Spiselig erotikk på verdens matdag

16. oktober er verdens matdag! Om du er lei av å finne ut hva dere skal ha til middag, kan et hett tips være å gjøre en erotisk vri på menyen i dag.

Gå til innkjøp av noe som kombinerer deilig sex og noe spiselig. Uttrykket “til å spises opp” vil få en helt ny og riktig mening. Slikk godsakene direkte fra din elskedes kropp. Husk at Kondomeriet har en rekke spiselige produkter for en pirrende og sensuell opplevelse med din kjære.

Visste du at enkelte matvarer også får ekstra fart på sakene..?

Glidemiddel med smak 

Et smakfullt glidemiddel er kanskje det enkleste å ta i bruk, men også det frekkeste! La det glatte glidemiddelet renne nedover din kjæres penis eller vagina og smak i vei. I år har noen herlige nyheter fra Swede kommet i butikk. Her finner du glidemiddler i god kvalitet i strøkne beholdere. Smakene du kan velge mellom er tropiske frukter, grapefrukt og mango, solbær og lime, vanilje og pære, deilig sjokolade, bringebær og rabarbra og jordbær og vin. Her er det altså mye å velge mellom for en hver smak!

En av bestselgerne fra Swede har smaken Bringebær og rabarbra. Koster 89 ,-

 

 

 

 

 

 

 

Vi har også populære smakfulle, vannbaserte glidemiddler fra Shots. Her finner du smaker som sitron, cola, jordbær og vanilje

Sensuell massasjelotion med smak 

En massasjelotion eller olje med smak er klassisk, pirrende og setter dere i riktig humør. Kondomeriet har smakfulle remedier til massasje fra Kama Sutra, YesforLove, Shunga og Liquid Love. Smakene varierer så her har man muligheten til å prøve ut de ulike variantene. Hva med én smak til penis og en annen til kvinnens bryst? 

Kama Sutra Oil of Love med smaken mango. Koster 239,-

HER SER DU ALLE DE SPISELIGE PRODUKTENE

Om du ble sugen nå, og ikke har sjokoladesaus tilgjengelig kan du jo alltids dandere din partners kropp med ting du finner i skapet... Sett fantasien i sving, og ha det gøy!

 

 

 

 

Les også: