Fremtidens sexleketøy

Runkeroboter, virtual reality, eller snakkende rumper? Interaktive sexleketøy er allerede på markedet. Slik kan brukere dele sine seksuelle opplevelser over nettet!

Det er ikke lenge siden app-styrte leketøy kom på banen og gjorde det mulig å styre partnerens nytelse fra andre siden av jorda via mobilen, og det var bare et spørsmål om tid før teknologien ble videreført. Du får fortsatt kjøpt klassiske dildoer, onanihylser og buzzende vibratorer, men også her blir utvalget stadig mer avansert. Oppdag en ny verden av “High tech” nytelse!

Onanimaskin

Fleshlight Launch powered by Kiiroo var kanskje fjorårets største nyhet. De fleste har hørt om Fleshlight, som er verdens mest solgte sexleketøy for menn (også kjent som sjømannsbrud eller lommevagina på folkemunne). Fleshlight Launch er en automatisk masturbator som skal kobles sammen med din vanlige Fleshlight. Sett den på plass, vri til du hører et klikk og voilà - du har et sexleketøy for framtiden. Dette er handsfree nytelse på sitt beste. Launchen er interaktiv og kan brukes med VR-briller!

– Satt igjen med en følelse av at jeg hadde vært utro mot samboeren min med en robot! Om du har litt penger å bruke og vil prøve noe helt nytt så er det helt klart verdt et kjøp. Kraftig maskin, fikk meg til å sprute uten at jeg rørte Jr. og heftig å synce med online filmer. Kraftig motor, lett å sette opp.(...) (Kundeanmeldelse fra Kurt, 23.12.2018)

Interaktive sexleketøy

Den teknologiske utviklingen har rast av gårde det siste tiåret og aldri før har tempoet vært raskere enn i dag. Sexleketøybransjen har selvfølgelig fulgt med i timen, og teknologiske nyvinninger får stadig større plass på soverommet. Noen frykter dog at sexroboter skal erstatte menneskelig intimitet, mens andre tar ubekymret i bruk den nyeste nytelsesteknologien, og ser på sexletøy som en tilleggsdimensjon til sitt sexliv.

Interaktive sexleketøy, eller såkalte teledildonics, kan kobles opp til nettet, parres med andre brukere, eller synkroniseres med onlinefilmer. Sensorer i leketøyene vil gjøre det mulig å samhandle med andre på en helt revolusjonerende måte. Du kan eksempelvis “runke” rabbitvibratoren din, og på den måten sørge for at partneren får berøringsimpulsene overført til sitt leketøy- uansett hvor han befinner seg. Avstandsforhold har aldri vært hottere!

VR-briller.jpg

Det er ingenting som tyder på at utviklingen kommer til å stanse opp i jakten på deilige orgasmer. Bransjen har allerede gjort store grep for å følge utviklingen, og har laget egne plattformer for de som allerede har tatt steget inn i den interaktive, virtuelle verden. Ifølge Pornhub sin årlige rapport fra 2018 kommer det frem at kategorien “interactive” økte i popularitet, og det forventes ytterligere vekst. Pornhub fører også sine egne interaktive sexleketøy.

På plattformen til Pornhub kan du koble opp leketøyet ditt og oppleve det du ser på videoen, via impulser som sendes til leketøyet ditt. Du kan eksempelvis få en blowjob av din favorittskuespiller. Med samme rytme og takt som på filmen, vil det føles ultra-realistisk, og slenger du på et par VR-briller er du ikke langt ifra å få oppfylt dine villeste fantasier.

Også for kvinner...

Det finnes også høyteknologiske sexleketøy for kvinner. Det beste eksempelet på det er kanskje rabbitvibratoren Fuse fra Kiiroo, som finnes i fargene svart og rosa. I tillegg til å være en klassisk rabbitvibrator, ment for å stimulere både g-punktet og klitoris samtidig, kan Fuse by på revolusjonerende nytelse! Denne rabbitvibratoren lar deg være interaktiv med en partner, onanere i takt med VR-innhold og har sensorer som stimulerer innvendig på en unik og pirrende måte. Her får du alt som er bra med en rabbit, pluss mye mer!

Sensorteknologien kan også brukes på deg selv, ved å la sexleketøyet bestemme hvilken form for stimuli som står på menyen, basert på dine muskelsammentrekninger, bevegelser og kontakten med huden. Hallo fremtiden!