Orgasmekrem Rain of Love

Artikkelnr. 109302
5 omtaler
399,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (19)

  • Materiale: Krem
  • Merke: Shunga
  • Mengde ml: 30

Orgasmekremen Rain of Love er kremen som øker sjansen for en heftig g-punktsorgasme! Kremen er enkel i påføring og passer perfekt enten med partneren eller et leketøy.

Deilige orgasmer

Da geishaene lærte om kunsten innen elskov ble de innført i noe som kaltes "Rain of love". I dag er dette mest kjent som en g-punktsorgasme.

Om du aldri har hatt en slik orgasme, eller om du rett og slett allerede er en fan av det, får den perfekte hjelpen her! Les den medfølgende guiden for å få tips til å lokalisere ditt g-punkt og smør på kremen for å gjøre området ekstra følsomt for berøring. Da blir det enklere å stimulere g-punktet mot en orgasme.

Økt følsomhet

Rain of Love er dessverre ikke et vidundermiddel som garanterer g-punktorgasme, men kremen hjelper deg til med å gjøre g-punktet mer følsomt og enda klarere for erotisk stimuli, og dermed enklere å finne.

Prøv gjerne også ut produktet Shungas Secret Garden, en orgasmekrem for klitoris og skjeden, som har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Til info: Produktet anbefales ikke til gravide eller personer som er smittet av en kjønnssykdom, spesielt herpes.

Innholdsfortegnelse:

Water, Safflower Seed Oil, Glycerin, Almond Oil, Acrylates, Grape Seed Oil, Glycereth-2 cocoate, L-Arginin, Peppermint Oil, Menthyl Lactate, Damiana Extract, Horny Goat Weed Extract, Vitamin E.

Dette sier andre kunder (5)

Hvor mange stjerner vil du gi?