Sommernatten

«Han dro av buksen min, og der stod jeg med en kuk som stod rett til værs, pumpende. Jeg åpnet buksen hans mens vi kysset og fikk frem den tykke kuken hans også.»

Jeg gikk mot baren hvor han satt. På sist melding sa han at han satt utenfor, og det gjorde han. Vi fikk fort noen øl på bordet mens sommersolen gikk ned. Praten gikk lett og vi ble litt kjent med hverandre.

Servitøren gav beskjed om at det var siste runde på uteserveringen, så vi kunne enten velge å gå inn eller gjøre opp for oss. Vi valgte det siste.

Vi kikket raskt på hverandre,
det pulserte i buksene på oss begge.

Vi hoppet i en taxi og kom til leiligheten hans. Det var store vinduer ut mot en hage, høyt under taket og ikke minst, det var varmt i leiligheten. Jeg tok av meg genseren jeg hadde på meg. Mens jeg gjorde det kom han bort til meg, idet genseren var over hodet kom de grove hendene hans rundt meg. Leppene hans mot mine.

Vi ble stående å kysse mens vi kledde av hverandre. Det ene plagget ble slengt av etter det andre. Hendene hans tok et godt tak rundt den muskuløse sprettrumpen min og trakk meg inntil han.

Jeg kunne kjenne den store harde kuken hans mot meg.
Det gjorde meg bare kåtere.

Han dro av buksen min, og der stod jeg med en kuk som stod rett til værs, pumpende. Jeg åpnet buksen hans mens vi kysset og fikk frem den tykke kuken hans også. Precum rant ned, jeg tok tommelen min over hodet hans, og inn i munnen. Det var salt og godt.

Han fortsatte å kysse meg mens han dro meg over til sofaen. Vi var helt naken i stuen, og han satte seg ned foran meg, åpnet munnen og slukte hele kuken min. Tungen hans lekte med hodet mitt, det var så godt.

Samtidig som han sugde meg så begynte han å leke med hullet mitt.

Jeg spredte bena litt ekstra slik at det var lettere å komme til for han. Med spytt på den ene fingeren hans så stakk han den inn i hullet mens han slukte hele kuken min. Han jobbet opp og ned. Det var så vidt jeg klarte å stå på beina. Det holdt på å sprenges for meg. Kuken min pulserte hardere og hardere. Fingeren hans i hullet mitt masserte så deilig inni meg.

Jeg tok tak i hodet hans, kjørte kuken min så dypt jeg kunne. Jukket litt frem og tilbake, kuken dypere, og fingeren hans dypere. Jeg klarte ikke å holde meg tilbake før jeg bare eksploderte inni munnen hans. Han tok hver eneste dråpe.

Selv om jeg kom var jeg fremdeles kåt og det hullet han hadde lekt med var åpent nå. Jeg dro han med inn på soverommet, la han på ryggen mens jeg kysset han. Jeg kunne kjenne smaken av min egen sperm, det var opphissende. Deilig. Jeg krøp oppå han, satte et bein på hver side av kroppen hans. Den store kuken hans var knallhard, sikkert 22 cm lang og ganske tykk.

Jeg smurte hullet mitt inn med litt glidemiddel før jeg førte hodet hans mot hullet. Jeg lot kuken hans hvile litt mot hullet mitt, så åpnet det seg og jeg kunne sakte skli ned langs staken hans. Det var trangt, vått og jeg skled helt ned. Han tok tak rundt hoftene mine.

Jeg begynte å ri han forsiktig i begynnelsen.

Hullet mitt ble vandt med den store kuken hans. Jeg red han fortere, og jeg kunne se hvordan han nøyt hvert sekund jeg var oppå han. Hendene hans dro meg helt inntil han og hvert støt inni meg så ble prostataen min massert. Det tok ikke lange tiden før kuken min var steinhard igjen.

Mens jeg red han slo kuken min på magen hans.

Rommet var så varmt fra sommereheten at svetten vår rant. Han tok tak i kuken min og runket meg mens jeg red han. Jeg kunne kjenne hvordan kuken min bare pulserte hardere og hardere. Det var ikke lenge før jeg kom igjen, han slapp taket på kuken min. Spermen min ble slengt rundt.

Jeg kunne kjenne hvordan han begynte å støte meg raskere og hardere. Kuken hans vokste inni meg, og samtidig som mine siste dråper traff ansiktet hans, så kunne jeg kjenne hvordan jeg ble fylt opp innvendig. Jeg fortsatte å melke han helt til han var helt tom. Det var svette og sæd over alt. Han rullet meg over på ryggen, la seg oppå meg. Kysset meg før vi sovnet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: