Het høstflørt

«Han var like sexy i virkeligheten som når vi sextet (...) Vi hadde bygget opp den seksuelle spenningen i 4 måneder og endelig kunne vi leve ut fantasiene vi hadde om hverandre.»

Jeg hadde snakket med han en god stund. Vi møttes på tinder i sommer, men det passet bare liksom aldri å møtes. Men i morgen var vi ledige begge to. Han hadde invitert meg hjem på middag og film, men vi begge viste akkurat hva vi egentlig ville.

Jeg sto utenfor døren hans og ringte på. Hånden min skalv, litt fordi den var kald, men mest fordi jeg var nervøs. Ikke på en dårlig måte, men mere en spent og forventningsfull måte. Tankene mine løp løpsk i de sekundene jeg sto og ventet på at han skulle komme å åpne døren.

Kom det til å bli like bra som vi hadde snakket om?
Kom han til å like meg i det hele tatt?

Jeg hørte skrittene hans nærme seg døra, og pulsen steg betraktelig. Han åpnet døren. Der sto vi ansikt til ansikt for første gang på fire måneder. Han smilte like mye i virkeligheten som på bildene. Jeg kjente jeg ble varm i hele kroppen, og jeg visste allerede at dette ville bli en interessant kveld.

Vi satt først å bare snakket litt om helt uvesentlige ting føltes det ut som. Ikke fordi det var kjedelig eller uinteressant, men fordi jeg var kåt. Jeg var så kåt. Det eneste jeg ville nå var å få leve ut de fantasiene vi hadde snakket om sammen. Og nå orket jeg ikke vente lenger.

Vi satt egentlig litt langt fra hverandre i sofaen, men nå flyttet jeg meg nærmere. Han stoppet å snakke. Jeg tok tak i hånden hans som lå på sofaen, kikket inn i det forførende blikket hans og kysset han.

Han gjengjelte kysset. Jeg kjente det begynte å pulsere. Han var så deilig. Jeg holdt han i nakken og strøk han i håret mens vi klinte intenst. Han hadde en hånd i håret mitt, og den andre hadde jeg i min. Jeg førte hånden hans opp til den ene puppen min som ett tegn på at det var dette jeg ville. Han visste definitivt hva han gjorde.

Han masserte puppen min med ett godt grep. Akkurat sånn jeg likte det. Jeg begynte å kle av meg på overkroppen og lot han hjelpe med med å ta av den frekke blonde bh-en jeg hadde kjøpt for anledningen. Han strøk hånden sin ned over armen min i det han tok den av. Følelsen av berøringen hans var noe pirrende og nytt.

Jeg var så kåt,
så kåt som jeg aldri hadde vært før.

Han fortsatte å leke med puppene mine. Han la meg ned i sofaen og begynte å bite meg i den ene nippelen, mens han lekte med den andre puppen. Jeg klarte ikke la være lenger, klynkene bare datt ut av meg. Han så på meg og smilte. Han likte en jente som ikke var redd for å nyte.

Han strøk meg sensuelt fra halsen, ned mellom puppene, over magen og ned i tightsen min. Jeg så det på han da han innså hvor våt han hadde gjort meg. Trusen var gjennomvåt. Hånden hans beveget seg sakte over trusen, men den minste bevegelse gjorde meg gal. Jeg hadde så lyst på han.

Jeg ville bare han skulle ta meg.
Ta meg her og nå.
Ta meg opp over veggen og føle den harde pikken hans
inni den våte, trange fitta mi.

Han førte hånden sin på innsiden av trusen min og begynte å fingre meg. Han førte to fingre inn og ut mens han stimulerte klitten også. Jeg stønnet så høyt. Jeg kunne kommet nå. Men han skjønte det, og trakk hånden opp av trusa. Han slikket de fingrene han hadde hatt inni meg. Han var like sexy i virkeligheten som når vi sextet. Han ba meg reise meg og så dro han av meg resten av klærne, før han kledde av seg selv. Pikken hans var så hard. Jeg ville ha den inni meg så mye. Fitta mi hadde noen rykninger bare av tanken.

Jeg satte meg på kne foran han og begynte å runke han lett, mens han strøk meg i håret. Pikken hans var akkurat passe til å få den helt inn i munnen. Så jeg sugde han helt inn til roten i ett passe tempo, så jeg kjente det på måten han tok på meg at han likte det. Han klynket litt innimellom. Jeg ble ikke mindre tent av det.

Deretter tok jeg og slikket pikken hans fra bunnen av skaftet og opp til hodet. Jeg lot tungen min leke rundt og rundt hodet, og opp og ned strengen. Samtidig som jeg masserte ballende hans. Og som han stønnet. Jeg ble våtere og våtere av hvor mye han likte det. Han tok tak i meg og dro meg opp.

Han hvisket meg i øret hvor mye han ville ta meg.

Han kysset meg intenst og bet meg i leppa. Det eneste jeg ville nå var å bli slengt opp etter veggen og bli pult intenst og deilig. Han reiste seg opp og klasket meg hardt på rumpa. Det svidde litt, men jeg likte det. Jeg hadde sagt det til han før jeg kom at jeg ville han skulle ta litt kontroll. Jeg elsket måten han tok bestemt grep i rumpa mi og dro meg inntil han. Og måten han dyttet meg inntil veggen.

Jeg kjente pikken hans mellom beina mine, den var så hard og deilig dekket i precum. Han løftet det ene benet mitt opp og holdt det så det hvilte på hoften hans, før han førte pikken mot åpningen min. Han lot den gli så vidt inn også ut igjen. Han teaset meg med vilje. Jeg prøvde å møte blikket hans, men jeg ble for distrahert av at han førte pikken sin mellom leppene mine og over klitten. Jeg stønnet enda mere og høyere.

Han bøyde seg frem og kysset meg i nakken, før han førte pikken inn i meg. Det var en ubeskrivelig følelse. Jeg viste på en måte ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og på en annen måte ville jeg bare nyte hvert sekund. Han jukket i ett høyt tempo, og jeg viste dette kom til å gå fort for begge. Vi hadde bygget opp den seksuelle spenningen i 4 måneder og endelig kunne vi leve ut fantasiene vi hadde om hverandre.

Han pustet tyngre, og jeg kjente pikken hans pulsere inne i fitta mi. Jeg stønnet intenst og strøk meg selv på klitten fortere og fortere. Jeg ville vi skulle komme samtidig!

Han ropte at nå kom han, mens han støtet i meg
fortere og fortere. Jeg var der nesten jeg også.

Jeg kjente fitta mi begynne å trekke seg litt sammen. Jeg klarte ikke holde lenger. Jeg kom. Jeg kom så hardt, fitta mi trakk seg fort sammen rundt pikken hans, mens jeg kjente han kom inni meg. Jeg kjente det varme cummet hans fylle meg opp innvendig. Det var en fantastisk følelse.

Han trakk seg ut og lot cummet renne nedover låret mitt. Jeg kysset han og dro fingrene mine over låret mitt, før jeg tok fingrene mine i munnen min med cummet hans. Han så på meg med iver i øynene, klasket meg enda en gang på rumpa og hvisket meg i øret, «Fy faen du er deilig!»

Anastasia Tinker

Vil du lese flere erotiske noveller? Les vinner- og finalistnovellene fra vår erotiske novelle-konkurranse her: