Fellen

«Hun var helt naken (...) Hun var nydelig, vakrere jentekropp hadde jeg ikke sett. Det virket som om hun viste seg frem.»

Jeg heter John, og dette skjedde den sommeren jeg fylte 18 år.

Jeg skulle begynne å studere til neste år, men nå hadde jeg sommerjobb som bud for et større vaskeri/renseri. Jeg hadde nettopp fått sertifikat, så å levere med bil til kunder var drømmejobben. Dette var en fredag morgen da jeg holdt på å sett opp dagens reiserute. Telefonen ringte og det var Hermansen, en god kunde av oss. Jeg kjente ham overflatisk siden hans datter Helene gikk på samme skole som jeg.

Jeg skulle levere en mengde nyvaskede og strøkne skjorter til ham denne dagen, men han sa: «John, jeg må av gårde på en ikke planlagt reise, så det vil ikke være noen hjemme når du kommer med skjortene. Men hvis du tar min leveranse sist på dagen, vil nok Helene være hjemme og kan ta imot.» Jeg sa jeg skulle komme senere, det var greit.

Helene er en veldig pen jente, guttaktig og morsom med et varmt smil. Hun hadde mange venner både blant gutter og jenter. Hun hadde en flott kropp og det var nok mange som gjerne ville ha henne som kjæreste. Hun var 16 år, 2 år yngre enn meg. Derfor hadde vi helt forskjellig omgangskrets.

Hermansen hadde en flott villa i utkanten av byen. Huset var stort og jeg visste at i en beskyttet bakhage var det et stort oppvarmet svømmebasseng. Jeg ringte på, men ingenting skjedde. Da så jeg lappen som var festet i dørsprekken. Der sto det «John, jeg er i hagen. H.». Det var en port inn til hagen ved enden av huset. Den var åpen, så jeg gikk inn der. Jeg passerte en plen og gikk i retning av der svømmebassenget måtte ligge. Da jeg var kommet rundt hjørnet, så jeg Helene ligge og sole seg på en skumgummimadrass ved bassengkanten.

Hun var helt naken.

Det virket som om hun ikke hadde sett meg, så jeg sa «Hei» for å gi henne en sjanse til å ta på seg klær før jeg kom for nær. Men hun hadde ingen klær i nærheten som hun kunne ta på. Hun gjorde heller ikke mine til å lete etter klær. Hun bare reiste seg opp og sa «Så fint at du kom John».

Hun kom bort til meg og hjalp meg med å plassere plastposene med skjortene på et bord i nærheten. Jeg var forbløffet. Hun kom helt inntil meg og var ikke det minste sjenert. Etterpå sto hun der og jeg bare så på henne. Hun var nydelig, vakrere jentekropp hadde jeg ikke sett. Det virket som om hun viste seg frem.

Hun var litt tynn, hadde flat mage, smale hofter, små stive bryster og hårløse kjønnslepper. Slik hun sto hadde leppene delt seg litt. Hun hadde lys blondt og kort hår som var litt bustete over et søtt ansikt. Huden var ren og virket fløyelsaktig. Hun smilte mot meg med en trygghet som jeg ikke hadde ventet av en 16-åring.

Jeg kjente at kuken ble stiv,
jeg hadde forferdelig lyst på henne.

Etter en stund i taushet sa hun «Jeg hadde nettopp tenkt å ta et bad, få av deg klærne og bli med John». Jeg skulle til å svare at jeg ikke hadde med noen badebukse, men det var jo bare tull når en helt naken ung jente spør om jeg vil bli med. Jeg fomlet med klærne, jeg var ikke vant til slikt. Følte meg litt sjenert også. Helene sto der naken og fristende og så på mens jeg kledde av meg, hun smilte litt av sjenansen min. Til slutt måtte jeg bare ta av meg trusen, det var ingen vei forbi.

Kuken var stiv og sto rett ut, jeg kunne ikke noe for det. Helene så på den med interesse. Så sa hun «Kom, så bader vi». Hun sprang til bassengkanten og stupte ut i vannet. Hun likte seg i vann, det så jeg av bevegelsene hennes. Jeg nøyde meg med å hoppe etter. Vi lekte rundt i vannet en stund, fikk ofte kontakt. Jeg klarte ikke la være å ta på henne, og nå som kuken min ikke var synlig, var jeg blitt modigere.

Så kjente jeg en liten hånd gripe rundt kuken.

Helene sa ikke noe, hun bare så meg i øynene og smilte varmt mens hun kjente på den. Så gikk vi opp. Helene først og jeg etter. Hun gikk langsomt og med åpne ben. Jeg var så nær at jeg kunne ha kysset den lille rumpen hennes. Jeg hadde forferdelig lyst til det, men holdt meg igjen. Helene slo seg ned på madrassen. Den var stor nok for to og hun klappet på plassen ved siden av seg for å markere at jeg skulle legge meg der. Jeg gjorde det, la meg på ryggen.

Helene sa «Solen er så sterk at du må ha litt solkrem på». Hun helte litt på brystet mitt og gned det utover. Kuken min var gått inn i permanent hardhet og hun ga den litt solkrem med en hurtig bevegelse, men det var elektrisk at hun tok på den. Jeg spurte «Skal du ha litt?» «Ja takk». Jeg helte litt solkrem på den flate magen hennes og begynte å massere den inn i huden slik hun hadde gjort med meg.

Det tok ikke lang tid før jeg masserte
de søte små brystene hennes.

Hun lukket øynene og la hodet bakover, det var tydelig at det var sterke følelser i henne. Jeg masserte solkremen inn i huden på magen og lengre ned. Da jeg kom nedenfor magen åpnet hun benene og jeg masserte kjønnsleppene hennes litt. Så stoppet hun meg og sa «Nei, ikke slik. Kom inntil meg» og la seg på siden mot meg. Jeg la meg også på siden og presset den lille jentekroppen mot kroppen min. Så kysset vi, lenge.

Hun kunne kysse, det merket jeg. Hun stakk tungen langt inn i munnen min. Det var fantastisk å ligge der med en så vakker naken jente og kysse henne. Hun nøt det, de store blå øynene skinte. Så la hun en fot oppå meg og kuken min kom mellom benene hennes. Hun trykket seg ned mot kuken, og jeg hjalp den til å finne veien til hullet hennes. Vi beveget oss begge to, hun trykket nedover og jeg oppover for å komme inn i henne.

Jeg kjente at kuken var på rett sted, den gled litt inn i henne, men hun var trang. Vi lå slik og trykket og kuken kom gradvis lengre inn ettersom hun ble utvidet. Det tok tid, men jeg så at Helene nøt det. Hun hadde øynene lukket og støtte kroppen sin mot kuken min. Til slutt var jeg helt inni henne og jeg rullet henne rundt på ryggen. Jeg løftet opp benene hennes og pulte henne i dype støt, nå var hun ikke trang mer. Nå så hun meg rett i øynene med et intenst blikk. Jeg kjente en vibrering i kroppen hennes, jeg vet ikke om det var en orgasme, så mye erfaring hadde jeg ikke. Men noe skjedde.

En stund senere fikk jeg orgasme og sprutet mye sed inn i henne. Etterpå ble vi liggende og kysse. Helene sa «Dette var første gangen, nå er jeg ikke jomfru mer». Hun så et bekymret blikk fra meg og sa «Ikke bli engstelig John, jeg bruker P-piller». «Har du brukt det lenge, Helene?» «Ja, omtrent et halvt år, jeg fikk dem av helsesøster og ville være klar når det skjedde». Vi var stille en stund, så sa hun med svak stemme:

«John, vil du sove med meg i natt, pappa er ikke hjemme».

Jeg lurte på om hun trodde jeg bare ville gå min vei, nå som jeg hadde pult henne. Jeg sa «Jeg vil veldig gjerne sove sammen med deg, kjære Helene». Hun smilte varmt og kysset meg. Etter det og vi begynte å prate.

«Du skjønner, det er ikke helt tilfeldig at du er her nå. Nesten alle jentene jeg kjenner har debutert, som de kaller det. Det betyr pult. Og de er ikke eldre enn meg. Jeg hadde heller ikke lyst til å være jomfru lenger, men jeg ville ikke at det skulle skje bak garasjene ved skolen med en gutt som ikke kunne det og som jeg ikke brydde meg om. Jeg ville gjøre det med en jeg hadde lyst på. Og det var bare deg jeg hadde lyst på.

Jeg har prøvd å få kontakt med deg mange ganger, men du merket det ikke. Jeg fortalte det til far, vi har et veldig fortrolig og tillitsfullt forhold etter at mor døde. Han var enig med meg i at det var bedre å gjøre det med en eldre gutt første gang, og enda bedre med en jeg var forelsket i. Så vi la en plan.

Vi visste at du hadde sommerjobb på renseriet og leverte til kunder, så far leverte inn en stabel med skjorter og ba om å få dem levert hjemme på fredag, i dag. I morges ringte han deg for å sørge for at det var dagens siste leveranse, at du ikke skulle videre etterpå. Far skulle ikke langt, han dro på hytten for å male den, og han ville gi oss fred hvis du ble her.

Jeg var naken da du kom,
for jeg ville at du skulle få lyst på meg,
få lyst på kroppen min.
Jeg ville at du skulle bli her.

Jeg hadde ikke noen klær her ute som jeg kunne skjule meg med slik at jeg ikke kunne angre, så når jeg visste at du kunne komme når som helst var det veldig pirrende».

Jeg var forundret over et slik samarbeid mellom far og datter, men jeg følte jo at noe var på gang da Helene møtte meg helt naken. Jeg ble hos henne til søndagen. Vi sov sammen og vi pulte mye både i og utenfor sengen. Etterpå var vi blitt et par, hun er en herlig jente.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: