Romjulsbadet

«Jeg merker opphisselsen ved tanken på å se Elisabeth avkledd og holder lårene mine godt sammen så man ikke kan oppdage den glinsende, klare væsken som er i ferd med å bre seg på innsiden av lårene mine.»

Jeg våkner, solen skinner døsig inn over sengen. Jeg er alene. Kroppen er varm under dynen og jeg strekker meg langs etter madrassen. Det er tidlig, lørdag morgen og jeg merker at hodet mitt ikke er helt våkent ennå- det er som om deler av meg fremdeles er i drømme. Men kroppen min er varm og våken, og når jeg lar hendene mine gli langsomt over brystene, lar de klype lett i brystvortene og vandre nedover magen kjenner jeg hvordan det sakte begynner å dunke på innsiden av lårene mine og jeg blir umiddelbart våt. Jeg lar tankene vandre, slik fingrene mine nå finner veien til de ytre leppene mine, deler de og trekker frem klitoris.

Jeg er på fest, det er romjul og alle er enige om at det er deilig å treffe venner denne andre juledag, vi er alle mette av familie og forpliktelser. En gruppe på fem kvinner finner sammen rundt desserten og drikker vin. Elisabeth er en av dem, en vakker kvinne jeg har hatt et godt øye til en lengre stund. Hun er kollega av min beste venninne, men ingen av oss har kjent henne godt nok til å vite hva eller hvem hun liker.

Hun er mystisk, med langt rødt hår, blek hud, store blå øyne og en innbydende og lokkende rød munn. Vi sitter ved siden av hverandre og jeg har store problemer med å fokusere på samtalen, da blikket mitt stadig glir over den myke halsen, brystene som duver under den tettsittende kjolen og lårene hun bytter på å krysse over hverandre. Hun sitter nesten litt prektig og jeg nyter synet av henne.

Etter hvert blir vi alle fem enige om å ta en runde rundt i huset vi besøker denne kvelden. Det er stort, to etasjer med flere soverom i begge og ikke minst hele fire bad. Vi er alle fem noe beruset på vin i det vi entrer det største badet som inneholder et stort badekar. Tre heterofile kvinner, jeg og en kvinne hvis legning jeg var usikker på bestemmer seg for å kaste klærne og teste badet. Leende og spente låser vi døren til festen, kler av oss og klyver opp i badekaret.

Jeg merker opphisselsen ved tanken på å se Elisabeth avkledd
og holder lårene mine godt sammen så man ikke kan oppdage
den glinsende, klare væsken som er i ferd med å bre seg
på innsiden av lårene mine.

Som forventet er hun smertefull vakker uten klær, brystene hennes er store og duvende, hun har en stram mage og rødt hår dekker kjønnet hennes og igjen er det vanskelig å ta blikket fra henne. Hun ser på meg i det hun går opp mot badekaret, gir meg et stort og lekent blikk før hun snur seg, trer opp i selve karet og bøyer seg ned med ryggen mot meg slik at jeg kan se den mye baken hennes dele seg og ser et glimt av to nydelige, røde og glinsende kjønnslepper.

De andre ser ikke mot henne, de er alle opptatt av å gi hverandre komplimenter om kropper som har kommet seg etter fødsler, kropper som har eldet grasiøst- vi er tross alt en gjeng mellom 25 og 37 år og gnisten mellom Elisabeth og meg er det kun vi to som kjenner på.

Det er plass til kun tre i selve badekaret, men plass til to på kanten. Jeg setter meg bak Elisabeth og hun lener seg inntil bena mine mens jeg begynner å massere skuldrene hennes. Det samme gjør Janne med Torunn, samtidig som Lise tar på seg skjenkeansvaret fra enden av badekaret og sørger for at alle har nok vin i glassene sine. Stemningen er avslappet, vi snakker alle lett- men jeg lar ikke hendene slippe skuldrene til Elisabeth.

Jeg har så lyst til å spre lårene mine
og trekke bakhodet hennes inntil kjønnet mitt,
det våte, dunkende kjønnet mitt og
gni bakhodet hennes mot min klitoris,
men jeg våger ikke. Ikke ennå.

Når vinflasken til Lise er tom bestemmer de andre seg seg for å dusje og gå tilbake til selskapet. Elisabeth og jeg blir sittende. Vi ser på de tre andre, nakne kvinnene gå sammen inn til dusjen, såpe hverandre inn og spyle kroppene sine rene. Det er spesielt å bivåne kvinnekropper på den måten, den aseksuelle holdningen til har til hverandre står i stor kontrast til stemningen som har bygget seg opp mellom Elisabeth og meg bare ved å sitte nær hverandre mens mine hender som sakte masserer skuldrene hennes.

Når de andre kvinnene er ferdige med vask og tørk av hverandre, gjør de plass til oss, låser opp døra og går opp til selskapet. Da lar jeg hendene mine gli nedover kroppen til Elisabeth, jeg lener meg fremover og kysser nakken hennes og hendene mine finner brystvortene som jeg kliper ømt. Hun stønner og vrir seg mot meg.

Leppene våres møtes i et vått kyss,
helt til hun slipper og gisper.

Jeg slipper brystvortene hennes, vi reiser oss og går over i dusjen. Elisabeth står nydelig foran meg, med lett rødmende farge på brystene og øyne med store, mørke pupiller. Jeg føler brystenes kontur nedenfra, mens jeg på nytt finner leppene hennes og lar tungen min dominere munnen hennes. Jeg snur henne mot glassveggen inne i dusjen og står bak og masserer brystene tungt.

Jeg trekker ryggen hennes mot mine bryster og nyter følelsen av den myke huden mot mine harde brystvorter. Den ene hånden min forlater ett bryst og går målbevist ned mot det røde håret som skjuler klitoris, jeg deler de våte leppene av kjønnet hennes og finner en struttende og våt knopp som venter på å bli massert. Jeg starter på innsiden av leppene som jeg skiller med to fingre og lar pekefingeren sirkulere rundt basen av knoppen, for så å bevege seg mot tuppen.

Pusten til Elisabeth går stadig raskere, jeg slipper det andre brystet og fører den ledige hånden ned langs ryggen, føler på begge sider av den myke baken før jeg fører hånden inn og finner åpningen til vagina bakfra. Jeg fører to fingre dypt inn i henne og hun skriker i det jeg treffer innsiden av veggen, målbevisst mot der jeg vet g-punktet ligger.

Kroppen hennes er i ferd med å stramme seg mot en orgasme, men jeg slipper klitoris, lukker leppene hennes inntil hverandre før hun kommer og står med to fingre inn i henne. Bakfra og stille. Beveger meg ikke. Hun holder pusten, før hun ber meg fortsette. Jeg gjør ingenting, bare står der og venter på hennes neste trekk.

Hun stønner, ber meg igjen fortsette
og plutselig begynner hun å bevege bekkenet bakover mot hånden min.
Endelig.

Jeg smaker på fingrene som har vært på klitoris, de er våte og deilige og jeg væter de mer med spytt før jeg fører hånden bak henne og sammen med hånden som holder stand inne i den våte, varme vaginaen hennes sprer jeg forsiktig de myke, deilige rumpeballene hennes og blottlegger et nydelig og stramt hull. Jeg smører hullet med blandingen av mitt spytt og hennes vaginavæske, det lukter deilig av henne og så plasserer jeg en tommel på hullet hennes. Hun ynker seg, slutter å bevege bekkenet.

Jeg kysser henne i nakken, forsikrer henne om at dette skal gå rolig og plasserer på nytt en hånd foran kjønnet hennes, finner klitoris igjen og tar opp igjen massasjen. Jeg sirkler rundt knoppen, presser fingrene som er i vagina nå lett fremover igjen og masserer med tommelen rumpehullet helles slik at det sakte åpnes. Jeg lar musklene gradvis omslutte tommelen, spriker godt med fingrene mine som tar henne rytmisk bakfra i begge hull og lar rytmen sammenfalle med bevegelsene mot klitoris.

Stønnene hennes blir dypere og raskere,
ansiktet hennes får et desperat uttrykk
som jeg med glede observerer i glasset foran oss
og plutselig gir knærne hennes etter.

Vi synker sammen ned, hun står på alle fire og presser bekkenet tilbake mot hendene mine som tar i mot forfra og bakfra. Baken hennes strutter mot meg og jeg lukter kjønnet hennes sterkere og sterkere. De tunge brystene gynger i bevegelsene og Elisabeth krummer først hodet ned mot haken før hodet løftes mot taket og hun skriker ut i orgasme samtidig som bekkenet faller ned mot hendene mine og den vakre, våte og deilige Elisabeth kryper sammen på gulvet foran meg.

Jeg stryker henne over ryggen, trekker henne inn mot brystet mitt. Hun snur seg sakte mot meg, ansiktet er rødt og svett. Hun legger seg på rygg, strekker hendene mot brystene mine og ber meg komme nærmere. Jeg legger meg over henne slik at munnen hennes når det ene brystet mitt, hun suger det inn i munnen samtidig som en hånd raskt finner veien til kjønnet mitt.

«Marianne, Marianne?» Hører jeg. Jeg våkner og foran meg står en rødhåret, vakker kvinne naken. «Er noe galt, du stønnet sånn at jeg hørte deg helt ned til kjøkkenet». «Nei, Elisabeth, jeg bare savnet deg på badet», smiler jeg lurt. «Kom, la oss gå i dusjen!»

Vil du lese flere erotiske noveller? Les vinner- og finalistnovellene fra vår erotiske novelle-konkurranse her: