Jeg vil ha han

«Jeg fantaserte om at han tok fjeset mitt i hendene sine, strøk meg i håret og bak i nakken, og kysset meg. Lenge. Jeg vil ha han.»

Vi møttes utenfor en restaurant av hans valg. Jeg var tidlig, så jeg ventet i bilen. Det var første gang vi skulle møtes. Kroppen var fylt med spenning og nervøsitet. Jeg la hodet bakover, lukket øynene og fokuserte på pusten. Tankene virvlet i et evig kaos. Jeg tenkte på ham. Samtalene våre. Bildene. Det kriblet i buksa. Jeg bet meg i leppen og førte hånda mot innsiden av lårene mine. Det kjentes godt.

Jeg fikk en melding av han. «Nå står jeg utenfor» stod det. Jeg sjekket sminken i speilet og gikk ut og mot restauranten. Han var veldig kjekk. Høy, muskuløs og mørk. Vi hilste og ga hverandre en klem. Han luktet så godt.

Jeg vil ha han.

Vi fikk bord i kroken innerst i restauranten. Det var lite mennesker rundt oss, dempet belysning og romantiske stearinlys på bordet. Han dro ut stolen for meg og smilte. Han hadde et flott smil. Jeg vil ha han. Han tok av seg jakken og satt seg ned på stolen sin mens han pratet. Stemmen var dyp og mektig. Jeg fokuserte på de saftige leppene hans. Han er nok en god kysser. Hendene hans var store og sterke. Jeg fantaserte om at han tok fjeset mitt i hendene sine, strøk meg i håret og bak i nakken, og kysset meg. Lenge. Jeg vil ha han.

Servitrisen avbrøt tankegangen min da hun kom bort med menyer. Han smilte høflig. Jeg visste allerede hva jeg ville ha. Han. Så jeg latet som om jeg leste menyen mens jeg fortsatte å fantasere om kysset. Det kriblet. Det var deilig. Jeg fuktet leppene mine mens jeg så ham i øynene. Han hevet et øyenbryn og smilte. Jeg vil ha han.

Vi spiste, og snakket i timesvis. Han var både sjarmerende og morsom. Jeg flyttet stolen min nærmere hans så ofte som jeg våget. Han gjorde det samme. Når han fikk meg til å le la jeg hånden min på armen hans. Musklene hans svulmet. Jeg tenkte på hvordan det føltes å bli holdt av slike lange, sterke armer. Fra fjeset, til håret, til nakken, og nedover hele kroppen min.

Han tok tak i rumpen min og klemte til. Han dyttet meg inntil veggen og kysset meg hardt. Jeg tok tak i håret hans. Det halvlange, mørke håret hans. Pusten gikk fortere når han løftet meg opp fra bakken. Beina mine kveilet seg rundt han. Hendene hans var overalt. Vi beveget oss mot soverommet. Han la meg ned på sengen. Jeg dro av han t-skjorten og kastet den på gulvet.

Han kysset meg. På munnen, kinnet, øret, halsen.

Han tok hendene under genseren min og befølte brystene mine. Jeg vil ha han Han tok av meg genseren og bh-en og begynte å slikke og suge på niplene mine. De var kjempeharde. Av og til bet han, og det var akkurat rett. Han kysset brystene mine, mellom de, og nedover magen. Jeg kjente det dunket i fitten og jeg var våt og klar for han. Jeg vil ha han.

Han hadde mye å fortelle. Mye på hjertet. Historier, vitser, anekdoter. Øynene hans lyste opp og han var begeistret av å se reaksjonene mine. Han spurte om meg; hva jeg gjør, hva jeg liker. Har jeg noen hobbyer? Noe jeg ønsker å oppleve før jeg dør? Jeg svarte så godt jeg kunne. Jeg var ikke like morsom og karismatisk som han. En ting var jeg sikker på: Jeg vil ha han.

Jeg fortalte om mine reiser og at jeg liker å lese bøker og tegne. Han hørte spent på hva jeg hadde å si. Han holdt øyekontakten hele tiden. Jeg forvillet meg i blikket hans. De varme, store, brune øynene hans. Den deilige, muskuløse kroppen hans. Jeg førte hånden min utenpå buksen hans og kjente den bulende, svære pikken hans. Det tente meg enda mer.

Jeg begynte å fingre med beltet hans, men han kom meg i forkjøpet og dro av meg buksen min istedenfor. Han så på meg opp og ned, og ned og opp. Han smilte. Øynene var ville. Han tok av seg buksen. Pikken hans var stor og hard som et fjell. Blodårene bulte. Jeg bet meg i leppen. Jeg satt meg opp og skulle til å ta tak i den svulmende kuken hans. Han stoppet meg. Jeg så på han med et spørrende blikk. Han lente seg ned og hvisket meg i øret «ikke enda».

Han gikk bort til klesskapet mitt, åpnet det og tok ut et svart skjørt. Han rotet i sokkeskuffen min og fant et par knestrømper som matchet. Han ga meg klærne og befalte at jeg tok dem på. Jeg adlød. I mellomtiden fant han fram et tau. Det var langt og lilla. Jeg ble nysgjerrig og giret. Hva skulle han gjøre? Åh, som jeg vil ha han.

«Ta fram hendene dine», sa han. Jeg gjorde som han sa, og holdt dem sammen foran meg. «Nei, nei», sa han med et lurt smil. «På ryggen». Jeg snudde meg. Han bandt armene mine fast og førte tauet foran meg. Deretter bandt han tauet rundt puppene mine, tilbake på ryggen og festet tauet. Jeg satt helt fast. Han dro meg inntil seg og jeg kjente den harde kuken hans mot rumpen min.

Han pustet tungt nedover nakken min og ga meg gåsehud.

Jeg var dryppende våt. Jeg vil ha han. Vi ble enige om et safe-ord. Han tok tak i kjeven min og hvisket meg lekende i øret; «nå er du min, og det er ingenting du kan gjøre med det». Før jeg fikk svart, dyttet han fjeset mitt ned mot sengen. Til å begynne med fingret han meg forsiktig. Det føltes utrolig deilig ut. Jeg kjente hjertet dunke litt hardere enn før. Han stoppet opp. Bak meg hørte jeg han smile. Nå skjer det, tenkte jeg. Vær så snill la det skje. Jeg ble urolig av å vente. Det føltes ut som om jeg ventet i en evighet. «Pul meg», glapp det ut av meg. «Jeg vil kjenne den digre pikken din i meg akkurat nå». Han flirte. Et slags sexy og nesten ondt flir. Jeg vil ha han.

Han dro meg opp mot fjeset sitt og ba meg gjenta meg selv. Jeg gjorde det uten å nøle. Denne gangen nærmest tigget jeg. Han kysset meg på halsen og kjærtegnet kroppen min. Jeg stønnet forsiktig i håp om at han skulle fortsette. Istedet la han meg på rygg i sengen, satt seg oppå meg og sa «først skal du få jobbe for det. Gap opp.» Jeg gjorde som han sa. Han puttet kuken sin inn i munnen min, og det føltes så deilig. Jeg kjente hver eneste bevegelse og hver pulsering. Han nøt det.

Nå og da lagde han stønnelyder, og det tente meg enda mer.

Etter hvert begynte han å jokke, og til slutt knullet han munnen min, og jeg var ekstatisk. Han holdt på vel og lenge og jeg elsket hvert eneste sekund av det. Tårene trilte nedover siden av fjeset mitt og det virket som om det tente han enda mer. Han tok tak i hodet mitt og brukte meg som en leke. Blikket hans var vilt. Han sa seg ferdig og snudde meg rundt på magen. Han la seg oppå meg og jeg kjente musklene stramme seg.

«Du var flink pike», hvisket han i øret mitt.
«Flinke piker må belønnes, ikke sant?»

Jeg svarte, så godt som jeg kunne, jeg jeg var enig i det han sa. Han tok den ene hånden rundt halsen min og nappet meg i øret med tennene. Gåsehuden strømmet på og jeg ble enda våtere enn før. Han førte beina mine sammen og la sine utenpå. Og endelig – endelig – førte han den digre, deilige, svulmende, pulserende kuken sin inn i meg. Fra første stund stønnet jeg. Jeg kjente hele pikken hans, hver eneste bevegelse. Han var så stor og hard.

Jeg kom nesten med en gang, men han bare fortsatte og jeg kom enda en gang. Og en gang til etter det. Han gikk av meg, dro meg nedover sengen slik at beina mine traff gulvet. Han stoppet opp og gikk bort til skohyllen min hvor de røde hælene mine stod, og tok dem på meg. Han tok tak i håret mitt med ene hånden, og den andre på rumpen min. Han grabbet fast i den, slo den til den var rød og sår. Han kjørte meg både hardt og lenge og jeg fikk ikke nok. Rett før jeg kom nok en gang, snudde han meg rundt på rygg, la beina mine over skuldrene sine, og kjørte pikken i meg.

Han traff så dypt, det var en hinsides følelse, og jeg kom enda en gang. Idet jeg kom, kjente jeg at alle musklene hans strammet seg, og en varm følelse av at han sprutet inni meg. En slags tilfredsstilt ro skylte gjennom kroppen min. Jeg snudde meg og så på ham. Han smilte.

Det var blitt sent, og det var jobb i morgen, så vi bestemte oss for å si hadet. Han fulgte meg til bilen min, som en gentleman. Vi gikk sakte mot parkeringsplassen. Hendene våre strøk forsiktig mot hverandre. Han tok hånden min og jeg kjente sommerfugler i magen. Da vi ankom bilen min stoppet vi opp og så på hverandre. Jeg hadde hatt en super kveld, og håpet han tenkte det samme. Jeg så på leppene hans, og fuktet mine i håp om at han ville kysse meg. Det gjorde han. Og jeg hadde rett, han VAR god til å kysse... Jeg vil ha han.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: