Direktøren - del 3 | Kondomeriet

Direktøren - del 3

"Jeg skjønte plutselig at her var det ingen som var kalde - snarere tvert i mot. Hun trakk rask ned glidelåsen, løsnet knappen og lot den elegante, lille hånden gli over boxeren og gripe godt rundt ballene mine. Her var det ikke lett å holde maska! Folk rundt oss på alle kanter og hun beføler meg på et sett som kun har en utgang..."

Dette er del 3 av denne erotiske novellen. 

Dag nr 2 i Bodø ble langt bedre rent arbeidsmessig. Selv om jeg var rimelig lite opplagt til å jobbe fra morgenen av var det faktisk områder her jeg kunne bidra til så dagen gikk fort. Men det var ikke lett å holde øynene unna direktøren. Hun satt der nett og elegant med et akkurat passe kort skjørt og en uskyldig mine. De skulle bare visst! Ny silkeskjorte tegnet de små, faste puppene i nydelig profil.

Så da klokken nærmet seg 3 avslutte vi møtet. Vi måtte jo reise via Oslo og for å komme hjem i relativt rimelig tid måtte vi komme oss avgårde. Vi hadde to seter med ett ledig mellom oss. Det liker jeg alltid. Det er godt når det ikke er alt for trangt. Vel oppe i lufta kom flyvertinnen og spurte om det var noe vi ønsket å spise eller drikke underveis. Direktøren svarte kjapt at en champagne hadde smakt. Jeg bestilte et glass rødvin.

Heldigvis ingen parkert bil på flyplassen. Vi satt og småpratet og nøt vinen. Direktøren ba meg sette meg inntil henne - det var såpass mye bråk at det ikke var helt lett å snakke uten å bli relativt høylydt. Hun kalte på flyvertinnen for en champis til. Jeg tok også nok et glass. Så kommenterte hun ovenfor flyvertinne at det var relativt kjølig ombord og ba om å få et teppe. Ikke noe problem det, selvsagt. Jeg syntes slett ikke det var kaldt men folk reagerer jo så forskjellig. Teppet kom og direktøren la det over oss begge. Hun to en god slurk av champagnen og rullet med glasset i venstre hånd.

Høyre hadde hun lurende under teppet og
jeg kjente den beveget seg nedover og la seg godt
tilrette på akkurat riktig sted i buksa mi.

Jeg skjønte plutselig at her var det ingen som var kalde - snarere tvert i mot. Hun trakk rask ned glidelåsen, løsnet knappen og lot den elegante, lille hånden gli over boxeren og gripe godt rundt ballene mine. Her var det ikke lett å holde maska! Folk rundt oss på alle kanter og hun beføler meg på et sett som kun har en utgang. Resultatet gir seg selv. Jeg ble sprengkåt på null tid.

Så tok hun hånden min og plasserte den på hennes høyre lår. Svært nær der skjørte sluttet. Jeg tok hintet og lurte den forsiktig oppover låret til jeg kom til trusekanten. Lekte litt der før jeg forsiktig la hånden over hele fitta. En glatt silketruse gjorde det sexy som faen og det samme gjorde lydene som kom fra siden. Hun fortsatte å massere ballene mine mens jeg beveget hånden forsiktig over henne og da jeg førte et par fingre nedover sprekken kjente jeg fuktigheten. Her satt det en kåt kvinne!

Jeg lurte en finger under trusekanten og lot den gli rolig inn i fitta. Hun sukket og vred seg og jeg kjente saftene hennes plaske. Det må ha ost sex i hele kabinen. Alt for raskt kom meldingen over PA annlegget om at innflygingen hadde startet. Vi måtte returnere teppet etter en hastig retting på plaggene våre under. Jeg satt med en kjempestiv pikk som verket etter å bli kjælt med men nå måtte vi pent sitte og late som ingen ting.

Vel inne i terminalen satte vi kursen mot SAS loungen for å få oss en forfriskning. Vi hentet oss hvert vårt glass vin og satte os ned for å vente. Etter et par minutter sa direktøren at hun måtte fikse noe. Hun gikk bort til servicedesken og pratet lenge med betjeningen. Da hun kom tilbake nøt vi vinen og jeg begynte å sjekke om vi snart måtte bevege oss mot utgangen. Direktøren satt svært så avslappet og da jeg begynte å reise meg sa hun: Slapp av. Det flyet får reise uten oss. Hun hadde booket oss om til morgenen etter (hun hadde klar en historie om forsinkelser og mistet fly vi kunne bruke senere) og fått et rom til oss på Radisson Blu på flyplassen. Kom, vi rusler over, sa hun. Og som sagt så gjort.

Vel oppe på rommet var det bare en ting i mine tanker. Pikken som hadde verket under hennes lekende fingre var klar til aksjon igjen og jeg hadde bare tanke på å rive av henne klærne og pule henne hardt. Klærne kom av, men så forlangte hun en dusj. En lang dag i samme klær er ikke min ide om velbehag, og trusa må byttes! Det var jo greit å se logikken i det og vi gikk samlet inn på badet hvor vi fant en dusj med god plass til oss begge.

Pikken stod bankende hard og var helt klart rede til innsats.

Hun nikket anerkjennende og gikk inn og satte på vannet. Jeg ble selvfølgelig med og begynte å beføle hennes slanke kropp. Vask meg, sa hun og pekte på såpedispenseren. Det var en oppgave jeg kunne mestre, mente jeg og såpet henne godt inn. Noen steder grundigere enn andre. De faste, små puppene var silkemyke under såpeskummet og fikk temmelig mye oppmerksomhet. Fortsatte nedover magen og da jeg kom til fitta var jeg ikke sparsommelig med glatt såpe. Masserte rundt det hele for å sørge for at hun ble så ren som hun ønsket. Særlig!

