De beste sexleketøyene til klitoris

Her er produktekspertenes beste tips til sexleketøy for klitoris!

Det har de siste årene dukket opp mange sexleketøy som er laget for å stimulere klitoris. Men hvilke er de beste?

Vi har bedt våre dyktige produkteksperter om å kåre de beste sexleketøyene på markedet akkurat nå. Sexleketøyene står i randomisert rekkefølge da det er veldig individuelt hva man foretrekker og ønsker seg i et sexleketøy. Men felles for alle sexleketøyene i kåringen, er at de alle er fantastiske til å stimulere klitoris på hver sin måte.

Womanizer

121586-Womanizer-Next-Black-4.png

Womanizer er en klitorisstimulator med en helt unik teknologi som stimulerer klitoris på en annerledes måte enn vanlige vibratorer. Womanizer bruker nemlig ikke vibrasjoner, men trykkbølger, til å stimulere klitoris. Den orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris på én og samme tid! Mange kvinner opplever sine første orgasmer med Womanizer. Flere får også sine første multiorgasmer! Womanizer hører, med andre ord, definitivt hjemme på en kåring blant de beste sexleketøyene til klitoris! Womanizer kommer i mange forskjellige modeller. I vår store Womanizer-guide kan du lese mer om forskjellene mellom dem.

Tango Milonguita klitorisvibrator

119817-Tango-Milonguita-klitorisvibrator11.jpg

Klitorisvibratoren Milonguita fra vår nyeste sexleketøyserie Tango er en fantastisk klitorisvibrator som også fortjener plass på listen. Klitorisvibratoren er like fin å bruke alene til å stimulere klitoris, som under samleiet. Den kompakte og flate formen på sexleketøyet gjør at den enkelt får plass mellom to kropper. Velg selv om du vil bruke tuppen på klitorisvibratoren til å stimulere klitoris, eller om du vil bruke hele overflaten for å dekke et større område. Klitorisvibratoren har 10 deilige vibrasjonsprogrammer, og de intense og kilende vibrasjonene vil føre deg over målstreken igjen og igjen!

Mimi vibrerende egg

114244_MimiBlack.jpg

Mimi er et av de aller kraftigste og trådløse vibrerende eggene til kvinner, og med sin unike form er vibratoren svært lett å holde i. Dette er en stillegående klitorisvibrator som har blitt en skikkelig kundefavoritt. Med dette vibrerende egget kan du velge å legge hele flaten inntil klitoris eller bruke tuppen av vibratoren for en mer intens stimulering. Mimi kommer i to forskjellige varianter, én med hard tupp og én med en myk tupp, og begge fortjener plass på listen over de beste sexleketøyene til klitoris.

Mer Lyst Spenstig klitorisvibrator

119509-Mer-Lyst-Spenstig-klitorisivbrator.jpg

Mer Lyst Spenstig klitorisvibrator er liten, søt og diskre. På tross av størrelsen har den sterke vibrasjoner som vil gi deg akkurat det du trenger, i tillegg til at den er svært enkel å bruke! Det er noe av grunnen til at Spenstig klitorisvibrator også har fått plass på listen over de beste sexleketøyene til klitoris akkurat nå! Klitorisvibratoren har hele 10 vibrasjonsprogrammer, og du kan bruke den avrundede tuppen direkte mot klitoris for en intensiv stimulering, eller legge hele overflaten med riller mot klitoris for å stimulere et større område! 

We-Vibe Melt klitorisstimulator

120151_Melt_We-Vibe_blue2.jpg

We-Vibe Melt er en klitorisstimulator som også fortjener å komme med på listen. Klitorisstimulatoren har den samme fantastiske trykkbølgeteknologien som Womanzier, og har en fantastisk evne til å stimulere klitoris. Melt har også et design som gjør at den fint får plass mellom to kropper og kan brukes under sex! Det er noen forskjeller på denne klitorisstimulatoren og Womanizer. Her kan du lese mer om forskjellene mellom Womanizer og We-Vibe Melt.

We-Vibe Tango X klitorisvibrator

119769-We-VIbe-Tango-X-Cherry-Red9.jpg

Klitorisvibratoren Tango X fra We-Vibe er en oppgradering av den tidligere bestselgeren Tango. Klitorisvibratoren er petit og diskré og er like fin å bruke alene som under sex med en partner. Du kan velge selv om du vil bruke den flate delen av tuppen for å stimulere et større område, eller bruke den spisse tuppen direkte mot klitoris for å få det enda mer intens. Klitorisvibratoren er rett og slett helt magisk når det kommer til presis, utvendig stimulering på klitoris og andre erogene soner. Derfor har den følgelig fått plass på listen over de beste sexleketøyene til klitoris akkurat nå.

Wand Europe Magic

114267_EuropeMagicWand8.jpg

På en kåring over de beste sexleketøyene til klitoris kommer man ikke utenom å ta med en skikkelig kraftig massasjestav. Wand Europe Magic er en av de kraftigste vibratorene du får tak i på markedet, og knallsterke vibrasjoner konsentrert i hodet gjør Europe Magic Wand helt magisk når det kommer til klitorisstimulering.

Climaximum klitorisvibrator Bella

119746-Climaximum-Bella3.jpg

En liten klitorisvibrator er et must for alle kvinner. Den lille klitorisvibratoren Bella fra Climaximum er også et must-have på listen over de beste sexleketøyene for klitoris, ifølge våre produkteksperter. Den lille klitorisvibratoren har mye kraft, og har den perfekte størrelsen når man ønsker drahjelp under samleie. Den er diskré og får plass mellom kroppene deres i alle tenkelige stillinger. 

We-Vibe Touch X klitorisvibrator

119767-We-Vibe-Touch-Crave-Coral11.jpg

Klitorisivbratoren Touch X fra We-Vibe er også en oppgradering av en tidligere kundefavoritt. Det er et allsidig sexleketøy som kan brukes til å pirre alle erogene soner fra topp til tå og til fantastisk klitorisstimulering – alene eller med en partner! Den kompakte størrelsen og den smale formen gjør at klitorisvibratoren lett kan smyges mellom to kropper under samleie – og kraften i denne vibratoren vil gi deg det du trenger for å komme over målstreken, gang på gang!