Speed dating | Kondomeriet

Speed dating

«(...) du kan møte mange på kort tid for å se hvem du tenner på. Men det spesielle her er at det vanligvis innebærer en kort puling for å se hvordan man passer sammen seksuelt.»

Jeg var nyskilt og åpen for nye forhold. Jeg følte at jeg hadde noe å ta igjen etter den siste tiden før bruddet. Men mest av alt var jeg på jakt etter sex. Nå hadde jeg truffet en ny jente, et vakkert «lam» som var mye yngre enn meg. Vi hadde fin sex sammen, men hun fortalte meg at hun hadde lite seksuell erfaring, så hun ba meg hjelpe henne å lære å elske med menn.

Det var en oppgave jeg tok alvorlig. Jeg hadde erfaring fra sexklubber i utlandet, og tok henne med meg til en swingersklubb der man drev med partnerbytte. Hun var 24 år, men hun så ut som hun var 18. Aldersgrensen var 21 år, så hun måtte vise passet sitt for å komme inn sammen med meg.

Hun heter Fleur, som betyr blomst på fransk. Og hun var en blomst, hun var vakker. Hun så uskyldig ut med sine store øyne og troskyldige, åpne blikk. Men det var kroppen hennes som fikk alles oppmerksomhet i det oppvarmede bassenget i klubben. Alle var nakne der, og det var på en måte et marked der gjestene kunne studere hverandres nakne kropper og finne frem til par som de kunne ha sex med.

Jeg må innrømme at jeg var sammen med Fleur hovedsakelig på grunn av sex. Det var ikke mulig å ikke få lyst på henne når du så henne naken. Fleur var litt tynn med fine, stive bryster. Hun var glattbarbert mellom benene. Kjønnsleppene hennes var fyldige og svært synlige mellom de tynne lårene. Sprekken foran gikk høyt opp. Hun eide ikke sjenanse. Hva andre mente om henne var ikke viktig for henne, hun var bare seg selv uten hemninger av noe slag.

Vi var nakne i klubbens varmtvannsbasseng
sammen med mange andre.

Jeg fikk ikke beholde henne lenge for meg selv, en pen ung mann kom bort til henne og la en hånd på ryggen hennes. Som en refleks snudde Fleur seg mot ham. Han strøk hånden over brystene hennes og kysset henne på pannen. Hun svarte med å legge begge armene rundt nakken hans. Fleur sendte meg et blikk for å sjekke om jeg syntes det var OK. Jeg nikket.

Han strøk henne over kroppen og inn mellom benene hennes. Fleur syntes det var helt i orden, hun smilte inviterende. Så løftet han henne opp på bassengkanten slik at hun satt og hvilte ryggen mot veggen bak. Han skilte benene hennes fra hverandre og kysset lårene hennes på innsiden. Hun sprikte med benene slik at han kunne få kysse kjønnet hennes.

Han kysset lenge, lot tungen leke med klitoris og stakk tungen inn i det åpne hullet hennes lengre bak. Han drakk saften hennes. Fleur løftet seg litt opp slik at han kunne få tungen inn i skjeden hennes. Hun var veldig kåt og lukket øynene i nytelse. Det var mange som så på henne. Så trakk han henne ned i bassenget igjen. Fleur hvisket til meg: «Hva skal jeg gjøre nå, hva tror du han venter seg?»

«Han har sugd deg lenge mellom benene,
kanskje han venter seg at du gjengjelder det
ved å suge på kuken hans?»

Hun sa: «Hvordan gjør jeg det? Jeg har aldri gjort det før.» «Bare be ham om å sette seg på bassengkanten der du satt. Så griper du rundt kuken hans og kjenner om den er blitt hard. Da tar du kuken inn i munnen, men du må være forsiktig så du ikke skraper den med tennene. Du kan gjerne massere kukhodet hans med tungen og suge litt på det, samtidig som du drar skinnet på kuken hans opp og ned.» Fleur så usikkert på meg, men jeg nikket et «sett i gang».

Fleur klappet hånden på stedet hun hadde sittet, og hennes nye venn forsto tydeligvis hva som skulle skje. Han satte seg der med sprikende ben, en stor hard kuk lå oppover langs magen hans. Fleur tok hånden rundt kuken og runket den litt forsiktig, prøvende. Han viste henne at han likte det, og hun ble modigere. Hun lente seg frem og kysset kukhodet hans. Hun slikket på det, og dro skinnet hans nedover. Så tok hun kukhodet hans i munnen og sugde på det samtidig som hun dro skinnet på kuken opp og ned.

Fleur var et naturtalent, det var vanskelig å forstå at hun ikke hadde gjort dette før. Hennes nye venn nøt det og så på henne med myke øyne. Etter en stund sluttet hun, og han gled ned i bassenget igjen. Hun kom til meg og hvisket: «Hva skal jeg gjøre nå?» «Hva har du lyst til?»

«Jeg vet ikke, tror du han blir lei seg hvis jeg ikke puler med ham?» «Ja, jeg tror nok det. Han er jo blitt ganske varm, så han håper nok på at han får pule deg.» Hun sa med sine uskyldige øyne: «Jeg vil ikke at han skal bli lei seg, da vil jeg heller at han skal pule meg.» Jeg sa: «Gjør som du føler Fleur.»

Fleur gikk bort til ham og tok ham i hånden. Så slepte hun ham med seg gjennom bassenget, opp trappen og inn på et av kjærlighetsrommene i etasjen over. De gikk opp nakne og fikk rasket med seg to håndklær på veien. Jeg hadde min fulle hyre med å henge med. Jeg måtte ta hånd om hans partner slik at ikke hun ble etterlatt, så vi kom et stykke bak. Ved nærmere ettersyn så jeg at partneren hans slett ikke var så verst.

Da vi kom inn i rommet som de hadde valgt,
lå Fleurs venn allerede på ryggen
og Fleur lå på magen oppå ham.

Jeg så at han hadde kuken mellom benene hennes, men den var ikke inni henne. Fleur lå og vugget sakte og laget noen svake lyder, men etter en stund forsto jeg at hun hvisket kjærlige ord til ham. Etter hvert beveget hun seg nedover slik at kuken hans berørte kjønnet hennes. Så tok han og styrte kuken sin inn i hullet hennes og trykket henne nedover. Fleur hjalp til slik at den kom helt inn i henne.

Fleur lå slik og vugget og begynte å kysse ham. Hun kysset mye og dypt. Så rullet han henne rundt på ryggen og støtte kuken dypt inn i henne. Jeg så at Fleur hadde det nydelig, hun deltok i bevegelsene og hadde munnen halvåpen. Det virket som om hun var i transe. Det var opphissende å se på.

Jeg pulte med partneren hans,
og vi var begge oppildnet av det vi så.

Vi hadde det godt sammen. Hun hvisket i øret mitt: «Dette var nydelig å se på, jeg tror aldri min mann har hatt det så godt før. Hun er en veldig spesiell jente.» Fleurs orgasme var kraftig og uhemmet, hun laget noen halvkvalte lyder. Hennes venn fikk også orgasme og sprutet mye sed inn i henne, kuken hans var blitt hvit. Men Fleur ville ha mer, og fortsatte til hun fikk en ny orgasme. Det var åpenbart at de kom lett for henne. Det hadde vel noe med det å gjøre at hun var så fri for hemninger, at hun var i stand til å nyte dem fullt ut.

Etter å ha hvilt ut, sa vi farvel til våre nye venner. Fleur og jeg gikk ned i bassenget og nøt varmen i vannet. Jeg sa: «Det er en ting til som jeg gjerne vil at du skal oppleve før vi drar tilbake til hotellet. Kom, ta med et håndkle så går vi et annet sted.»

Dette stedet er den erotiske dansesalen. Her kan man bare komme inn fra badeavdelingen. Utenfor døren er det en plakat som sier hvilke regler som gjelder for denne dansesalen: «Dress Code: Man skal være helt naken. Gjestene oppfordres til å engasjere andre til dans, men man må respektere et eventuelt nei takk.»

Fleur og jeg gikk inn. Det var behagelig varmt der, dempet belysning og svak erotisk musikk. Dansegulvet er ikke så stort og det er benker bygget opp i terrasser i firkant rundt det. Benkene er myke og brede og er ment til å sitte på eller ligge på, det finnes håndklær i hyllene på veggen. Fleur og jeg fant plass på en av benkene, og jeg forklarte henne hva slags sted dette var.

Jeg sa: «Poenget med denne dansesalen er egentlig ikke å danse med sin partner, men å engasjere andre. Borti hjørnet ser du en samling av platåsko av plast med forskjellig høyde. Det er meningen at jentene skal finne sko som passer dem slik at de har riktig høyde i forhold til den de danser med. Riktig høyde er den høyden som gjør at mannen kan ha kuken sin inni kvinnen helt uanstrengt. Man danser egentlig ikke, man står bare og vugger i takt med musikken slikt at kuken beveger seg inni kvinnen. Det er ganske herlig.

Dette er et sted for en slags «speed dating», det vil si at du kan møte mange på kort tid for å se hvem du tenner på. Men det spesielle her er at det vanligvis innebærer en kort puling for å se hvordan man passer sammen seksuelt, hvordan jenta liker å ha kuken hans inni seg og hvordan han opplever å ha kuken sin inne i skjeden hennes. Mange snakker jo om hvor viktig det er at man passer sammen seksuelt før man gifter seg, og her kan man fort finne ut hva man liker.»

Fleur sa: «Slik dating har jeg aldri hørt om før. Det høres fristende ut, men også litt skummelt. Jeg tror jeg trenger litt tid for å venne meg til dette.» Jeg sa: «Ta på deg noen platåsko Fleur. Du kan bruke min høyde som mål, jeg er jo omtrent middels høy.» Fleur gjorde det og kom tilbake. Hun satte seg på benken og jeg sa: «Sitt med åpne ben Fleur, mennene vil gjerne se kjønnet ditt, så det er ikke dumt med litt reklame.»

Jeg så at Fleur var våt mellom benene,
hun tente på dette.

Hun løftet den ene foten opp på benken slik at kjønnet hennes var synlig og åpent. Jeg sa: «Vanligvis danser man bare en eller et par danser med en partner hvis man skal rekke over mange. Da mange som er her er par, er det også viktig at ikke bare den ene får oppmerksomhet. Så hvis en mann velger deg, velger jeg vanligvis hans partner.»

Jeg hadde tenkt å fortelle henne mer om dette stedet, men før jeg kom så langt, hadde en mann kommet bort til oss og gitt et kort nikk til Fleur. Han søkte ikke etter en aksept fra meg. Det var ikke vanlig å be om det, her var alle kommet for sex og bestemte over sin egen kropp. Han så bra ut, og Fleur reiste seg. Han la hendene på rumpen hennes og trakk henne mot seg, og Fleur åpnet benene.

Han hadde allerede stiv kuk,
så han senket seg litt ned
og plasserte kuken i åpningen til skjeden hennes.

Den var våt og varm, så da han reiste seg opp gled den helt inn i henne. Roten av kuken hans var på samme høyde som åpningen til skjeden hennes, så de beveget seg uanstrengt sammen. De sto og vugget til musikken tett omslynget, kuken hans gled rytmisk litt inn og ut av Fleur.

Det var nydelig å se henne bakfra der kuken hans var svært synlig mellom de tynne lårene hennes, og se hvordan den gled inni Fleur. Jeg så at det gikk noen rykninger gjennom Fleurs kropp, hun fikk små orgasmer. Etter en dans kom Fleur tilbake. Hun var rød i kinnene og sa: «Dette var herlig.» Jeg sa: «Kom han inni deg?» «Ja, han gjorde nok det, det renner sed ut av meg.»

«Det er et kompliment Fleur, de fleste mennene her prøver å holde igjen orgasmen og ikke miste potensen slik at de varer lenge. Når en mann kommer så tidlig, er det nok fordi han ikke klarer å holde igjen. Du er bare for bra.» «Jeg tror nok at han likte meg. Han spurte om han kunne få fortsette å pule meg senere i kveld.» «Og hva svarte du?» «Jeg sa at han kunne gjerne spørre, så fikk vi se.»

«Du piner ham.» «Ja, og det er herlig.» Fleur smilet bredt. Jeg sa: «Det er vanlig at også jenter engasjerer her. Er det noen mann som du gjerne vil prøve?» «Ja, han der borte.» Det var en muskuløs kar med en aning mørk hud. Han satt sammen med en pen asiatisk kvinne. Hun runket kuken hans slik at alle skulle få se hvor stor den var. Og den var stor.

Fleur sa: «Men jeg er ikke sikker på om jeg klarer å få hele den store kuken hans inn i meg.» «Du klarer det nok Fleur, du er jo veldig elastisk. Bare prøv.» Fleur gikk bort til ham og spurte om han hadde lyst på henne. Han smilte og reiste seg. De gikk ut på gulvet. Fleur la armene sine rundt halsen hans og han førte begge armene mellom hennes ben og grep tak i rumpen hennes. Han løftet henne opp slik at vekten av den lette kroppen hennes hvilte på underarmene hans.

Han plasserte kuken sin i det våte hullet hennes
og begynte å trykke den inn i henne i myke støt.

Han tok seg god tid og kom litt lengre inn ved hvert støt. Han løftet og senket henne, hun var helt fri fra gulvet, han bar vekten av henne helt uanstrengt. Kuken kom gradvis lengre inn, og til slutt var den helt inni henne, bare ballene hans var igjen utenfor. De pulte dypt og intenst. Fleur bøyde hodet bakover og hadde lukket øynene.

Hans partner hadde kommet over til meg og spurte om vi skulle danse. Jeg tok henne i armene og kom inn i skjeden hennes. Hun var flink til dette, hun hadde nok mye trening med en slik mann. Fleur kom i kraftige orgasmer. Når hun hadde hatt en orgasme, bare fortsatte han å pule henne til hun fikk en ny. De kom stadig tettere. Til slutt trakk han kuken sin ut av Fleur og satte henne ned på gulvet. Det rant mye sed ut av henne.

Jeg hadde allerede avsluttet pulingen med hans partner, hun var en fin opplevelse. Fleur kom bort til meg der jeg satt på benken og sa: «Dette var helt fantastisk. Han spilte meg ut så mye at jeg går litt bredbent nå. Og nå vet jeg at skjeden min er lang, det er jo fint å vite.»

Jeg sa: «Det var en nytelse å se dere pule, det var mye intensitet i dere begge. Men nå er det blitt sent og klubben stenger snart, så vi bør dra tilbake til hotellet.» Hun sa: «Kan vi komme tilbake hit snart?» «Ja, det kan vi.» «Da vil jeg gjerne at vi begynner med speed dating litt tidligere på kvelden slik at vi får mer ut av den.»