Jeg tok dusjhodet av stativet og brukte strålen for å gjøre henne såpefri over det hele. Da strålen masserte fitta og rumpehullet stønnet hun til å begynte å småskjelve. Jeg hengte raskt dusjen på plass og snudde henne mot veggen for å ta henne bakfra. Men dengang ei. Hun snudde seg tilbake og begynte å såpe meg inn omtrent som jeg hadd gjort med henne. Stort fokus på baller og pikk og da hun brukte dusjhodet til å spyle av såpen benyttet hun anledningen til å stikke en finger forsiktig inn i den godt innsåpte rumpa mi. Der var det like før jeg sendte hele ladningen avgårde!

Vi tørket oss og hverandre og gikk mot dobbeltsengen som heldigvis var av anselig størrelse. Det var etter min mening bare en ting å gjøre og det var å finne en åpning for pikken. Over under, foran eller bak spilte ingen rolle. Jeg var så kåt at det ikke skulle mye for å skyve meg over kanten. Dette må hun ha merket for hun satte en effektiv stopper for mine framstøt og forlangte at jeg la meg ned ved siden av henne. Så reiste hun seg opp og gikk til kofferten. Rotet rundt og kom tilbake med noe hun holdt skjult. Hun ba meg legge meg på rygg og da jeg gjorde det smatt hun raskt et håndjern over hver vrist og snappet dem inn på sengestolpen. Så der lå jeg brettet ut uten mulighet til å bevege meg.

Og for å gjøre det hele komplett satte hun
på meg et blindfold...

Liggende sprend ut uten å kunne se med en pikk som verket etter fitte begynte jeg å lure på hva hun nå ville finne på. Og svaret kom raskt. Jeg kjente knærne hennes på begge sider av meg og plutselig viar fitta hennes godt plassert over munnen min. Sug! Sa hun. Nå er det meg som skal tilfredsstilles. Du knullet vettet av venninna mi i går, men nå får du konsentrere deg om meg. Ikke si meg imot. Jeg begynte å leke med tungen rundt kjønnsleppene, lot den stikke forsiktig opp i fitta, tok en runde rundt rumpehullet og vendte tilbake til klitten. Som var hard nok.

Jeg ventet at hun skulle leke med meg også, men dengang ei. Her var det full enveiskjøring. Hun gned seg mot meg og forlangte hardere behandling. Jeg slikket og sugde det beste jeg kunne. Brukte tunga som en minikuk og småpulte henne, og stadig tilbake til den harde klitten. Til sist stønnet hun og gurglet mens hun skalv og la seg forover. Med den tunge pusten pesende mot ballene mine.

Nå var det på tide å slippe meg løs og gi meg sjansen til å ta henne. Men hun hadde helt andre tanker. Hun forsvant, og etter litt kom satte hun seg ved siden av meg og løftet hodet mitt opp. Jeg kjente kanten av et vinglass mot leppene og tok en god slurk. Hørtes ut som om hun gjorde det samme. Hun dyttet meg ned igjen og satte seg overskrevs over magen min. Nå, tenkte jeg, er det min tur. Og det var det på sett og vis, men ikke helt som ventet.

Hun tredde noe stramt over pikken min - kondom? Men nei. Strammere. Og rullet det langsomt ned mot pikkroten. Hva er dette? Så skjedde det samme med ballene. En strikk eller noe slikt ble klemt over dem og strammet til så både pikk og baller må ha strittet ut. Så kjente jeg noe kaldt på pikkhodet. Det rant nedover og jeg var temmelig sikker på at dette var glidemiddel. Fitta hennes trengte så absolutt ikke noe slikt så jeg hadde et håp om at hennes trange rumpehull skulle i ilden igjen. Og ganske riktig. Hun grep tak rundt pikken og styrte den mot hullet før hun forsiktig senket seg ned et lite stykke. så opp igjen. Dette gjentog seg tre-fire ganger og pikkhodet fikk virkelig kjenne den herlige strammingen av lukkemusklen hennes. Jeg var i himmelen. Kunne ikke se noe, ikke gjøre noe, bare ligge der og nyte.

Til sist senket hun seg litt lengre ned før hun plutselig jagde seg helt ned på lårene mine og jeg var så langt inne jeg kunne i den stillingen. Hun begynte et rolig ritt som raskt økte i takt. Jeg var så sikker på å sprute med en gang, så kåt jeg var, men det skjedde ikke. Det må ha vært noe med strammingen rundt pikken som holdt meg igjen. Uansett fikk jeg være med på et ritt jeg aldri kan glemme. Hun økte tempoet og intensiteten og boret seg ned på pikken min med alt hun hadde.

Strammingen rundt hele lengden var fantastisk
og jeg følte jeg kjente hver eneste millimeter av
det fantastiske, trange hullet.

Hun jukket og jukket og grep meg rundt ballene og klemte til. Det var vondt på en litt god måte. Plutselig stivnet hun til og satt helt stille med pikken maksimalt inne. Hun klynket til og rev plutselig av meg det som strammet rundt ballene før hyn hylte ut i en orgasme som helt tydelig var av det kraftige slaget. Det rykket og rykket i henne og nå klarte jeg ikke holde meg lenger. Jeg gjorde mitt beste for å prestere et kraftig motjukk og endelig kjente jeg orgasmen komme. To jukk til og det veltet over meg! Jeg sprutet og sprutet som om det aldri ville ende. En kraftigere orgasme tror jeg aldri jeg har hatt. I alle fall så langt. Og vi rakk ikke frokost morgenen etter, for å si det sånn. Kunne nok, men direktørens apetitt var definitivt ikke fokusert på egg og bacon...

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: