Hyttetur med nabodamer del 2

"Jeg setter meg nærmere, legger armen rundt henne og kysser henne på øret, nedover kinnet og halsen og oppover på den andre siden til øret som jeg slikker godt. Det går et grøss gjennom henne «det er så deilig» Jeg tar henne med inn i gjestehytta og sier «kle av deg, da». Hun er litt motvillig, men begynner langsomt å ta av seg topp og bukse..."

Dette er del 2 av denne erotiske novellen. 

Dagen etter jobbet jeg på tunet da jeg så hele damegjengen dra avgårde på tur med ryggsekker og det hele. Men tydeligvis ikke alle, for etter en stund kom det en ruslende over til meg. Etter et par innledende fraser sier hun «Du, Grethe fikk så god service her i går». Å, avbryter jeg og nå er du ute etter det samme. Hun rødmer og svarer et forsiktig ja. Men sier jeg, det må alltid være to som er innstilt på det samme hvis man skal ha glede av det. «Tror du vi to kan ha den innstillingen» sier hun og rødmer enda mer.

Vi setter oss på trammen til gjestehytta som er litt usjenert fra veien. Jeg setter meg nærmere, legger armen rundt henne og kysser henne på øret, nedover kinnet og halsen og oppover på den andre siden til øret som jeg slikker godt. Det går et grøss gjennom henne «det er så deilig» Jeg tar henne med inn i gjestehytta og sier «kle av deg, da». Hun er litt motvillig, men begynner langsomt å ta av seg topp og bukse. Står der i BH og truse, ja kle av deg da sier jeg hvorpå hun løsner BHen og tripper ut av trusa. En flott kropp, fine mellomstore pupper og en stor svart dusk i skrittet.

«Ja, så får du kle av meg» sier jeg.

Først er hun rask, men vegrer seg litt med bokseren, så til slutt står jeg der naken med en halvstivkukk foran henne. «Gå ned på kne og slikk meg», men det har jeg aldri gjort svarer hun. Så må jo en gang være den første. Hun går ned på kne, tar et forsiktig tak rundt kukken min, drar forhuden tilbake så hodet blir blottlagt. Så tar hun hodet og litt til i munnen, det kjennes deilig og jeg merker at jeg blir stivere. Tar tak i hodet hennes og beveger det slik at hun munpuler meg en stund. Det er deilig, men vi må videre.

Reiser henne opp, jeg legger meg på senga og ber
henne sette seg over meg slik at jeg kan slikke henne.

Det er nesten vanskelig å finne frem for hun har en skikkelig svart busk både på venusberget, men også på innsiden av lårene. Men jeg får brettet fitteleppene til side og begynner å slikke henne, stikker tunga inn i fitteåpningen og hører henne stønne. Tydelig at hun synes det er deilig å bli slikket på innsiden av fitteleppene og opp mot klitoris, for ikke å si i fittehullet.

Etter 10 minutters slikking kniper hun bena sammen rundt ørene mine og stønner i en orgasme så kroppen rister. Det renner varm fittesaft i fjeset på meg, deilig. Ber henne legge seg på kne i senga med rompa i været. Jeg drar rompeballene til hver sin side og koser litt med det lille hullet hennes. Dette er hun ikke vant til, men roer seg. Så kommer jeg med kukken og lar den langsomt inn i fitta hennes og fortsetter med systematiske lange støt. Får litt fittesaft på fingrene og lar tommelen gli inn i rompehullet.

Dette nyter hun og det tar ikke lang tid før hun rister i en orgasme.

Jeg legger meg på ryggen og ber henne gjøre jobben. Deilig å kunne kna puppene hennes og se det blussende ansiktet etterhvert som hun nærmer seg igjen. Nå rir hun mer og mer aktivt og jeg kjenner at det ikke er langt igjen for meg heller. Idet den første spruten kommer, kniper jeg henne ibrystvortene og hun lar orgasmen skylle gjennom kroppen. Vi ligger tett omslynget på den smale sengen og jeg visker i øret hennes «var servicen som forventet?». Bedre svarer hun, reiser seg opp, kler på seg og rusler ut.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: