En «vanlig» filmkveld

«Det var ikke uvanlig at meg og Erik overnatter hos hverandre, men hva var det da som gjorde denne kvelden noe annerledes? Hvordan havnet vi her? Under dyna merket jeg armen hans hvilte over midjen min, pusten hans kilte nakken og kuken hans presset mot rompa mi.»

Etter kvelden da Erik fortalte meg han hadde fått seg kjæreste, ble vennskapet vårt forandret. Han hadde mindre tid til venner og det ble færre filmkvelder med bare oss to. Det var vår kjærlighet for film som gjorde at vi passet så godt sammen, men nå måtte dama hans også være med og det var ikke det samme.  

Jeg hadde endelig fått til å sette i stand en skikkelig filmkveld med Erik, bare meg og han. Vi ble enige om å møtes hos meg i 18-tiden og jeg skulle fikse snacks. Da jeg var ferdig med å stelle i stand stua ringte det på døra. Sofaen var forvandlet til sovesofa, dekorert med dyner og puter. Bordet var fylt med øl og snacks, så nå var vi klar for en sen kveld.

Erik kom smilende inn i stua, bærende på enda mer mat. «Jo mer jo bedre» sier jeg og ler, vi er to personer med stor appetitt så det blir nok spist opp. Erik slenger seg ned på sofaen og klager over at dama ikke lar han gjøre noe gøy lenger. Han kunne ikke huske sist han så en bra film og drakk kald øl, noe jeg ler av og ber han forsyne seg mens jeg setter meg ned ved siden av han.

Noen timer senere ligger vi begge strak ut, og ler. Jeg kan ikke huske sist vi lo så mye. Vi hadde et par øl innabords så kan være alkoholen som gjorde filmen morsommere. Det føltes godt. Jeg har virkelig savnet å tilbringe tid med Erik, jeg vet at jeg alltid har likt han litt mer enn bare venner, og ved slike tilfeller, kjenner jeg at kjærligheten for han gror.

«Denne filmen skal vi aldri se igjen, det er noe av det verste jeg har vært med på faktisk» sier Erik mens han flirer. Jeg sier meg helt enig og foreslo vi kunne sette på en skrekkfilm. Den filmen kan man si var skummel.

Jeg holdt pusten nesten hele filmen mens jeg gjemte med bak filmkompisen min som ikke var til mye hjelp. Erik bare lo, mens han ertet meg for å være pingle.

Etter hvert klarte jeg å overtale han til å holde hånda mi
slik at jeg ikke døde av skrekk.

Jeg merket etter hvert han begynte å stryke tommelen sin over min, det var lett som en fjær, men nok til å gi meg sommerfugler i magen. Filmen ble plutselig ikke så skummel lenger, jeg klarte bare å fokusere på det lille kjærtegnet han ga meg. Jeg snur ansiktet mitt mot hans, og ser han har fult fokus på filmen. Da han merker blikket mitt, får han et lite smil rundt munnen, men slipper ikke taket på handa mi.

Resten av kvelden klarte jeg ikke slutte å tenke på de små berøringene her og der. Det er noe som aldri har skjedd mellom oss før, ikke som jeg har tenkt over. Det som gjør meg mest usikker er at han har kjæreste.

Jeg ønsket ikke å sove aleine etter denne filmen, så jeg klarte å overtale Erik til å overnatte sammen med meg. Selv om filmen ikke var alt for skummel, ønsket jeg ikke at han skulle dra.

Vi hadde lagt oss til å sove i sovesofaen. Jeg hadde bare en dobbeltdyne som vi måtte dele, men vi lå i hver vår ende. Jeg holdt på å sovne da jeg kjente en arm snike seg over og legge seg rundt midjen min. Hvordan hadde han kommet så nærme meg plutselig? Dette var ikke normalt. Dette har aldri skjedd før.

Jeg føler hånden hans stryke sakte opp mot brystet mitt,
pusten hans kiler meg i nakken
og jeg føler noe hard berøre rumpen min.

Jeg merker selv at det kiler i fitta. Dette er ikke bra. Han sover bare, han vet ikke hva han gjør. Men akkurat når jeg tenker det, så føler jeg han presse den stive kuken sin nærmere den fyldige rumpa mi. Jeg klarer ikke la være, og presser rumpen min nærme den varme kroppen hans. Rompa mi lever sitt eget liv og starter å bevege seg opp og ned langs skrittet hans. Hånden hans strammer seg da han merker jeg beveger meg, og han stryker fingrene sine lengre og lengre opp mot puppene mine. Jeg har kun en lett bluse på, så når hånden hans er fult over puppen så kan han kjenne den stive nippelen min.

Jeg slipper ut en liten lyd mens han maserer brystet mitt, da tar Erik tak i meg og snur hodet mitt slik at han kan angripe leppene mine i et hett kyss.

Kysset er aggressivt, tungene våre sloss for dominansen
og hendene mine beføler musklene hans.

Mens vi kysser, snur jeg posisjonene våre og setter meg over hoftene hans. Jeg er på topp og har full kontroll. Jeg vrenger av meg pysjamasen min og kaster den vekk, deretter tar jeg tak i hendene hans og plasserer de på hoftene mine mens jeg teaser han med sakte hoftebevegelser over kuken hans.

Erik er klar for mer, han er så kåt det gjør vondt. Han elsker at jeg tar kontroll, men kaster meg av han, fjerner alt han har av klær og plasserer ansiktet sitt mellom lårene mine. Han puster inn og nyter lukten mens han slikker den våte fitta mi. Det føles fantastisk. Han tar et godt tak i hoftene mine og presser meg nærmere ansiktet sitt. Jeg blir så tent av at han tar kontroll slik. Jeg kjenner at han begynner å suge på klitten mins mens pekefingeren hans leker seg i åpningen min. Da han presser fingeren sin inn i meg skriker jeg av nytelse. Det er så godt.

Jeg stønner navnet hans og ber om mer.

Jeg tar tak i kuken hans og runker han den noen ganger før jeg plasserer den ved fitta mi. Han ser meg i øynene mens han presser seg inn. Smertelig sakte. Jeg beveger hoftene mine oppover for å få mer av han inn i meg. Penisen hans er stor, og jeg vil føle hele han inn i meg. Jeg sprer beina mine og fletter de bak ryggen hans. Erik stønner mens han tar tak i meg og presser kuken inn. Vi passer perfekt. Vi har het og heftig sex i lang tid. Det er den beste sexen jeg har hatt i hele mitt liv.

Da Erik dro pikken ut og sprutet den varme, deilige sæden ut over hele kroppen min, stønnet jeg og kysset han hardt. Dette var en overnatting utenom det vanlige.

Vil du lese flere erotiske noveller? Les vinner- og finalistnovellene fra vår erotiske novelle-konkurranse: