En uskyldig kvinne

«Nå berører kuken din hullet mitt. Den får ikke komme inn i det, men kan godt bli hvor den er en stund. Det er så godt å kjenne den der, det kjennes så naturlig.»

Min mann og jeg var på et erotisk hotell i tropene. Utpå natten tok vi noen drinker i jacuzzibaren og koste oss i det varme vannet sammen med mange andre som også var nakne.

Min mann sa: «Det er litt kjedelig her. Dette skal jo være et erotisk hotell, men det er nesten ingen som tar kontakt med andre. Jeg trodde de kom hit for å få sex. Hva om vi lager litt liv i forsamlingen?» «Hvordan?»

«Hva om du forfører en mann
og jeg en kvinne
og har sex med dem?»

Vi hadde hatt sex med andre før, men da med par som vi var blitt gradvis kjent med. Dette var annerledes. «Det høres litt skummelt ut, tenk om jeg ikke får det til?» sa jeg. «Du burde være minst bekymret for det, du får jo lange blikk fra mannfolkene. Dessuten er du jo profesjonell skuespiller så du kan spille den rollen du ønsker. Jeg vet at du har mange bisarre fantasier, så kanskje du skulle spille en av dem og virkeliggjøre den, så møtes vi om en time?» Vi kysset hverandre og skilte lag.

Jeg hadde lagt merke til en gruppe yngre menn som sto og pratet ved baren med en drink i hånden. Jeg tippet på at de var single, men det var ikke lett å si, det står jo ikke skrevet på dem. En av dem hadde en spesielt fin kropp, han var jo naken så jeg kunne studere den i detalj. Han så meg ikke, han var altfor opptatt med samtalen. Jeg hadde bestemt meg for å prøve meg på ham. Jeg gikk bort til ham. Han hadde ryggen mot meg.

Jeg la to fingrer oppe i nakken hans, en på hver side av ryggsøylen, og så trakk jeg fingrene helt ned til halevirvelen. Han snudde seg med et forundret blikk. Jeg sa: «Du har en veldig fin ryggsøyle, jevn og sterk.» Han sa «Hvis dette er et sjekketriks, så er det i alle fall uvanlig.» «Jeg er uvanlig» sa jeg med store blanke øyne. «Jeg fryser, kan du varme meg litt?» «Fryser du, i denne varmen?» sa han. Så sa jeg med store uskyldige øyne: «Jeg trenger kroppsvarme, det er noe annet. Kan du ligge inntil meg en liten stund?»

Jeg så at han studerte den nakne kroppen min. Jeg tror han likte meg. Han stusset over den direkte måten jeg var på, så jeg la til: «Ikke for å pule, jeg har bare lyst til å kjenne varmen din. Jeg har en seng der borte.» Jeg ventet ikke på svar, bare tok ham i hånden og trakk ham med meg. Han ble med, fikk så vidt satt fra seg glasset.

Jeg la meg ned på sengen og markerte at han skulle legge seg ved siden av. Vi la oss begge på siden, helt inntil hverandre. Det var pirrende, kroppen hans var fin. Han tok armene rundt meg og ga meg en god klem, jeg kjente hvordan han trykket den varme nakne kroppen sin mot min. Jeg kjente at han ble varm, han luktet godt og jeg følte meg litt liten i armene hans.

Jeg kjente kuken hans mot magen min. Det var behagelig. Jeg ville erte ham og gjøre ham ekstra varm, så jeg spilte rollen som et uskyldig naturbarn uten hemninger, som tok imot alt som kom i min vei. Det var en av mine fantasier. Jeg sa på en uskyldig måte: «Min mann liker at jeg er naken sammen med nakne fremmede menn. Han sier at de får gjerne kose med kroppen min. Han sier at siden jeg har lite erfaring med menn, kan jeg få leke med dem og bli kjent med kroppene deres.»

Jeg kjente reaksjonen i kroppen hans på det jeg sa.
Kuken hans ble hard.

Jeg sa: «Du kan gjerne få ha kuken din mellom benene mine, bare den ikke kommer inn i hullet mitt.» Jeg akte meg litt lengre opp og åpnet benene, slik at kuken hans kom mellom lårene mine. Jeg hadde begge armene rundt halsen hans og klemte ham inntil meg.

Jeg sa: «Du har en så herlig varm kropp, det er veldig godt å ligge inntil deg og kjenne kuken din mellom benene mine. Det kjennes så naturlig å ha en stor stiv kuk der. Vi er vel skapt for at det skal være slik.» Jeg merket at kuken hans beveget seg, det var nok ubevisste pulebevegelser. Jeg kjente at kuken hans kom så høyt opp at den berørte åpningen til skjeden min. Jeg sa: «Nå berører kuken din hullet mitt. Den får ikke komme inn i det, men kan godt bli hvor den er en stund. Det er så godt å kjenne den der, det kjennes så naturlig.»

Jeg klemte lårene sammen rundt kuken og låste den fast, men etter en stund slakket jeg litt av. Jeg kjente at den trykket på åpningen til skjeden min nå. Jeg sa: «Min mann synes jeg skal få mer erfaring med menn, så kanskje den kan få komme litt inn i meg, men bare en centimeter.» Jeg åpnet benene litt og kjente at kukhodet hans gled inn i skjedeåpningen min. Jeg var blitt veldig våt av skuespillet mitt.

«Tuppen av kuken din er litt inni meg nå. Er det ikke herlig? Kan du kjenne hvor våt jeg er? Vi må ligge stille en stund og nyte det. Det er jo naturlig at kvinner skal ha en kuk inni seg, det er jo slik vi er laget» sa jeg. Han klarte ikke å ligge helt stille, kuken beveget seg, så jeg sa: «Du kan få la kuken din gli litt lenger inn i meg, men da må du love å ligge helt stille og nyte følelsen.» Han bare stønnet til svar.

Jeg sprikte med benene
og kjente kuken hans gli helt inn i skjeden min,
jeg var veldig glatt.

Vi lå stille slik en stund, jeg bare nøt det. Så begynte vi å pule langsomt, han var dypt inni meg. Jeg klarte ikke hindre det, jeg var nok blitt like kåt som ham. Jeg fortsatte med en, om mulig, enda mer uskyldig mine og sa: «Så lenge mennene ikke får orgasme inni meg er det bare lek og er tillatt, det er min mann og jeg enige om. Det samme gjør også han med sine jenter. Han sier at jeg kan gjerne få være naken med en fremmed naken mann og vi kan leke med kroppene til hverandre.

Men min mann synes at jeg bør ha kuken hans inni meg mens vi kjæler med hverandre. Han sier at vi skal prøve ulike stillinger og nyte hverandres bevegelser for å finne ut hvordan jeg kjenner kukene deres best inni meg, og hvordan kukene deres gir meg sterkest orgasmer. Det er viktig at jeg lærer meg det, da kan jeg også fortelle ham hvordan han skal pule meg.»

Jeg fortsatte: «For å få det til må vi prøve mange stillinger, og må holde på en stund med hver stilling. Slik kan jeg blir ordentlig kjent med kroppen og kuken deres og kjenne hvordan de virker på meg. Det er først når den fremmede mannen får orgasme inni meg at det blir ordentlig samleie, og det må jeg spørre min mann om lov til. Men det er ikke alltid så enkelt når den fremmede mannen har vært inni meg lenge, da hender det at orgasmen hans kommer uten varsel, og da er det for sent å be om lov. Men som regel er det jeg som får orgasmen først, og da drar jeg iblant partneren min med meg i orgasmen. Men da kan han jo ikke noe for det, så min mann synes det er helt greit.»

Vi pulte tydeligere nå,
han støtte kuken sin helt inn i meg.

Jeg sa: «Jeg får lett orgasme nå, det kommer vel av at jeg har øvd så mye med så mange ulike menn. Og når jeg har fått en orgasme, fortsetter jeg å pule og vil ha en til, jeg blir egentlig aldri mett på dem.»

Jeg fortsatte: «Når jeg koser med fremmede menn hender det at min mann ser på. Det kan være at han gjør det akkurat nå. Han synes det er herlig å se hvordan andre menn har lyst på meg og trenger kuken sin inn i meg. Og han nyter å se orgasmene mine som jeg får med fremmende menn. Han synes også det er opphissende å se en fremmed mann nyte kroppen og kjønnet mitt så intenst.

Min mann elsker å se på det,
han er stolt av meg når jeg nyter å pule med en annen mann.»

Jeg rullet ham rundt på ryggen og satte meg oppå ham. Jeg hadde kuken hans inni meg og beveget meg opp og ned i myk rytme. Jeg sa: «Nå vil jeg gjerne ha orgasme. Kan vi gjøre dette en stund, slik at jeg kommer? Men du må ikke få orgasme, det har jeg ikke lov til, så du må holde deg.» Jeg så et forpint uttrykk i ansiktet hans, og det virket faktisk som om han prøve å holde igjen.

Jeg pulte ham i dype tak. Jeg brukte musklene i underlivet til å trekke sammen skjeden litt slik at han kjente det tydeligere. Jeg så ham dypt i øynene og sa: «Nå er det like før jeg får orgasme, men du må holde igjen.» Etter noen dype tak til kom han, han nærmest eksploderte inni meg. Orgasmen hans var så voldsom at han dro meg med seg, så jeg kom også. Han sprutet mye sed inn i meg.

Jeg lå oppå brystet hans til jeg hadde kommet meg. Da sa jeg: «Dette var herlig, nå har jeg fått varmen tilbake i kroppen.» Jeg smilte og gikk. Mannen min var et stykke unna. Han sa at han hadde sett på siste delen av mitt samleie og våre orgasmer og syntes det var herlig. Selv hadde han ikke hatt like mye hell med seg når han prøvde å sjekke opp en jente, men det fantes flere jo flere sjanser. Vi skulle bli der mange dager.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: