Orgasmekrem Rain of Love

Artikkelnr. 109302
15 vurderinger 5 omtaler
299,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Krem
  • Merke: Shunga
  • Mengde ml: 30

Orgasmekremen Rain of Love er kremen som øker sjansen for en heftig g-punktsorgasme! Kremen er enkel i påføring og passer perfekt enten med partneren eller et leketøy.

Deilige orgasmer

Da geishaene lærte om kunsten innen elskov ble de innført i noe som kaltes "Rain of love". I dag er dette mest kjent som en g-punktsorgasme.

Om du aldri har hatt en slik orgasme, eller om du rett og slett allerede er en fan av det, får den perfekte hjelpen her! Les den medfølgende guiden for å få tips til å lokalisere ditt g-punkt og smør på kremen for å gjøre området ekstra følsomt for berøring. Da blir det enklere å stimulere g-punktet mot en orgasme.

Økt følsomhet

Rain of Love er dessverre ikke et vidundermiddel som garanterer g-punktorgasme, men kremen hjelper deg til med å gjøre g-punktet mer følsomt og enda klarere for erotisk stimuli, og dermed enklere å finne.

Prøv gjerne også ut produktet Shungas Secret Garden, en orgasmekrem for klitoris og skjeden, som har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Til info: Produktet anbefales ikke til gravide eller personer som er smittet av en kjønssykdom, spesielt herpes.

Innholdsfortegnelse:

Water, Safflower Seed Oil, Glycerin, Almond Oil, Acrylates, Grape Seed Oil, Glycereth-2 cocoate, L-Arginin, Peppermint Oil, Menthyl Lactate, Damiana Extract, Horny Goat Weed Extract, Vitamin E.

Dette sier andre kunder (5)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: