Hold Me Tight orgasmekrem

Artikkelnr. 114199
1 omtaler
399,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Materiale: Krem
  • Merke: Shunga
  • Mengde ml: 30

Hold Me Tight er en spennende orgasmekrem for kvinner. Kremen gjør henne trangere! Kan brukes alene eller med en partner.

Spennende orgasmekrem for henne

Ha kremen på en finger eller et sexleketøy og før den inn i skjeden. Fordel og masser kremen i et par minutter slik at den får tid til å fungere. Mange vil kjenne en kriblende og varm følelse når blodet strømmer til, dette er helt vanlig og helt ufarlig.

Når han penetrerer, eller du bruker en vibrator i skjeden, vil kremen starte sin virkning.

Kremen på penis

Det er ufarlig for han å komme borti kremen når han penetrerer, slik at man trenger ikke skylle vekk det overflødige av denne. I tillegg er den helt ufarlig å komme i kontakt med under oralsex. Ha en heftig kveld!

Går det an å ha på for mye?

For mye krem på et sensitivt område kan føre til at man føles nummen, så det gjelder å prøve seg frem med litt av gangen og finne den riktige dosen som passer deg. Noen opplever også bedre effekt etter at man har brukt kremen 3-4 ganger. Prøv deg frem med en liten dose på størrelse med en 50-øring, og øk heller dosen etter hvert om du føler behov for det.

NB: Kremen begynner å virke etter rundt 15 minutter. Den vil ikke stramme opp muskulaturen i skjeden, men er med på å tone musklene så lenge kremen er aktiv i kroppen. Om man er på jakt etter noe for å gi strammere muskler og som er langtidsvirkende, anbefaler vi vaginakuler.
Anbefales ikke til gravide.

Innholdsfortegnelse:

Water, Glycerin, Propanediol (Corn), HEC, Alchemille extract, Iceland moss extract, Alum. Alle ingredienser er sertifisert økologiske.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?