Sexy mat

Vi elsker gjerne med alle sansene og smakssansene kan pirres med litt erotisk mat. Mat gjerne hverandre og slikk og sug fingrene rene og gi partneren din en forsmak av hva desserten blir…

Sexy mat

Asparges - setter fart på lystene.

Fiken – blir oppfattet som erotiske på grunn av sitt utseende og søtlige smaknår den er moden. Det sies at dette var favoritten til dronning Cleopatra.

Fennikel – har siden oldtiden blitt brukt i matlaging fordi den blir betraktet som lystfremmende. I gamledager brukte man spesielt frør\ene og saften som et afrodisiakum.

Honning – inneholder boron som øker østrogenproduksjonen.

Ingefær – hjelper blodet å komme til kjønnsorganene og gjør ereksjonen kraftigere, og henne mer svulmende.

Kaviar – har et høyt sinkinnhold som har bra effekt på sædproduksjonen og testosteron.

Løk og hvitløk – det er kanskje ikke det man tenker på som kjærlighetens mat, men det er nettopp det de betraktes som. Når begge spiser dette vil ikke det bli ubehagelig lukt fra den ene…

Pasta – sies å høyne serotonininnholdet i kroppen, som har innvirkning på humøret.

Sjokolade – særlig mørk sjokolade betraktes som et afrodisiakum fordi den nneholder det kjemiske stoffet phenylethylamine, som kan produsere dopamin.

Dopamin - det samme stoffet kroppen produserer når man får orgasme!

Soya – regnes som naturens eget glidemiddel, og binder opp østrogen som hjelper til med å gjøre vagina mer mottakelig for sex.

Østers – er kjent som en sensuell matvare og er rik på sink som øker sædproduksjonen. Mange mener at østers ligner på en kvinnes kjønnsorgan og har samtidig den samme bløte og deilige konsistensen.


Kilder: Kondomeriet og Side2.no