Kvelden backstage

«Herregud, jeg hadde aldri i min villeste fantasi tenkt at jeg skulle ende her i kveld. Pulsen min ble høyere.»

Gitarriffene var tunge, sexy liksom, og publikum hoppet i takt med bassen. Det var siste låta nå, og jeg hadde hatt øyekontakt med gitaristen i bandet hele kvelden. Tror jeg, da. Folkemengden var stor og tett, så det kunne jo godt hende at han hadde en groupie eller ti i nærheten av der jeg stod.

Jeg var gjennomvåt av svette og venninnen min, Anne, hadde allerede sølt øl på den hvite t-skjorta mi, nå syntes alt gjennom. Det regnet jeg med, det var vel derfor jeg valgte denne t-skjorta, i håp om at jeg kanskje skulle være heldig i kveld. Jeg er ikke kjent for å finne meg tilfeldige menn på byen, men jeg var villig til å gjøre et unntak i dag, ettersom alle maste om at jeg snart måtte få meg et ligg. Etter det ble slutt med eksen i fjor sommer hadde jeg gjort en skikkelig innsats og nærmest bodd på treningssenteret, nå var det på tide å vise frem den nye kroppen.

“Kom!” skrek Anne i øret mitt. “Vi skal backstage!”

Med ett ble jeg dratt tilbake til virkeligheten. Say what?! Vi ble ført til en mørk kjeller med veldig mange dører, og helt i enden var det tegn til liv. “OH MY GOD!” hylte Anne i øret mitt igjen. “SE DA, se hvor vi er!” Vi stoppet i døråpningen og dro inn alle inntrykkene. Bandet stod med hver sin øl, gitaristen var lent inntil veggen og kikket på meg i sidesynet. “Eyy jenter, slå dere ned! Don’t be shy,” oppfordret vokalisten. Vi satt oss beskjedne ned i enden av en sofa som stod plassert midt i rommet.

Etter hvert som vi ble fullere og shots kom på rullende bånd, reiste jeg meg for å gå på do. Jeg kjente at jeg virkelig vinglet. Idet jeg gikk nedover gangen for å finne en do passerte jeg gitaristen, han sa ingenting. Hm, rart, tenkte jeg. Rett etter kom en groupie med skjørtet på snei. Jeg kjente jeg ble litt oppgitt og dyttet til døra. “Au, pass på!” “Oi, sorry, jeg visste ikke at det var noen her,” hvisket jeg flau. “Det går fint,” smilte mannen. “Du er ny her eller?” “Øøø.. ja-”

“Det er ålreit å se litt nytt blod her. Jeg er Robin, spiller keyboard i bandet.” Han lente seg nærmere og jeg kunne lukte at han hadde drukket whiskey. “Jeg så deg ikke-,” han kysset meg på halsen for å få meg til å tie. Shit, han luktet veldig godt. “Ånei,” sa han og løftet haka mi. Han kysset meg på munnen denne gangen.

Jeg følte meg plutselig dominert,
det var ikke det jeg var her for,
men to kunne leke den leken.

Munnen min fant veien til øret hans og jeg bet lett i øreflippen før jeg dyttet han mot veggen. Jeg kysset han på brystet og åpnet knapper mens jeg jobbet meg nedover. Fingrene mine fiklet litt med buksesmekken, og før jeg visste ordet av det var jeg presset mot veggen.

“Du skal ha for forsøket,” sa han hånlig, før han igjen tok grep om haken min og kysset meg nedover halsen igjen. Jaja, fuck it, jeg lot meg bare rive med. Han fant veien ned i buksene mine og stakk to fingre inn. “Åh fuck!” Denne fyren var fingernem. Det tok ikke lang tid før jeg kom. Robin snudde meg rundt og dro ned buksene mine.

“Len deg på vasken,” sa han og fant åpningen min.

Jeg hadde helt glemt at vi var på en do i en skitten kjeller, men det betydde ikke så mye, og jeg gjorde som han sa. Han lente seg over meg og hvisket: “Er du klar?” Jeg nikket lett og kjente han stikke den harde penisen inn i meg. Det var ikke småtteri jeg hadde å jobbe med.

Han pumpet på mens han holdt puppene mine med et godt grep. “Du er så jævlig deilig,” han holdt hoftene mine og snudde meg rundt, plasserte meg oppå vasken og stakk den inn igjen. Jeg hadde helt glemt tid og sted, men tanken om at det kunne komme noen inn når som helst pirret meg litt også.

Jeg hadde knapt rukket å tenke tanken før noen stod i døråpningen og glanet på oss. Jeg tok tak i nakken til Robin og presset han nærmere, delvis for å skjule meg selv, og delvis for å fortelle han at “du, det står noen der.”

Fyren i døråpningen smilte og kom nærmere. “Dere to lovebirds skal ikke være med hjem til meg på nach?” Jeg hørte med en gang at det var vokalisten, selv om alt jeg kunne se var en skikkelse. Han kom enda nærmere og strøk meg på kinnet, før han kysset meg på munnen. Robin pumpet fortsatt, og nikket til vokalisten som en slags velsignelse om at det var greit at han kysset meg.

Jeg tok meg selv i å råkline med gitaristen, før han begynte å berøre puppene mine. Han førte den ene hånda mi ned i skrittet hans, han stønnet mens jeg runket han i samme tempo som Robin smalt inn i meg.

Herregud, jeg hadde aldri i min villeste fantasi
tenkt at jeg skulle ende her i kveld.

Pulsen min ble høyere, den fingernemme keyboardisten lekte med klitorisen min og jeg kunne kjenne penisen hans bli enda hardere og enda større, snart kom han. Han stønnet høyt og jeg kjente det pulsere inni meg, samtidig som jeg økte tempoet hos vokalisten til han sprutet utover brystet mitt.

“Ser dere på nach da?” sa vokalisten og smatt penisen tilbake i buksa før han forlot åstedet. Jeg så på Robin som himlet med øynene og smilte til meg. “La oss skaffe deg en annen t-skjorte.”

Vil du lese flere erotiske noveller? Les vinner- og finalistnovellene fra vår erotiske novelle-konkurranse: