sted. Anne og jeg hadde ordnet med mat og vin, mye vin. Vi trengte det om vi skulle få gjennomført denne planen. Vi ankom hytten og installerte oss på hvert vårt rom. Begge rommene hadde en stor dobbeltseng. På kvelden spiste vi et lett skalldyrmåltid, vi ville ikke gjøre mennene våre søvnige av mye mat. Etterpå hadde vi drinker.

Så sa Anne: «Sissel og jeg har tenkt å holde en oppvisning for dere. Vi har øvd litt. Sett dere i sofaen og nyt forestillingen.» Vi hadde ikke akkurat kostymer, men var forholdsvis likt kledd. Musikken var sterk og gjennomtrengende og vi danset taktfast mot hverandre.

Så begynte vi å kle av oss, plagg for plagg.

Vi hadde forberedt oss med sexy undertøy og vi hadde barbert kroppene våre. Da vi tok av oss BH’ene forsto våre menn at dette var skikkelige greier, ikke bare erting. Vi danset enda mer utagerende, iblant mot hverandre og iblant mot våre menn. Vi hadde tatt av oss alle klærne utenom trusene. Så tok vi av trusene. Våre menn hadde fått litt farge i ansiktet og pustet tungt. Anne og jeg har liknende kropper, og vi var pent barbert mellom benene så kjønnsleppene våre syntes. Så beveget vi oss mot hverandres menn i sofaen, Anne mot Henning og jeg mot Bjørn.

Vi sto på kne i sofaen med ett kne på hver side av dem med sprikende ben og gjorde pulebevegelser med hoftene. De hadde fritt innsyn til kjønnene våre der vi sprikte med benene. Det var ikke bare våre menn som ble kåte av det, både jeg og Anne ble tydelig påvirket, vi ble nok våte begge to. Så trakk vi Bjørn og Henning opp av sofaen. Vi danset med dem og begynte å kle av dem. De forsto nok at vi ikke ville stoppe før de var helt nakne.

De var litt sjenerte og hjalp ikke så mye med å få av klærne. Men vi provoserte dem med å si at når vi kunne danse nakne for dem, så kunne også de. De kunne da ikke være pyser? Etter hvert hadde vi fått av dem klærne, de var tydelig sjenerte. Jeg danset tett innpå Bjørn og Anne danset med Henning. Vi ga vi dem noen intime klemmer, det var herlig å kjenne Bjørns nakne kropp mot min. Jeg hadde lyst på ham. Vi danset en stund til vi var blitt fortrolige med å være nakne sammen.

Anne sa: «Da skal vi videre til neste punkt i programmet: Det heter: Hvor godt kjenner du din ektefelle? Nå skal Bjørn og Henning få på seg sovemasker, slike vi bruker på fly. Jeg har sjekket at det ikke er mulig å se gjennom dem. Dere skal ta oppstilling inntil langveggen der borte og ta på dere maskene. Så skal dere, en om gangen, ha kontakt med veggen og bevege dere bortover til dere treffer på meg eller Sissel.

Dere vet ikke hvem det er,
men dere skal kjenne på den nakne kroppen
og finne ut om det er din kone eller ikke.

Dere kan ta hvor dere vil. Deretter går dere videre til den neste og kjenner på henne. Bjørn starter først, og når han har kjent på begge, sier han fra at Henning kan komme og kjenne på oss. Vi kan ikke si det, for dere kan kjenne igjen stemmen vår og hvor vi er. Etterpå forteller dere om det var nummer en eller to som var deres ektefelle, og så kan dere ta av dere maskene.»

Bjørn og Henning så forstyrret ut. Dette hadde de ikke vært med på før. De sto inntil langveggen og tok på seg maskene. Deretter tok Anne og jeg oppstilling langs veggen. Bjørn kom først, han kom bort til meg og strøk hendene over kroppen min. Han kjente på brystene mine og strøk hånden mellom benene mine og stakk en finger inn i skjeden. Jeg var veldig våt. Jeg lurte på om det var lett å kjenne igjen en jente der, men uansett likte jeg det. Han holdt på lengre enn han behøvde. Kuken hans ble stiv. Så gikk han videre til Anne, og gjorde det samme med henne.

Jeg tenkte at han kjente nok igjen sin kone så det gikk fortere, men nei. Han var like grundig der, også mellom benene hennes. Jeg tenkte at det er kanskje ikke så lett å kjenne igjen mennesker når man ikke kan se. Da Bjørn var ferdig sa han fra til Henning. Henning kom og gjentok prosessen. Han kjente mye på brystene våre, men var kanskje ikke like grundig mellom benene selv om han var grundig nok.

Da han var ferdig gikk Anne og jeg ut på gulvet, og spurte dem hvem som var deres kone, nummer en eller to? Begge sa nummer to. Anne sa: «Dere kan ta av maskene. Som dere forstår kan ikke begge ha samme kone, så det var ikke korrekt. Dere har ikke bestått oppgaven. Derfor må dere få en ny oppgave.» Henning sa: «Hvem var nummer en og nummer to?»

Anne sa: «Det får dere ikke vite. Begge måtte ha korrekt svar for at oppgaven er bestått. Så nå har vi en ny oppgave til dere begge.» Anne og jeg la to tykke tepper på gulvet, et stykke fra hverandre. Jeg sa: «Oppgaven er egentlig den samme, men nå er det Anne og jeg som er de aktive. Dere skal legge dere på ryggen på hvert deres teppe og ta på masken. Så skal Anne og jeg kose med dere. Når vi er ferdige, skal hver av dere fortelle oss hvem som var din kone, den som koste med deg først eller den som koste med deg sist. Dere merker det nok når vi bytter.»

Bjørn og Henning så på hverandre, men fant vel ut at dette var greit selv om de ikke visste hva slags kos vi hadde i tankene. De ble pirret av det, så de la seg på plass og tok på maskene. Anne og jeg hadde avtalt å begynne med våre egne menn. Første stadium var å få kukene deres ordentlig stive. Vi tok kukene i munnen og sugde på dem og runket dem litt. Samtidig strøk vi dem over kroppen, mellom benene og masserte ballene deres.

Da de begge hadde harde kuker,
satte vi oss over skrevs og løftet kuken opp
og satte oss nedpå slik at kuken gled helt inn i skjedene våre.

Vi satt stille slik Anne og jeg, og så begynte vi å gynge opp og ned. Vi var forsiktige, bare noen få tak. De måtte ikke få orgasme, det ville ødelegge øvelsen. Så reiste vi oss opp og byttet partner.

Mennene våre jamret noe om at de ville ha mer, og vi hadde faktisk tenkt å gi dem mer. Nå var de så harde at det var ikke nødvendig med noen oppvarming. Anne løftet opp Hennings kuk og satte seg ned slik at den gled inn i skjeden hennes og mens jeg gjorde det samme med Bjørn og fikk hans kuk inn i meg. Nå gynget vi litt mer tydelig, men vi passet på at de ikke fikk orgasme inni oss. Vi ville spare det til senere. Så etter noen tydelige tak, reiste vi oss opp og gikk ut på gulvet.

Anne sa: «Nå kan dere ta av maskene og reise dere opp. Hvem var din ektefelle, den første eller siste opplevelsen?» Begge sa den første. Jeg sa: «Gratulerer, det er korrekt. Siden dere vant denne konkurransen, skal dere få en premie. Det er et gratislodd i et lotteri.» De så forventningsfullt på oss.

Jeg sa: «Det hver av dere kan vinne er en herlig natt med en vakker jente i sengen. Dere må være nakne, elske henne og få orgasme inni henne og nyte kroppen hennes helt til i morgen. Hvilken jente hver av dere får, blir avgjort i et lotteri. Siden det bare er to jenter her, vil det bli en av dem.»

Anne sa: «Vi har en kaffekopp med to lapper som en av dere skal trekke fra. Navnet på lappen han trekker er den jenten han skal elske med i natt. Den andre av dere skal elske med den andre jenten. For å gjøre det rettferdig kaster vi kron og mynt om hvem som skal trekke lapp. Er dere med?» Henning og Bjørn så litt usikre ut, men begge sa ja. Anne tok en mynt og spurte hvilken side de ønsket seg. Henning sa krone, Bjørn mynt. Anne kastet den spinnende i luften. Den landet med krone siden opp.

Jeg kom med kaffekoppen og sa: «Henning, det er du som skal trekke jente for natten. Ta en lapp, men bare ta en.» Jeg så at Henning var litt nervøs, og jeg forsto at han var redd for å miste muligheten for å elske med Anne. Jeg holdt koppen så høyt at han ikke kunne se ned i den. Forsiktig tok han en lapp opp av koppen og viste den frem. Det sto «Anne» på lappen.

Etter det løsnet stemningen, vi var fortsatt nakne, men nå ga vi hverandre varme klemmer. Henning kysset Anne og jeg kysset Bjørn. Vi tok på hverandres kropper. Guttene hadde fått stiv kuk igjen, de var forventningsfulle. Vi tok et nytt glass vin sammen og så gikk vi og la oss. Det var en herlig natt. Jeg har lenge hatt lyst på Bjørn, og det var en sterk opplevelse å kjenne kuken hans bevege seg inni meg.

Vi kysset mye og ble oppildnet av lydene til Henning og Anne
gjennom den tynne panelveggen.

Det var tydelig at de nøt pulingen. Bjørn kom inni meg mange ganger, han var virkelig utholdende. Jeg tror at han hadde ønsket seg dette lenge. Han kysset brystene mine og resten av kroppen min følsomt og hvisket vakre ord i øret mitt. Jeg benyttet anledningen til å bli godt kjent med kroppen og kuken hans. Vi sovnet ikke før på morgenkvisten.

Utpå formiddagen sto vi opp og lagde frokost. I begynnelsen var vi litt forlegne overfor hverandre, vi lurte på hva vi hadde gjort. Men det gikk fort over. Vi spurte guttene hvordan de hadde hatt det. Henning sa: «Det var fantastisk å elske med Anne. Du er også herlig Sissel, men Anne var annerledes.» Bjørn sa: «Men uansett så har du en flott kone Henning. Hun var herlig å elske med, det er mye følelser i henne.» Henning sa: «Det er synd at det bare blir denne ene gangen, jeg vil nok savne det.» Jeg sa:

«Hvorfor tror du at det bare blir denne ene gangen Henning?
Vi har jo en natt til her oppe, og Anne og jeg har avtalt
at vi skal elske med de samme mennene en natt til.»

Etter en stund sa Anne: «Sissel og jeg har nok lurt dere litt. Den eneste unnskyldningen vi har er at vi begge hadde så lyst på hverandres mann. Da dere skulle kjenne på kroppene våre, bytte vi plass midt i den første øvelsen. Dere traff begge to, deres ektefelle var nummer to.

Og hva gjelder loddtrekningen i går så foreslo Sissel at vi skulle kaste krone/mynt om hvem som skulle trekke lapp om hvem han skulle elske med. Det ga liksom loddtrekningen et inntrykk av rettferdighet, men det var jo bare tull. Vi hadde vi to kopper med lapper. I den ene lå det to lapper med «Sissel» på og i den andre var det to lapper med «Anne» på.

Så da vi så at det var Henning som fikk trekke etter krone/mynt kastet, så ga Sissel Henning den koppen hvor det sto bare «Anne» på lappene. Kanskje det var litt slemt, men jeg tror vi alle ønsket det. Bjørn og jeg lå sammen den neste natten også. Det gjorde også Henning og Anne. Vi pulte mye. Vi hadde fått en ny type vennskap. Jeg hadde en følelse at vi ville fortsette med å bytte mann iblant.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: