Vanntette sexleketøy: Disse kan du ta med d... | Kondomeriet

Vanntette sexleketøy: Disse kan du ta med deg i dusjen og badekaret

Her får du tips til hvordan å gjøre nytelsestunden (og kanskje henne) enda våtere...

Artikkel-vanntette-sexleketøy-tekst.png

Mange liker å utspille sine våte fantasier på badet da det å ha sex et annet sted enn på soverommet fungerer som et krydder i en ellers vanlig hverdag. Faktisk oppgir hele 33 % av nordmenn at de pleier å ha sex på badet, ifølge Kondomeriets innsiktsundersøkelse fra 2016. 

Sex i dusjen eller badekaret 

Det å ta et bad sammen kan øke intimiteten innad i paret og være ekstremt avslappende og opphissende på samme tid. Det er også utvilsomt veldig deilig å kjenne en partners nakne, glatte og våte hud mot din.

Tapp dere et deilig bad, tenn noen behagelige duftlys og legg dere i badekaret sammen. Bruk gjerne en god badeolje eller et pirrende badesalt.

blobid2.png

Dere kan også nyte en steamy og het dusjopplevelse sammen og ha sex i dusjen! Husk at dusjhodet kan brukes til mer enn bare å skylle kroppen ren... Konsentrer strålene på hennes klitoris, og la dusjens kraftige vannstråler få orgasmen til å skylle over henne!

Om dere ønsker å gjøre den leken enda hetere, finnes det mange sexleketøy som er vanntette. Under har vi plukket ut noen av våre badetette bestselgere, slik at det skal være enkelt og trygt for deg å ta med sexleketøyene i både dusj og badekar.

Artikkel-vanntette-sexleketøy6.png

For begge:

Parvibrator Two-Vibe: Two-Vibe er en bøyelig parvibrator fra Rocks-off, som er en drøm å bruke under samleiet! Sexleketøyet stimulerer både klitoris, g-punkt og penis samtidig. Den kan styres med fjernkontoll og kan fint bli med i både badekaret og dusjen! Perfekt for lekne par…

Vive massasjestav: Enora massasjestav er en kraftig massasjestav med flere pirrende bruksområder, som vil gi både han og henne glede. Ta den med i dusjen eller badekaret og masser partnerens skuldre, før du beveger deg over til de sensitive sonene – for en mer intim massasje! 

119333_Vive-Massasjestav-Enora-lilla4.jpg

For henne:

Womanizer Wave: Alenetiden i dusjen har aldri vært deiligere! Sammen med baderomseksperten Hansgrohe har Womanizer laget et førsteklasses dusjhode som skal gi deg en tilfredsstillende dusj - og tilfredsstille deg på andre måter. Her får du kombinert det beste fra to verdener: et dusjhodet og en stimulator for onani! Dusjhodet kommer nemlig med unike vannstråler som gir deg helt fantastisk nytelse mot både hodet, kroppen og klitoris. Wave er superlett å montere og blender inn med dusjen din hjemme. Kommer i både krom, sort og hvit. Nyt en lang dusj, full av orgasmer!

121271-Womanizer-Wave-Chrome-1.pngWom-wave-illustrasjon-5.pngWom-wave-illustrasjon-2.png

Womanizer: Womanizer er orgasmefavoritten alle kvinner snakker omWomanizer bruker en orgasmefremkallende teknologi som sender trykkbølger mot klitoris. Alle Womanizer-modellene funker like godt til lands som til vanns. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det enda mer intenst... 

118284_womanizer_liberty_lilac3.jpg

Artikkel-vanntette-sexleketøy7.png

Mimi vibrerende eggMimi er et vibrerende egg som alle kvinner bør ha i leketøysamlingen. Klitorisvibratoren fungerer alltid, uansett anledning. Egget tåler opptil 1 meters dyp, uten tidsbegrensning. Med andre ord: Lek så lenge dere vil, eller så lenge du holder ut...

118331_mimi_beskjært.jpg

Se vårt store utvalg av klitorisvibratoren Mimi!

For han: 

Prostatavibrator Sir Richards Control: Mange menn opplever sterkere og mer langvarige orgasmer ved prostatastimuli – og prostatavibratoren Sir Richards Control har et vinklet skaft som garantert treffer det rette P-punktet. La han bruke den i dusjen, mens partneren vier all sin oppmerksomhet til penis og testikler... 

118493_SR_ultimate_pspot_massager(2).jpg

Penisvibrator Fun Manta: Penisvibratoren Fun Manta stimulerer skaftet og penishodet med deilige vibrasjoner. Den er det perfekte tilbehøret under både samleie og blowjobs. Den er selvsagt helt vanntett og perfekt når det renner over av lyst...

118393_manta_stroker.jpg

Om vanntette sexleketøy

Du finner flere vanntette sexleketøy i vårt sortiment, men det kan være greit å vite at forskjellige produkter kan ha ulik grad av vanntetthet. Dette betyr de:  

blobid3.png

Tips: Se etter ordet «badetett» under produktdetaljer på produktene i nettbutikken for å være helt sikker på at produktet er helt vanntett.  

Les også: Tåler sexleketøyet vann?