Bestselgende sexleketøy i 2022

Dette var de 10 mest populære sexleketøyene blant nordmenn i 2022!

2022 ble et rekordår for Kondomeriet. Aldri før har vi solgt flere sexleketøy i løpet av ett år, og aldri før har nordmenn brukt så store summer på sexleketøy og egen seksuell nytelse. Er du nysgjerrig på hvilke sexleketøy som var mest populære?

I denne artikkelen får du fasiten! Vi har samlet de 10 bestselgende sexleketøyene fra 2022. Kanskje verdt å oppgradere det nye året med en av fjorårets bestselgere?

Om du ikke allerede har én eller flere av dem i nattbordskuffen da, vel å merke...

1. Womanizer Liberty

bestselger2023-bilde-1.png

Øverst på tronen av bestselgerne finner du selvfølgelig: Womanizer Liberty Bestselgeren har blitt en stor favoritt i mange norske nattbordskuffer etter at den kom på markedet i 2015, og den holder fortsatt koken! Sexleketøyet bruker orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi, og ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer, har 98 prosent av kvinnene som har prøvd en Womanizer, fått orgasme! Kanskje ikke rart at den havner på listen over bestselgere?

2. Arcwave Ion masturbator med trykkbølger

bestselger2023-bilde-2.png

Arcwave Ion er mannens svar på Womanizer, og ligger selvfølgelig på listen over fjorårets mest populære sexleketøy! Masturbatoren bruker de samme trykkbølgene som Womanizer er blitt så elsket for blant kvinner, og målretter seg mot frenulum (strengen på undersiden av penis). Sexleketøyet gir menn en ny måte å onanere på og mange nordmenn har fått oppleve kraftigere og mer intense orgasmer i 2022, takket være dette sexleketøyet! 

3. Mer Lyst Hissig klitorisvibrator sort

Bestselger2023-bilde-3.png

En klitorisvibrator er et must for alle kvinner og noe mange sikret seg i året som gikk. På tredjeplass havner nemlig klitorisvibratoren Hissig fra vår egen Mer Lyst-serie! Klitorisvibratoren har en liten størrelse, som mange foretrekker. Den er liten nok til å være diskré, og til å få plass mellom to kropper under sengekosen, og kraftig nok til å gi orgasme igjen og igjen!

4. Womanizer Duo 2

Bestselger2023-bilde-4.png

Womanizer Duo 2 er også blant topp 10, og det er nok særlig på grunn av dens evne til å stimulere 2 steder samtidig! Womanizer Duo 2 er nemlig den eneste av Womanizer-modellene som også kan brukes innvedig. Sexleketøyet stimulerer klitoris med de verdenskjente trykkbølgene som gir orgasme igjen og igjen, men har også en indre stav som treffer og stimulerer g-punktet perfekt!

5. EasyToys dildo Realistic 20,5 cm

bestselger2023-bilde-5.png

I 2022 har mange nordmenn gått "back 2 basic" og valgt et naturtro sexleketøy! Denne realistiske dildoen fra EasyToys, som måler 20,5 centimeter i lengde, ligger nemlig på listen over fjorårets mest populære sexleketøy. Sexleketøyet er også blitt så populær fordi den er helt super å bruke sammen med klitorisvibratorer og klitorisstimulatorer! 

6. Hot octopuss 

bestselger2023-bilde-6.png

På sjetteplass finner du penisvibratoren: Hot Octopuss! Dette er sexleketøyet som lar deg utforske nye måter å stimuleres på og er enkel å bruke! Vingene på pensivibratoren er laget av deilig og myk silikon og brettes enkelt rundt penis. Hvis du vil ha det trangere, klemmer du bare rundt vingene. Siden penisvibratoren er så fleksibel, passer den til alle penisstørrelser. Et PulsePlate-punkt på innsiden av penisvibratoren vil sende kraftige vibrasjoner mot frenulum (strengen på baksiden av penishodet) og vil gi deg det siste lille kicket for å komme... over målstreken! Det betyr at du faktisk kan bruke den handsfree, siden du ikke behøver å runke som vanlig.

7. Boners ereksjonsring sett tynn 3 pk

bestselger2023-bilde-7.png

Det er ikke bare harde pakker på julaften som er populært blant nordmenn. Også under trusekanten ønsker de seg en hard pakke... På syvendeplassen kommer nemlig et sett med tynne ereksjonsringer fra populære Boners! Penisringene er laget i ren silikon av høy kvalitet og er skapt for å gi en hardere og mer langvarig ereksjon. Penisringene er perfekte å nyte alene eller med en partner! 

8. Mer Lyst Ren analdusj

bestselger2023-bilde-8.png

Stadig flere nordmenn har satt bakdøra på gløtt og utforsket bakdørsparadiset, også kjent som analsex! Derfor er det ikke overraskende at et sexleketøy innenfor anal-kategorien havner på listen over fjorårets mest populære sexleketøy! Mer Lyst Ren analdusj gjør deg skinnende ren før analsex, slik at du kan få en behagelig opplevelse! Analdusjen passer alle kjønn!

9. Sono No. 23 onanihylse transparent

bestselger2023-bilde-9.png

På 9. plass havner onanihylse No. 23 fra populære Sono! Det moderne designet sammen med den fantastiske følelsen sexleketøyet gir, har gjort denne til en stor favoritt blant menn. Onanihylsen har riller på innsiden som strammer seg jo lengre inn man kommer...Materialet er fleksibelt og passer alle penisstørrelser. Vil du ha det trangere, er det bare å klemme til rundt onanihylsen for å øke trykket. Onanihylsen er gjennomsiktig slik at du, eller en partner, ikke går glipp av det deilige som utspiller seg...

10. Womanizer Premium 2 sort

bestselger2023-bilde-10.png

Womanizer Premium havner på 10. plass over de mest populære sexleketøyene i 2022. Det er på mange måter luksus-varianten i Womanizer-familien, og den man gjerne oppgraderer til om man har en Womanizer Classic, Liberty eller Starlet. Womanizer Premium har den samme orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien, men har også flere premium-funksjoner, som blant annet Smart Silence og Autopilot! Womanizer Premium har dessuten et slankt design som gjør den til den beste Womanizeren å bruke sammen med en partner!

Artikkel-bestselgendesexleketøy-2.png

sjekkutalleproduktenevåreher.png