Hvordan introdusere sexleketøy

Lurer du på hvordan du skal introdusere et sexleketøy for partneren? Ta praten i dag! Dine orgasmer er verdt det.

Mange av oss bruker allerede sexleketøy eller hjelpemidler når vi onanerer, enten det er snakk om porno, en vibrator eller en analplugg. Vi anser det som uproblematisk å benytte sexleketøy for å oppnå deilige orgasmer på egenhånd, men når det kommer til å bruke sexleketøy sammen, oppstår det fort usikkerhet.

Helt normalt å bruke sexleketøy

Noen kvinner er nervøse for å bruke vibratoren sin under vanlig samleie og tenker at deres partner vil føle seg utilstrekkelig, mens mange menn synes kanskje det er pinlig å innrømme at de liker analstimulering, og kunne egentlig tenkt seg å bruke en buttplug under samleie. 

Les også: Derfor elsker vi analplugg

Visste du at hver tredje nordmann eier et sexleketøy? Det er med andre ord helt normalt og noe som burde vært lett og naturlig å snakke om. Likevel er det mange som vegrer seg for å bruke det som par. For hva vil partneren tenke om du uttrykker at du ønsker “noe mer”? Kanskje har du forsøkt å snakke om det, men kjæresten setter seg på bakbena? 

Del fantasien med partneren

Sexleketøy er ment for å være en tilleggsdimensjon til din seksuelle nytelse, ikke en erstatning for din partner. Hvis partneren din foreslår å prøve noe nytt sammen, så er det et tegn på at hen stoler nok på deg til å dele sine fantasier med deg.

Men det er lov å være litt taktisk! En naturtro vibrator i hudfarge (som er både større og tykkere enn penisen til kjæresten din), er kanskje ikke et godt førstevalg når du skal introdusere et leketøy for ham. Det hjelper heller ikke å kaste sexleketøyet i fanget på kjæresten som en varm potet. Da er sjansen større for at også partneren synes det blir pinlig. 

La det ose av selvtillit når du sier  "Jeg har fantasert om å kjøpe dette sexleketøyet lenge, og nå klarer jeg ikke slutte å tenke på hvor deilig det hadde vært om du brukte det på meg”. Partneren vil føle seg inkludert i fantasien og vil dermed være mer tilbøyelig til å prøve et sexleketøy sammen med deg.

Sørg for å gi mersmak

Hvis tanken på å kjøpe sexleketøy fortsatt er litt skummel, så kan man begynne i det små for å få partneren på gli. En flaske glidemiddel med smak er et fantastisk tilbehør, og det gir garantert mersmak! Håndjobben blir plutselig deiligere, sexen blir glattere og oralsexen smaker som rene desserten. Dere blir vant til å utforske sammen, og derfra er veien kort til å prøve en orgasmekrem, eller en stimulerende massasjeolje. Eller kanskje noe enda frekkere?

Ingen prestasjonsarena

Mange synes det er litt flaut første gangen man skal prøve et nytt sexleketøy sammen. Det er vanskelig å opptre selvsikkert og elegant når man ikke skjønner seg på det nye produktet, eller aldri har gjort noe lignende tidligere. En øyemaske kan være redningen. Det er både praktisk og spennende. Avtal på forhånd hva dere skal prøve, så det ikke blir noen ubehagelige overraskelser for partneren.

Den som har på seg blindfold kan slappe av og nyte en uvant stimulering, mens den som styrer showet kan fomle og fikle litt med knapper og remmer uten at usikkerheten vises for den andre. Bli enige om at soverommet ikke skal være enda en prestasjonsarena, og fokuser på å ha det gøy sammen. 

Ikke start for stort

Skal dere teste noe som i utgangspunktet er litt skummelt, lønner det seg å kjøpe små, myke og søte leketøy. Å prøve analsex blir en lek med en Snerten analplugg.

Nå klimaks sammen

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og mange bruker vibratoren til nettopp dette formålet. Det kan dermed være fint å introdusere et vibrerende leketøy inn i parforholdet for å lettere oppnå klimaks sammen. Hva med å anskaffe en vibrator han kan sette på fingeren? På den måten tar den lite plass og blir en naturlig del av sexen. En liten klitorisvibrator er en kjekk rekvisitt som begge kan nyte godt av, ettersom den kan brukes til å pirre alle kroppens erogene soner både for menn og kvinner.

Les også: 10 sexleketøy for par som gir orgasme

Et sexleketøy kan også være en fin måte å opprettholde spenningen i forholdet på og skape variasjon. Det finnes mange sexleketøy som er spesielt beregnet for par. Ta turen innom Kondomeriet og snakk med en av våre flinke medarbeiderne. Eller les hva andre kunder mener om de ulike produktene på Kondomeriet.no.