Min våte helg

«Han reiser seg opp og ser på meg. Så drar han seg mot meg, sprer beina min rundt livet hans og putter den største pikken jeg har sett noen gang, hardt inn i meg.»

Jeg glemmer ikke den våteste helgen i manns minne. Det var fredag og jeg hadde barnefri. Nå skulle jeg endelig få litt tid for meg selv. Min bestevenn tok meg med ut på byen for å slappe av. Vi har kjent hverandre i mange år. Jeg har aldri sett på han som noe mer enn en venn. Men nå, fikk jeg plutselig og overraskende, et nytt syn på han.

Han er høy, mørk og kjekk. Kjente jeg beit meg forsiktig i leppen når han kom gående. Vi tok en pub til pub runde, drakk litt og danset. Når vi skulle ta kvelden, bestemte vi oss for å reise hjem til han for et lite naschspiel. Jeg reiste meg opp for å hente mere drikke.

Plutselig kjente jeg en hånd som flyttet
den lange håret mitt, til siden.
Myke lepper som forsiktig kysset meg i nakken.

Jeg kjente det kile i hele kroppen. Han snur meg rundt og forteller at han har hatt følelser for meg i mange år, men ikke turt å vise dem før nå, av respekt for meg. Han tar ene hånden på kinnet mitt og trekker meg forsiktig mot han og kysser meg på munnen.

Jeg kjente jeg ble varm og våt med en gang. Jeg kysser han tilbake. Før jeg visste ordet av det, førte han hånden sin opp låret mitt og stakk to fingre forsiktig inn i meg. Jeg kjente jeg rykket til av glede og begeistring. Han smiler til meg og sier at han har hatt lyst på meg i hele kveld. Jeg gir etter og lar meg rive med idet han fører meg inn på soverommet, tar av meg kjolen og legger meg på senga.

Han kysser meg forsiktig nedover halsen,
magen før jeg plutselig kjenner tunga hans på klitten min.

Herregud for en følelse. Har aldri kjent noe så deilig. Han slikker og suger på klitten. Jeg kjenner det renner av meg av kåthet. Han fingrer meg samtidig som han slikker meg. Jeg rister i hele kroppen av nytelse idet jeg kommer som en vulkan. Ene orgasmen etter den andre. Jeg er på en rosa sky av lykke.

Han reiser seg opp og ser på meg. Så drar han seg mot meg, sprer beina min rundt livet hans og putter den største pikken jeg har sett noen gang, hardt inn i meg. Jeg kjenner det bruser innvendig og klarer ikke slutte å smile. Jeg er sikker på at folk kunne høre meg milevis unna idet jeg hyler ut i ren orgasme glede. Han fyller meg helt opp. Han ser på meg å smiler, mens han spør om det var godt? JAAAA!!!.. utbryter jeg.

Kjenner jeg får lyst på mer. Ønsker å gjengjelde gleden, men får bare beskjed om at det er min kveld og jeg skal nyte den fullt ut. Nå var fokuset bare på meg. Jeg kommer gang på gang. Han spør om han kan komme inni meg. Ja, svarer jeg.

Idet han tar meg hardt en siste runde,
kommer vi begge samtidig i en orgasme jeg aldri har kjent maken til før.

Når vi var ferdig, lå jeg bare å smilte fra øre til øret. Vi ble enige om at jeg skulle være der resten av helgen. Beste avgjørelsen jeg har tatt. Vi bodde mer eller mindre bare på soverommet.

Jeg prøvde bondage for første gang. Han tok på meg en maske og lenket meg fast i senga. Jeg kom ingen steder. Plutselig kjenner jeg tunga hans i den våte fitta mi. Jeg blir overrasket over hvor deilig det føles å ikke kunne røre seg og bare ligge der å nyte.

Han dro frem en vibrator som han masserte meg lett på klitten med, før han tok den inni meg. Jeg kjente hele kroppen hadde lyst til å vri seg, men klarte ikke. Noe som gjorde det ekstra deilig. Jeg endte opp meg å sprute idet jeg kom. Jeg fikk orgasmer på orgasmer.

Jeg har aldri før opplevd en slik glede i senga.

Visste ikke at det gikk ann å ha det sånn her. Han levde absolutt opp til løftet sitt. Vi avsluttet helgen med å bli enige om at dette måtte vi gjøre oftere. I dag er vi samboere og nyter hverandre fullt ut hver dag.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: