Hva er egentlig orgasmekrem? | Kondomeriet

Hva er egentlig orgasmekrem?

Kanskje har du aldri hørt ordet "orgasmekrem" før? Kanskje bruker du det hyppig? Men én ting er sikkert, orgasmekrem er den hemmelige ingrediensen som vil heve sexlivet ditt.

En orgasmekrem ser kanskje mer ut som et gjennomsiktig serum enn hva det ser ut som en krem. Det skal smøres i små mengder på penis eller klitoris, kjønnsleppene og i skjeden. Mest vanlig er det at den inneholder aminosyren L-Arginine som trekker inn i huden og inn i blodbanen. Dette vil føre til økt blodtilførsel og kjønnet vil føles mer sensitivt og man vil få en økt grad av opphisselse. Selve orgasmen vil kunne oppleves som sterkere og lengre!

"One size does not fit all"

Vi er alle forskjellige og dette gjenspeiles også når det kommer til bruk av orgasmekrem. Noen trenger å bruke mer enn andre for å få virkning og noen kan ikke bruke det i det hele tatt på grunn av allergi eller sensitiv hud. Faktisk har vi i Kondomeriet opplevd at kunder har fått god virkning av en orgasmekrem fra én spesifikk produsent, mens de ikke fikk noen merkbar endring av en annen. Derfor er det viktig å prøve seg frem til hva som faktisk fungerer på deg. 

Finn din type

Shunga Orgasmekrem Secret Garden - Denne orgasmekremen er inspirert av den fjerne østen og ønsker å fremme nytelse ved stimulering av klitoris. Den kan så klart brukes av partner også, men det er kvinnens klitoris som er hovedfokuset til Secret Garden. 

Du finner den her!

Shunga Orgasmekrem Rain of Love - Dette er orgasmekremen for deg som ønsker et mer følsomt g-punkt. Smøres inne i skjeden eller på det du skal føre inn, enten det er din partners penis eller en vibrator/dildo. Gir en deilig frisk følelse og en mer intens opplevelse.

Du finner den her!

Kondomeriets orgasmekrem - Vår egen orgasmekrem er en soleklar bestselger og er inspirert av Secret Garden. Forskjellen er at denne er litt sterkere. Kan brukes overalt på mann og dame. Prøv den på brystvortene for en herlig effekt! 

Du finner den her!

Shunga Orgasmekrem Hold Me Tight - Det ligger i navnet. Denne orgasmekremen er laget for å gi en oppstrammende effekt på kvinnens skjede. Den gir en pirrende og stimulerende følelse og vil gi partneren en trangere opplevelse. 

Du finner den her!

Fifty Shades Come Alive Orgasmekrem -  Denne brukes på samme måte som Secret Garden og Kondomeriets orgasmekrem og er tilsatt mentol for en frisk, kjølende effekt. '

Du finner den her!

YESforLov Orgasmekrem - En eksklusiv orgasmekrem laget spesielt for henne. Forbedrer blodtilførsel i kjønnslepper og klitoris og gir også en oppstrammende effekt på skjedeveggene. Kommer i en delikat og reisevennlig tube.

Du finner den her!

Shunga Orgasmekrem Dragon Virilty - Godsakene spesielt rettet mot mannfolk, men kan også brukes av kvinner. Menn kan bruke litt mer om gangen enn kvinnene. Det som er ekstra spesielt med denne orgasmekremen er at om man bruker den sammen under sex, vil den gi to forskjellige opplevelser. For den ene parten vil den gi en varmende effekt, mens den andre vil oppleve en kjølig friskhet bre seg over kjønnet. 

Du finner den her!

Hvordan bruker du den?

L-Arginine som er det største virkestoffet i orgasmekrem fungerer raskt, og  orgasmekremen trenger bare 2-3 minutters tid for å fungere. Når man har brukt orgasmekremen noen ganger vil effekten bli bedre enn ved den første gangen man bruker den. Det lønner seg med andre ord å prøve mer enn én gang, selv om du ikke opplevde den store forskjellen første gangen.

For henne:  Ut ifra hvilken orgasmekrem du velger og hva du vil at den skal gjøre, vil orgasmekremen kunne brukes i skjeden, utvendige kjønnslepper, samt på klitoris der den øker blodgjennomstrømningen slik at du blir våtere, og mer mottakelig for stimulering. Prøv med en dose på størrelse med en 50-øring eller 1-2 dråper, og heller smør på mer i etterkant dersom du ikke merker noe forskjell.

For ham: Orgasmekremen kan smøres på hele penis for å gjøre ereksjonen enda hardere, slik at du kan stimulere partner ekstra lenge, eller kose seg med et av våre sexleketøy. Prøv en dose på størrelse med et kronestykke og smør kremen jevnt utover både penishode og skaftet. Masser godt i 2 - 3 minutter. Dersom det trengs mer; prøv deg forsiktig frem med litt av gangen.

OBS!: Orgasmekrem anbefales ikke til gravide eller personer som er smittet av en kjønnssykdom, spesielt herpes. Orgasmekremen må ikke smøres på sår eller sprukken hud.