Den som flasken peker på

«Siden vi skal sove sammen i natt, så kan det vel være en ide å bli litt kjent med hverandre uten klær. Hva med klespoker?»

Min samboer og jeg var invitert til et vennepar på en enkel middag og en god del vin, om vi kjenner dem rett. Det var lørdag, og vi skulle bare innom leiligheten vår og skifte før vi dro til dem. Vi fikk ikke nøkkelen til entredøren vår inn i låsen.

Noen hadde presset noe inn i nøkkelhullet, en trepinne eller noe slikt, så låsen virket ikke. Det var rent hærverk, vi kom ikke inn. Vi ringte til våre venner og forklarte problemet. Skulle vi vente på en låsesmed, kunne det gå halve natten, om vi i det hele tatt fant noen.

Sandra sa: «Dette kan dere ordne i morgen, dere kan sove hos oss i natt.» Jeg takket for tilbudet og sa at det vil vi gjerne. Vi hadde egentlig ikke så mange valg. Leif, min samboer, sa: «Men Siv, de har jo bare en liten leilighet med ett soverom. Betyr det at vi alle skal sove i samme seng?»

«Ja, det virker slik, det kan jo bli spennende» sa jeg. «Tror du vi kommer til å ligge nakne sammen?» Jeg sa: «Vi kan jo velge å være nakne i sengen, så får vi se hva Sandra og Truls gjør.»

Sandra og Truls er våre nærmeste venner, vi trives sammen. De er søte og pene mennesker, og vi hadde hatt noen episoder med dem der det lå sex i luften, men det hadde aldri blitt til at vi hadde hatt sex sammen. Dette påvirket kvelden helt fra starten.

Vi så at Sandra og Truls betraktet kroppene våre da vi kom,
og vi gjorde vel det samme med dem.

Vi spiste og drakk og hadde det trivelig. Det var en egen spenning i luften. Etter middagen satte vi oss i sofaen og Truls fylt opp vinglassene våre. Truls sa: «Siden vi skal sove sammen i natt, så kan det vel være en ide å bli litt kjent med hverandre uten klær. Hva med klespoker?» Leif sa: «Det tar for lang tid, Det går fortere om vi bruker «den som flasken peker på».

Vi så på hverandre, vinen hadde gjort oss løsslupne og varme. Vi var alle med, og satte oss på puter på gulvet i en firkant. Jeg syntes dette var spennene, jeg hadde kommet til dem i hverdagsklær, og jeg synes jeg ser bedre ut uten. Sandra begynte med å snurre flasken. Den pekte på Truls. Han tok av en sokk og snurret flasken. Slik holdt vi på og klærne forsvant raskt. Vi fikk et signal fra Sandra da hun bare hadde to plagg igjen, truse og T-skjorten.

Flasken pekte på henne igjen og hun måtte velge hva hun skulle ta av. Hun tok av trusen. Hun satt der i skredderstilling med åpne ben og viste oss søte kjønnslepper. Det overrasket meg at hun ikke var sjenert. Hun ville nok vise seg frem, hun ville nok at vi skulle få lyst på henne. Vi var vel litt like der hun og jeg. Vi hadde en regel at hvis flasken pekte på en som var helt naken, skulle flasken bare snurres videre. Det tok ikke lang tid før vi alle var helt nakne.

Vi satt der og så på hverandre og tenkte hva skal vi gjøre nå? Da sa Truls: «Jeg tror vi alle har en felles egenskap. Jeg tror vi alle er androgyne.» Jeg spurte: «Hva er det?»

«Det kommer visstnok fra gresk og betyr at man har litt av egenskapene til det motsatte kjønn i seg. Mennene kan ha trekk av å være omsorgsfulle og varme, mens kvinnene kan ha trekk av selvsikkerhet og handlekraft. Jeg husker vi kalte enkelte småtøffe jenter på skolen for «tomboy» og om mennene ble uttrykket «myk mann» brukt. Jeg har lest et sted at androgyne personligheter passer godt sammen.»

Jeg sa: «Jeg tror du har rett. Det er vel derfor vi fire passer så godt sammen.» Sandra sa: «Men hvis vi har litt av det andre kjønnet i vår personlighet, er det mer vanlig at androgyne personer er bifile?» Truls sa: «Ikke det jeg vet, men det kan jo tenkes. Den bifile er jo en person som kan bli seksuelt tiltrukket av personer uavhengig om de er mann eller kvinne.»

Jeg sa: «Jeg tror ikke noen er helt heteroseksuell. Jeg tror vi alle har elementer i oss som gjør at vi iblant kan føle oss tiltrukket av personer fra vårt eget kjønn.» «Jeg er enig med deg i det» sa Sandra.

Jeg sa: «Skal vi gjøre et eksperiment og se litt på hva som gjemmer seg i oss? Vi snurrer flaske, og den som flasken peker på er den aktive, som så skal snurre flasken igjen. Den flasken da peker på er den passive. Så skal den aktive kysse kjønnet til den passive. Da blir vi bedre kjent med hverandre og ikke minst med oss selv.» Dette sank inn. Vi satt og så på hverandre og lurte på om vi våget dette. Leif sa:

«Men Siv, mener du at vi alle
skal kysse kjønnet til alle?»

«Hvis vi holder på lenge nok kan nok det skje. Jeg kan tenke meg at du gjerne kysser kjønnet til Sandra, men hva gjelder Truls tror jeg nok at du vil ha bremser på. Men det er jo litt spennende å se hvem vi er, hvor fleksible vi er når det gjelder kjønn og se hvor langt vi våger å gå. Og Truls og Leif, om dette blir vanskelig dere imellom, kan dere jo mime eller finne på noe annet i stedet. Er dere med alle sammen?»

Vi styrket oss på litt mer vin og ble enige om å prøve. Jeg begynte å snurre flasken. Den pekte på Truls. Han snurret flasken, og den pekte på meg. En fin start tenkte jeg. Jeg har alltid likt Truls. Jeg la meg bakover på gulvet og åpnet benene.

Truls la seg langflat på gulvet med hodet mellom benene mine. Han var ikke så ivrig på å slikke min klitoris, han beveget seg bakover og stakk tungen inn i hullet mitt. Det var saften min han ville ha. Jeg ble elektrisk og kjente at det rant saft av meg. Han nøt den i et langt minutt før han trakk seg tilbake, våt i ansiktet.

Det var ikke bare nytelsen Truls sin tunge skapte,
men at Lars og Sandra så på.

Så var det min tur å snurre flasken igjen. Den pekte på Sandra. Hun snurret flasken og den pekte på Leif. Sandra akte seg bort til Leif og grep rundt kuken hans og tok den i munnen. Hun sugde litt på den mens hun runket den. Det var tydelig at hun kunne det. Så snurret Leif flasken og den pekte på Sandra igjen.

Sandra snurret flasken
og den pekte på meg.

Sandra kom bort til meg og la seg helt ned på gulvet. Jeg åpnet benene mine og Sandra begynte å kysse meg rundt kjønnet. Så kysset hun klitoris og så hadde hun tungen lengre bak. Det var tydelig at hun nøt det, hun sugde meg i fulle drag og ble tåket i blikket. Det var ingen tvil om at Sandra også likte å elske med jenter. Vi ble alle påvirket av Sandras nytelse og hun holdt på lenge.

Det var vakkert å se på, og jeg kjente at Sandra hadde gjort dette før. Jeg ble revet med og fikk lyst på henne, lyst til å gjøre det samme med henne. Vi holdt på slik en stund og kysset hverandres kjønn. Jeg sugde litt på Truls sin kuk og Leif fikk smake på Sandras kjønnssaft. Det hadde ikke oppstått noen kobling mellom Truls og Leif enda, men hadde vi holdt på lenge nok ville det nok skje. Derfor foreslo jeg at vi skulle avslutte kysseleken nå.

Alle forsto nok at jeg ville unngå at Truls og Leif skulle bli forlegne, men på den annen side så visste jeg ikke hvordan de ville reagere, så godt kjente jeg ikke Leif. Men leken hadde likevel gjort inntrykk, den ga oss ting å tenke på. Sandra sa: «Dette var herlig og spennende, la oss fortsette en annen gang og se hvor fleksible vi er. Kanskje vi blir et hakk modigere.»

Jeg foreslo en ny lek. Vi definerte oss som kryss-par, X-par, det vil si at jeg og Truls var et par og Sandra og Leif var et par. Mannen i det X-paret som flasken pekte på skulle legge seg på ryggen på gulvet. Hans X-partner skulle sette seg på kne over ham slik at kjønnsleppene hennes berørte kuken hans. Så skulle hun skyve seg litt frem og tilbake til kuken hans var helt stiv og våt av saften hennes.

Om hun ville, kunne hun løfte opp kuken og styre den inn i skjeden sin og sette seg helt ned, men hun fikk ikke gjøre det lenge, han måtte ikke få orgasme. Vi var enige om reglene og satte i gang.

Jeg snurret flasken. Den pekte på Truls. Han la seg på ryggen på gulvet og jeg satte meg over skrevs oppå ham. Kuken hans var mellomstiv, så jeg gikk inn for å gjøre den stivere. Det gikk lett, jeg gled kjønnet mitt frem og tilbake på kuken som lå oppover på magen hans. Jeg var allerede våt, men jeg ble våtere. Jeg har alltid likt Truls og syntes det var herlig å vise ham den nakne kroppen min og at jeg hadde så lyst på ham. Jeg så ham inn i øynene og mimet et kyss.

Jeg kjente at kuken hans ble hard, jeg klarte ikke la vær å løfte den opp. Jeg styrte kukhodet hans opp i inngangen til skjeden min og satte meg langsomt ned. Helt ned. Jeg satt helt stille og så ham i øynene. Så begynte jeg å gynge litt opp og ned. Sandra sa: «Siv, du sa at han ikke skulle få orgasme, og nå er han på vei.» Jeg stoppet og reiste meg opp. Jeg ga kuken hans et kyss, den smakte mest av min egen saft.

Jeg sa: «Herlig. Nå er det deres tur Sandra, dere trenger ikke snurre flasken.» Leif la seg ned på gulvet og Sandra satte seg oppå. Leif var allerede steinhard, den hadde nok blitt det av å se på meg med Truls sin kuk inni meg. Sandra var kjapp med å få Leif sin kuk inni seg og satte seg godt nedpå. Hun begynte også å gynge litt, men klarte ikke å stoppe. Truls og jeg hadde heller ikke hjerte til å stoppe dem, så vi lot dem fortsette til Leif fikk orgasme.

Sandra la seg ned på Leifs bryst og det kom mye sed ut av henne. Jeg sa til Truls: «Nå har vi noe til gode du og jeg, vi tar det senere.» Vi sov nakne sammen alle fire. Det var herlig å kjenne bevegelsene fra Leif og Sandra som lå tett inntil oss og pulte, mens Truls pulte meg. Jeg fanget Leifs blikk et øyeblikk, og vi smilte til hverandre. Vi elsket mye den natten og jeg fikk smake på Sandras kjønnssaft. Det var en fin fest.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: