Forbudt fantasi | Kondomeriet

Forbudt fantasi

«Navnet hans fløt fritt på leppene mine, mens vibratoren gjorde jobben sin mellom beina mine. Ansiktet hans kom fram i tankene mine, og jeg fantaserte om hva han ville sagt og gjort om han var her nå.»

Tidligere den dagen

«LUCIA!» roper en stemme fra nede i gangen, og jeg hever øyenbrynene i forskrekkelse. Jeg stikker hodet ut i en av mange ganger på sykehuset jeg jobber, og ser sjefen min komme gående. «Ja, Doktor Matthisen?» Først da la jeg merke til Guden som sto bak ham. Høy, muskuløs, hår jeg bare kunne drømme om og alt det innpakket i en hvit lab frakk.

«Dette er Doktor Williamsen, han er den nye pediatriske kirurgen.» Håpet sank i meg, og jeg bannet innvendig. Det ville si at han var min nye overlege… Jeg rakte frem hånden og klistret på meg et smil; «Lucia Delarosa.» Perfekte blågrå øyne møtte mine, og når han smilte tilbake la jeg merke til smilehullene hans. Oof…

«Sam. Sam Williamsen,» sa han og ristet hånden min forsiktig.

Jeg bet forsiktig på underleppen min, og smilte sjenert opp til ham. «For at dere skal bli bedre kjent, så tenkte jeg at du kunne skygge Sam resten av dagen?» sa Matthisen. «Høres bra ut,» svarte jeg, men fortsatte å ha øyekontakt med Sam. Det varme, våte stedet mellom lårene mine sitret, og tankene mine gikk til et mørkt, sexy sted. «Kommer du Lucia?» spurte plutselig Sam, og tankene mine svarte *kunne ønske det*, men leppene mine sa; «Jepp sjef!»

Sam, 17.35

Jeg snudde meg, og gikk rett på Lucia (min skygge for dagen). «Beklager,» sa vi helt likt, og lo stille. «Gikk det bra?» spør jeg. «Topp,» svarte den altfor forførende stemmen hennes. Det røde håret lå i bølger over skuldrene hennes, og de dype brune øynene så på meg med en intensitet så sterk, at kompanjongen nedenunder hardnet.

Jeg kremtet, og gikk bortover gangen. Hun kom løpende etter, og dunket rett inn i ryggen min da jeg stoppet. «Oof,» sa hun, og jeg grep tak i henne før hun falt. «Forsiktig Dr. Delarosa.» Lucia pustet tungt ut, og så opp på meg der hun sto inntil brystet mitt. «Takk.» «Bare hyggelig…» 

Lucia 22.40

Jeg så godt som snublet inn døren, sparket av meg skoene og slengte vesken over stolen i gangen. Jeg og Sam hadde gått på en bar rett ved sykehuset, og sittet der i over 2 timer. Vi snakket om løst og fast, lo, drakk noen drinker og spilte dart. Ene gangen hadde han kommet bak meg for å vise meg teknikken, og pusten hans hadde kilt meg på nakken og jeg hadde kjent pikken hans gjennom buksene. Jeg var overbevist om at han ville ha meg like mye som jeg ville ha han, for like etter trakk han seg unna og ble sjenert.

Spenningen hadde bygd seg opp i meg hele dagen,
og på dette tidspunktet var trusene mine gjennombløte.

Jeg kastet alt av klær på vask, og la meg splitter naken i senga. Fingrene mine kløp i brystvortene, og jeg stønnet. Jeg strakk meg etter vibratoren i nattbordskuffen, satte meg opp på knærne og sugde på den.

Jeg kunne se og føle Sams kuk,
og jeg gikk dypere.

Stønnene mine ble blandet med lydene tankene mine lagde for ham. Jeg la et bind over øynene, og satte en ballgag i munnen, og stønnet høyt av tanken på Sam. Ryggen min møtte sengen igjen, og jeg spredde beina. Navnet hans fløt fritt på leppene mine, mens vibratoren gjorde jobben sin mellom beina mine. Ansiktet hans kom fram i tankene mine, og jeg fantaserte om hva han ville sagt og gjort om han var her nå. Det gjorde meg enda kåtere, og tempoet på leketøyet gikk opp et par hakk.

Mens jeg kom, sprutet jeg, skrek navnet hans
og hele kroppen min ristet i nytelse.

Et par minutter bare lå jeg der og pustet, men merket fort at jeg på langt nær hadde fått nok. Et par fingre snek seg inn i åpningen min, og vibratoren var på nytt i gang. Jeg ville ha ham. Hele ham. Naken. Tiggende for mer. Hard. Hardt. I alle posisjoner mulig. Med det, kom jeg igjen… Orgasmen fikk meg til å skrike igjen, og jeg bet i puten mens jeg ristet som besatt. Da jeg åpnet øynene og tok av bindet, skvatt jeg. To blågrå øyne så tilbake på meg, mørke av begjær…

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: