Spiselig erotikk på verdens matdag

16. oktober er verdens matdag! Om du er lei av å finne ut hva dere skal ha til middag, kan et hett tips være å gjøre en erotisk vri på menyen i dag.

Gå til innkjøp av noe som kombinerer deilig sex og noe spiselig. Uttrykket “til å spises opp” vil få en helt ny og riktig mening. Slikk godsakene direkte fra din elskedes kropp. Husk at Kondomeriet har en rekke spiselige produkter for en pirrende og sensuell opplevelse med din kjære.

Visste du at enkelte matvarer også får ekstra fart på sakene...?

Glidemiddel med smak 

Et smakfullt glidemiddel er kanskje det enkleste å ta i bruk, men også det frekkeste! La det glatte glidemiddelet renne nedover din kjæres penis eller vagina og smak i vei.

118746_glid_jordbær_120ml.jpg

Uansett om du foretrekker et glidemiddel som smaker lik din favorittdessert eller frukten du liker aller best, finner du garantert noen glidemidler som faller i smak her.

Les også: Hvordan spise seg til orgasme

Sensuell massasjelotion med smak 

En massasjelotion eller olje med smak er klassisk, pirrende og setter dere i riktig humør. Kondomeriet har smakfulle remedier til massasje fra ulike leverandører, som alle trygt kan inntas gjennom slikk og kyss. Smakene varierer, så her har man muligheten til å prøve ut de ulike variantene. Hva med én smak til penis og en annen til kvinnens bryst?

Om du ble sugen nå, og ikke har sjokoladesaus tilgjengelig, kan du jo alltids dandere din partners kropp med ting du finner i skapet... Sett fantasien i sving, og ha det gøy!

Les også: Riktig mat gir økt sexlyst