5 gode sexstillinger med massasjestav

Har du en massasjestav i nattbordskuffen, bør du prøve disse sexstillingene.

Ved første øyekast kan massasjestaver kanskje virke klumpete, tunge og store, men det er også disse egenskapene som gjør dem til et så allsidig sexleketøy og den perfekte trekantpartneren under samleie med din kjære!

Det lange håndtaket gjør at du enkelt rekker frem til klitoris, uten å behøve å bøye deg noe særlig, mens det store hodet sikrer at vibrasjonene treffer akkurat der du vil ha det – gang på gang.

Under gir vi deg forslag til 5 gode sexstillinger hvor du og partneren din kan utnytte massasjestavens fulle potensiale.

Doggystyle

sexstillinger_doggystyle_farger.jpg

Doggystyle gjøres ved at hun står på alle fire, mens den andre partneren står mellom beina og kommer inn bakfra – enten i skjeden eller gjennom analåpningen. Penetreringen kan foregå med enten penis eller dildo/strap-on, hvilket er gjeldende for alle sexstillingene som presenteres her. Doggystyle-stillingen er det perfekte utgangspunktet for å introdusere massasasjestaven. Her er det fullt mulig for begge parter å rekke frem til mottakerens klitoris, takket være det lange håndtaket. Vibrasjonene fra massasjestaven kan også ofte føles for den som penetrerer også, på grunn av de dype vibrasjonene.

Tips: Massasjestaven kan også presses mot roten av penis eller (strap-on)dildo for å overføre vibrasjonene og gjøre penisen eller dildoen om til en levende vibrator!

Flipperspillet

sexstillinger_flipperspillet_farger.jpg

I denne stillingen ligger hun på rygg og lar partneren løfte undersiden av lårene sine oppover, slik at hun står i en delvis broposisjon (som et flipperspill). Vekten hennes hviler på skuldrene, og partneren kommer inn fra en knelende stilling. Dette gir henne en dyp penetrering! Med vekten plassert på skuldrene, vil hun dessuten ha hendene frie til å stimulere klitoris med massasjestaven. Det lange håndtaket vil gjøre det enkelt å rekke frem. Denne kombinasjonen, av en dypere penetrering og massasjestavens vibrasjoner mot klitoris, er en sikker vei til orgasme!

Misjonæren

sexstillinger_misjonæren_farger.jpg

Det finnes flere varianter av den klassiske misjonær-sexstillingen. Om man ønsker å freshe den opp, kan hun stable puter under bekkenet, slik at partneren får mer glidebevegelser mot klitoris eller partner kan holde henne oppe (slik som på bildet). Dersom dere vil sprite opp sexstillingen enda mer, vil en massasjestav bidra med nettopp dette. Om partneren på topp holder seg litt oppe ved hjelp av armene, vil det skape rom for å snike en mindre massasjestav mellom dere. Partnerens vekt vil presse massasjestaven ytterligere mot klitoris og garantert dytte henne over orgasmekanten.

Skjeen

sexstillinger_skjeen_farger.jpg

I skjeen ligger begge på siden, men hun ligger foran slik at partner kommer inn bakfra. Dersom hun setter fotsålen i underlaget og vinkler kneet oppover, vil klitoris være mer eksponert og tilgjengelig for stimulering. I denne sexstillingen kan både hun eller partner rekke frem til klitoris med en massasjestav.

Strykejernet

sexstillinger_strykejernet_farger.jpg

Doggystyle kan også utføres liggende. Den sexstillingen kalles for strykejernet! I denne sexstillingen ligger hun på magen med ansiktet ned mot madrassen, og med rette ben og hoftene litt opphøyd. Dermed vil hun føles trangere og partnerens utstyr vil derfor fremstå mye større. Bruker du en massasjestav i denne sexstillingen, har du en orgasmisk kombinasjon i vente. Ved å ligge på magen, oppå en massasjestav, mens partneren penetrerer bakfra, vil klitoris være i konstant kontakt med vibrasjonene. Hvis det blir for intenst, kan massasjestaven pakkes inn i et håndkle eller legges under en pute. I denne stillingen kan hun enten ri den vibrerende puten, eller hun kan ligge stille og bare nyte orgasmebølgene som kommer...

Andre alternative måter å bruke en massasjestav på

Det finnes også flere måter en massasjestav kan brukes under sengekosen... En massasjestav med et flatere hode vil eksempelvis også fungere utmerket for å stimulere området mellom pung og anus (perineum) for han. Når hodet presses mot perineum, vil vibrasjonene også stimulere prostata fra utsiden. Helt herlig!

En massasjestav kan også gjøre en helt alminnelig analplugg eller dildo om til en vibrator ved å holde massasjestavens hode inntil sexleketøyet mens det er inni deg! Massasjestavens kraftige motor og sterke vibrasjoner vil føles gjennom hele leketøyet! En kan også holde massasjestaven inntil halsen og nakken under oralsex. Også her vil vibrasjonene kunne kjennes gjennom munnen og gi mottakeren en helt ny følelse...

Det er med andre ord, mange måter å bruke en massasjestav på. Her gjelder det å være leken og kreativ! Så, hvor mange andre utradisjonelle måter å bruke en massasjestav på klarer du å finne på...?

Du finner alle våre massasjestaver her!

Kilder: Kinkly.com, Cosmopolitan.com, Refinery29.com