En orgasmisk opplevelse på sofaen

"Han var en god kysser. Så begynte han å kysse meg lett nedover halsen. Helt plutselig dro han av meg trusene med tennene, brettet dem fint sammen og la dem forsiktig sammen med de andre klærne. Han var litt ryddig av seg og det likte jeg. Så lente han seg oppå meg og var inn i meg..."

Lysene på nattklubben hadde akkurat blitt slått på og musikken suste igjennom lokalene. Jeg hadde et smil om munnen. Jeg hadde igjen fått en lønningsbonus på jobb og følte meg rikere enn de fleste. Den var som alle andre dager, pengene bare strømmet inn alle produktene ble solgt. Jeg ble i blant sliten av arbeidet, men jeg klarte alltid å gjøre like mye arbeid. Det var nøkkelen til min store suksess. Jeg var søkkrik og dette var bare på grunn av jobben min.

Jeg danset og kunne allerede se hvilken gutter som jeg ville danse med. Det var spesielt en som trakk min oppmerksomhet. Han sto rett ved bardisken, plassert akkurat på en måte som at han ville ha en god utsikt, han ville se alt. Jeg spurte om han ville bli med meg hjem på middag. “JA” svarte han. Han ga meg et blendende smil av noen kritthvite tenner tilbake. Han var ganske pen med sitt lyse blonde hår og var ellers svært vellkledd. Skjorten hans satt stramt rundt den ellers muskeløse kroppen. “ Ok, blir du med å dra nå” hvisket jeg inn i øret hans hest.

Det var nesten ingen biler igjen på parkeringsplassen. Det var bare min fine svarte Porsche som sto fint plassert rett ved inngangen. “ Er dette virkelig din bil ? “ spurte han.” Ja ! den er min og den er like fin å se på som det er å se på deg” sa jeg til ham på min mest flørtet måte. Og da ham et lett lite kyss på skinnet. Jeg kjørte raskt til leiligheten og var så forelsket at jeg helt glemte tiden. Tiden sto helt stille. Plutselig så var vi rett ved leiligheten min.

Da jeg kom inn døren, så kastet han meg
mot sofaen og ga meg det mest lidenskapende kysset.

Det varte lenge. Og han var en god kysser. Så begynte han å kysse meg lett nedover halsen. Helt plutselig dro han av meg trusene med tennene, brettet dem fint sammen og la dem forsiktig sammen med de andre klærne. Han var litt ryddig av seg og det likte jeg. Så lente han seg oppå meg og var inn i meg.

Jeg utbrøt et orgasmisk stønn og han gliste fornøyd tilbake, akkurat som at han hadde oppnådd noe stort i livet sitt. Jeg små lo av ham og smilte tilbake. Han tok av seg jakken så jeg fikk se mer av den fine veltrente kroppen. Kroppen hans ble bare finere og finere jo mer han holdt på, musklene hans viste mer og ble mer merkante. Han begynte å lage sexy orgasmiske lyder som gjorde meg mer forelsket i ham. Han er verdens peneste mann for meg nå tenkte jeg forunderlig. Og jeg ville bare at det skulle fortsette mer og at det aldri skulle slutte. Det skulle vare endeløst.

Jeg rev av ham skjorten og begynte
å kysse ham nedover halsen.

Og ble overveldet av den fine kroppen. Han hadde den fineste muskuløse kroppen jeg har sett. Han bare gliste tilbake når han så mitt forbauset ansikt og ga meg et stort å langt kyss på munnen. Kysset varte lenge og var helt perfekt. Vi la oss på siden. Og han lot armene gli ned mot min smale midje for å få et bedre grep om meg. Han stønnet høyere nå. Det ble mer intens.

Jeg gispet orgasmisk og hele kroppen
min var i ekstase.

Plutselig rev han av meg kjolen og begynte å kysse hele kroppen min. Hvert kyss var mer intenst enn det andre. Jeg hadde aldri blitt kysset på den måten før. Han la så forsiktig leppene på min vagina og begynte slikke meg. Kroppen min rykket til å ble intenst orgasmisk. Han ga meg et sexy smil tilbake. Dette var som en våt drøm som ikke sluttet. Det var endeløst...

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: