Jeg er ikke nudist, men...

«Synet av det røde håret og den nakne, rosa kroppen, og duften av kjønn i fjelluften, gjorde at jeg ikke engang enset at shortsen stod som et seil rundt masten min (...)»

Klokka hadde blitt halv syv på kvelden da jeg endelig kom fram til dnt-hytta, svett og sliten etter en deilig tur i solsteika over fjellet. Jeg løsnet alle stropper og lot den tunge sekken deise ned i lyngen ved siden av den skakke inngangsdøra. Denne hytta hadde sett mye vær og vind, det var helt sikkert, tenkte jeg med meg selv mens jeg fant fram dnt-nøkkelen.

Jeg kjente en liten spenning fyke gjennom kroppen da jeg satte nøkkelen i hullet og vred om. Tenk om det var noen her... Men hytta var tom. Det lå en velbrukt skumgummimadrass på det støvete gulvet og hytta hadde en karakteristisk lukt av intens vedfyring, innestengt fuktighet og gammel svette fra utallige turkropper som hadde ligget på den tynnslitte madrassen. Rart at det er så koselig her likevel, tenkte jeg mens jeg gikk ut for å hente sekken, sette meg i solveggen og lage meg litt mat.

Jeg hadde akkurat tatt siste skje av turmaten da jeg så noe bevege seg over vidda. Etter en stund så jeg at det var en turgåer, en turgåer som kom rett mot hytta. Jeg ble sittende og glane på turgåeren, ikke bare fordi det var det eneste levende vesnet i mils omkrets, men også fordi hun som kom gående, var litt av et blikkfang.

Et stort, krøllete og ildrødt hår flagret på toppen av et rundt og smilende hode, og den formfulle kroppen var dekket av en tettsittende og overraskende kort, lys ullkjole. Den overlot lite til fantasien, og avslørte at kvinnen som kom gående hverken manglet noe i frontpartiet eller var særlig interessert i å bruke bh.

Det rareste var likevel at hun ikke hadde noen sekk. Faktisk hadde hun ingenting annet enn ullkjolen og skoene hun kom gående i - ganske merkelig med tanke på at vi var langt til fjells.

"Hei," sa hun smilende og kom rett bort og ga meg en klem - en lang og god klem - en sånn klem som man gir til gamle kjente eller til sine aller kjæreste. Jeg kjente at kjolen hennes var fuktig av svette på ryggen og en stram eim av våt ull og svett turgåer strømmet inn i nesen.

"Ja!", utbrøt hun plutselig. "JA!!" Hun ropte mens hun snurret rundt i lyngen med armene utstrekt. "Her er det fantastisk energi. Kan du kjenne det?" Hun ventet ikke på svar, men fortsatte å rope og snurre rundt i lyngen mens hun smilte og bøyde hodet bakover. Så stoppet hun, rev av seg kjolen og satte seg ned i lyngen i lotusstilling med øynene lukket. Jeg ble stående å måpe.

Rett foran meg, langt oppe på fjellet, satt en dame,
kliss naken, rødhåret og svett, i lotusstilling i lyngen.

Hun må ha merket at jeg stod og stirret på henne, for plutselig åpnet hun øynene og så rett på meg. "Ja, jeg er ikke nudist eller noe altså, men jeg bare elsker å være hundre prosent i kontakt med naturen, la vinden leke med håret, kjenne varmen fra sola mot huden og føle fjellet langt inn i sjelen."

En uunngåelig stillhet fulgte mens jeg prøvde å komme på noe å si. Damen var jo åpenbart gal. Akkurat da kjente jeg en deilig duft komme svevende med den behagelige sommerbrisen... En helt spesiell duft. En duft som bare finnes ett sted i hele universet.

Duften av et fuktig kvinnekjønn.

Det ble ikke lettere å finne ordene da odøren av den søteste av alle safter nådde neseborene og sendte erotiske ilinger gjennom hele kroppen. Plutselig var ikke den fremmede bare en rødhåret raring. Hun var en kvinne, en kåt kvinne, i absolutt kontakt med naturen. Og naturens gang gjorde seg gjeldende hos meg også.

Blodet strømmet gjennom kroppen og fylte lemmet mitt til bristepunktet. Men synet av det røde håret og den nakne, rosa kroppen, og duften av kjønn i fjelluften, gjorde at jeg ikke engang enset at shortsen stod som et seil rundt masten min eller at jeg fortsatt stod med åpen munn og glodde på henne.

"Vet du hva jeg liker aller best?", sa hun plutselig. "Vinden. Jeg lar den ta tak i meg og blåse meg over ende eller bare leke med meg. Det kiler så godt på de rette stedene", sa hun og kunne ikke holde tilbake et flir. "Du burde prøve!" Jeg svelget to ganger. Tre. Jeg har jo ingenting å tape, tenkte jeg til slutt og tok av meg t-skjorta, skoene, sokkene og shortsen. Jeg nølte litt med bokseren.

Den rødhårete damen hadde åpnet øynene og så rett på meg. "Kom igjen! Hengi deg til naturen!" Jeg tok mot til meg og dro ned bokseren så ståpikken veltet ut i den friske, men overraskende varme fjelluften. Og da kjente jeg det - hvor deilig det var når vinden strøk meg gjennom kjønnshårene, over pungen og oppover skaftet, hvordan solas varme traff rett på den nakne ryggen og rumpa mi.

Jeg lukket øynene og nøt hvordan naturen elsket med meg. Jeg ble fylt med en rus og en kraft jeg aldri hadde kjent før. Jeg åpnet øynene og så rett på den rødhårete damen.

"Jeg vil ha deg. Nå."

Ordene kom ut av seg selv. "Jeg vet det," svarte hun. "Kom!" Hun la seg ned i lyngen og åpnet seg helt, for meg og for naturen. Jeg satte meg på kne mellom bena hennes, lente meg fram og kysset henne på de blodrøde leppene akkurat idet jeg skjøv lemmet til bunns i den fuktige grotta hennes.

Solen varmet rompa mi mens jeg kjørte pikken inn i henne med rytmiske støt, vinden blafret i det røde håret og kjælte med de store knoppene på brystene hennes. Det var som å ha trekant med naturen. Vi stønnet oss inn i en perfekt orgasme akkurat da solen sendte sine siste stråler over åskammen før vi sovnet ved siden av hverandre i lyngen under stjernene.

Neste morgen våknet jeg av regndråper som falt iskaldt ned på den nakne kroppen min. Jeg så meg rundt. Helt alene. Hadde det bare vært en drøm? Jeg gikk inn i hytta. Ingen der heller. Bare den samme lukten av vedfyring, innestengt fuktighet og svette turkropper... nei, vent... det var en ny lukt der inne... Ja! Ja, det var duften av... av henne. Men hytta var tom.

På bordet lå en lapp med tolv datoer og tolv koordinater. Og helt nederst stod det: "Naturens kjærlighet er uendelig... Din kalenderpike, Ronja" Jeg tok opp lappen og gransket den mystiske beskjeden. En dato i hver måned og tolv ulike koordinater. Det ilte gjennom kroppen, akkurat den samme ilingen jeg hadde kjent da jeg ga meg hen til naturen og elsket med Ronja i lyngen.

Fortsettelse følger...

Marius

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: