10 sexleketøy for lekne par

Har dere kjørt dere fast i rutinepreget sex? Her er 10 gode forslag til ukomplisert moro på soverommet.

Det finnes et stort utvalg av sexleketøy som er designet spesielt med tanke på å tilføre ekstra lekenhet inn i soverommet for par. En klitorisvibrator og en penisring er ofte gode førstevalg for mange, men det trenger ikke å stoppe der. Uansett kjønn, legning eller humør –  her er noen pirrende forslag til alle som liker å utforske sin seksualitet sammen med en partner.

Kinky fantasy

Hva med å overraske partneren med et sett som inneholder alt man trenger for en frekk eller romantisk «get away»? Her får du flere lekne sexleketøy som er gøy å prøve med partneren, på ett sted, enkelt, rimelig og greit!

We-Vibe Sync

Ingen liste over sexleketøy for par er komplett uten We-Vibe, som er kjent for å rette seg spesielt mot par som søker ekstra spenning og stimuli. We-Vibe Sync ble kåret til årets sexleketøy for par i 2017 av Xbiz Awards, og har blitt ufattelig populær i Norge. Den U-formede vibratoren settes på plass slik at den ene delen av vibratoren ligger på utsiden, mot klitoris. Den andre delen blir liggende på innsiden av skjeden. Leketøyet kan også styres med app. 

116867_1_WeVibeSyncAqua.png

Ha på litt glidemiddel på leketøyet som føres inn. Det superglatte silikonet gjør at den blir helt friksjonsfri. Når han fyller henne vil han samtidig presse motoren mot g-punktet. Det sender bølger av heftige vibrasjoner mot g-punktet! Samtidig får han kjenne vibrasjonene kile litt ekstra for ham også.

Glidemiddel med smak

Det er ikke alltid så mye som skal til for å få sexlivet på gli. Et glidemiddel med smak kan friske opp oralsexen og gjøre partneren uimotståelig igjen. System Jo har flere spennende og fristende smaker. Den himmelske kombinasjonen av hasselnøtt og espresso må du bare smake – på partneren din. 

Penisring med vibrasjoner

En penisring med gode vibrasjoner er et perfekt sexleketøy for par. Penisringen vil gi en hard og langvarig ereksjon, og kan samtidig stimulere klitoris under samleie. Denne penisringen fra Happy Rabbit har en bred flate som treffer klitoris godt. En orgasmisk fulltreffer for begge!

Interaktive sexleketøy

Er du i et avstandsforhold, eller elsker dere teknologi? Da er interaktive sexleketøy noe for dere. Sensorer i leketøyene vil gjøre det mulig å samhandle med andre på en helt revolusjonerende måte. Interaktive sexleketøy kan også kobles opp mot innhold på nettet og brukes med VR-briller.

Les også: Fremtidens sexleketøy

Du kan eksempelvis “runke” rabbitvibratoren din, og på den måten sørge for at partneren får berøringsimpulsene overført til sitt leketøy i samme serie. Her er nesten alt mulig. 

Onanihylse med åpen ende

Fleshlight Quickshot har åpning i begge ender, og er derfor perfekt for både single menn og par som ønsker å gjøre oralsexen enda litt mer spennende. Quickshot Vantage er i tillegg ekstra pirrende takket være gjennomsiktig materiale. Husk glidemiddel.

Appstyrt vibrator

Vibratoregget Lush 2.0 er et herlig egg som passer til ulike bruksområder. Vibratoren er perfekt til stimulering av klitoris med sin runde form, som et vibratoregg. Men det beste må være at den kan brukes som en vibrerende vaginakule! Ta den med deg hvor enn du måtte farte ved å føre den inn i skjeden.

Denne vibratoren kan styres ved hjelp av en smarttelefon eller en smartklokke. Her styrer du vibrasjonshastighet og mønster. Det som er så fint med vibratorer som styres på denne måten er at om du har en partner som bor langt unna, trenger de bare laste ned den tilhørende appen så er de med på moroa med deg!

118523_lush_bullet_lovense(1).jpg

Du finner flere spennende appstyrte sexleketøy i vår nettbutikk.

Putt den på fingeren

En fingervibrator er et diskré sexleketøy som er perfekt å bruke sammen med en partner, da det ikke tar plass eller er knotete. Fest vibratoren på fingeren og frigjør hendene dine til hva du vil. Den ruglete overflaten på undersiden vil være ekstra stimulerende mot erogene soner og klitoris. Enklere blir det ikke.

Penisvibrator

Ikke nok med at Manta er en vibrator for menn som stimulerer skaftet og penishodet med deilige vibrasjoner, så er den i tillegg perfekt under samleie, og blowjobs, som et parleketøy. Den kan forvandle penisen din til en levende vibrator, og åpne opp mulighetene for et nytt samspill i senga.

Sexhuske

Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende og pirrende stillingene sammen, og nå uante høyder! Ved å oppdage nye stillinger og utfordre deg selv og din partner, kan dere sammen piffe opp sexlivet. Sving dere inn i litt ekstra action på soverommet - eller kanskje midt i stuen?