Hva er forskjellen på Womanizer og We-Vibe Melt?

Er du som mange andre nysgjerrig på de deilige trykkbølgene både Womanizer og Melt har? Lurer du på hvilken du skal velge? Vår produktekspert har svar!

Womanizer og We-Vibe Melt er begge bestselgere og kundefavoritter. Felles for sexleketøyene er at klitorisstimulatorene bruker Pleasure Air Technology.

– Klitorisstimulatorene bruker altså trykkbølger fremfor vibrasjoner for å stimulere klitoris. Denne teknologien gjør at alle 8000 nervetråder i klitoris stimuleres samtidig på grunn av endringer som skjer inne i silikonhetten, forklarer produktekspert Katarina Andresen. 

Pleasure_Air_trykkbølgeteknologi_Womanizer_Melt1.jpg

Womanizer og Melt er like på mange måter. De bruker begge samme trykkbølgeteknologi, er 100 % vanntette og er i tillegg oppladbare via magnetiske ladepunkter! Men hva skiller dem egentlig fra hverandre?

Vi har bedt produkteksperten om å forklare forskjellene mellom Womanizer-modellene og We-Vibe Melt.

Forskjellen på Womanizer og Melt

silikonhette_Womanizer_Melt.jpg

  • Formen på silikonhetten: Alle Womanizer-modellene har en utskiftbar silikonhette i 2 ulike størrelser. Dette gjør at du kan få mer variasjon i hvor intenst det føles. Ved å bruke en større hette, vil trykkbølgene få mer plass og det vil ikke føles like intenst som med den minste hetten. Hetten på Womanizer-modellene (med unntak av Duo) sitter litt lenger inne på selve leketøyet. Med Melt er hetten innlemmet i selve sexleketøyet og den har en mer oval form enn silikonhetten på Womanizer.

  • Intensitet: Det første intensitetsnivået på Womanizer Premium er 40 % svakere enn det første intensitetnivået på We-Vibe Melt. I tillegg er det 12. intensitetsnivået til Premium 40 % sterkere enn det høyeste intensitetsnivået på Melt. Når det er sagt har både Womanizer Premium, Womanizer Duo og We-Vibe Melt 12 intensitetsnivåer, så her finnes det noe for alle - både de som er svært følsomme under trusekanten og for dem som trenger kraftig stimulering! Womanizer Starlet og Womanizer Liberty har henholdsvis 4 og 6 intensitetsnivåer.

  • Fasongen på stimulatoren: Womanizer er unik i fasongen fra modell til modell, men er hovedsakelig designet for å nytes alene og er ikke like smidig i designet som Melt dersom man ønsker å bruke den under samleie. Melt er designet med tanke på par og har derfor en mer kompakt og slank modell som gjør at den passer utmerket mellom to kropper.

  • Appstyrt: We-Vibe Melt kan styres via app. Det kan ikke noen av Womanizer-modellene. Appen «We-Connect» gjør at du kan skreddersy trykkbølgene etter din smak, og at klitorisstimulatoren kan kontrolleres av en partner som enten er i samme rom eller på andre siden av jorden. 

  • Silent Touch: Womanizer Premium og Womanizer Duo har en Silent Touch-funksjon som ikke We-Vibe Melt har. Det vil si at klitorisstimulatorene pauser automatisk når de ikke er i kontakt med huden. Det gjør at sexleketøyene bråker mindre og man sparer strøm.

  • Autopilot: I motsetning til Melt har Womanizer Premium og Womanizer Duo en autopilot-funksjon. Denne funksjonen regulerer intensitetsnivået av seg selv, slik at du bare kan ligge og nyte - uten å tenkte på å gjøre justeringer underveis. Du vet med andre ord ikke hva du får, noe som mange synes er veldig spennende.

Hvilken bør du velge?

–Både We-Vibe Melt og Womanizer er favoritter hos oss, så her er det personlige preferanser som spiller inn, som for eksempel hvilke funksjoner man ønsker, understreker produkteksperten.

– Uansett hvilken du velger, vil du nok ikke angre, legger hun til avslutningsvis.