Sexy tips til adventskalenderen hans

Adventstiden nærmer seg med stormskritt. Her kommer tipsene i god tid, slik at du kan lage årets deiligste adventskalender til han.

Å lage egen adventskalender til sin kjære er koslig, omtenksomt og ikke minst gøy! Gi han en oppvarming mot julen han sent vil glemme...

Vibrerende penisring

En vibrerende penisring gjør alt som vanlig penisringer gjør, bare med en ekstra funksjon. Deilige vibrasjoner! Som partner kan du dra nytte av vibrasjonene også, og hvor fint er det ikke at de kommer fra penisen til din kjære? Har han ikke prøvd dette før, vil det nok bli en herlig åpenbaring. 

115911_FeelItBaby_cockring_4.jpg

Fifty Shades Feel it Baby vibrerende penisring er enkel i bruk og prisgunstig. 

Glidemiddel med smak

Et glidemiddel med smak gjør det deilige enda bedre. Kanskje kan du velge en smak du liker, så du kan overaske han med oralsex? Masser det mot hverandres underliv og bruk tungen for stimulering. Nyt hverandre! 

118122_jo_watermelon.jpg

Glidemidlene fra JO smaker himmelsk og vil garantert sette smak på forspillet. Bestselgeren glidemiddel JO vannmellon 30 ml tar dere tilbake til hete sommernetter...

Enkle penisringer

En penisring kan gjøre nytte på flere områder. Penisringen holder blodet i penis, så han får en hardere og bedre ereksjon. Han vil kanskje bli mer sensitiv og nyte det som skjer enda mer. Som partner vil du muligens få følelsen av at penisen hans fyller deg litt ekstra. Ringene kan også festes rundt testiklene og penis samtidig, eller en ring på hvert område. Det er heller ikke en kostbar gave, men som vil skape nytelse og spenning. 

116569_Fifty Shades Perfect O Ring_3.jpg

Hva med Fifty Shades Perfekt O ereksjonsring som er enkel og sort? 

Blindfold

Hva skjuler seg under neste luke? Et blindfold er spennende og kinky. La han ligge naken i uvitenhet mens du pirrer han alt du kan. Hva med massasje i blinde? Her kan du ta i bruk et glidemiddel med smak også. Det er bare kult om gavene hans kan brukes sammen. 

117883_blindfold_beskjært.jpg

Blindfold Ouch er et enkelt blindfold til en god pris! Skap en mystisk og sensuell opplevelse med partneren din...

 

Tenga-egg

Et Tenga-egg er en skjult skatt som kanskje ikke alle har hørt om. Forpakningen ser ut som et vanlig egg. Men hvis man åpner egget befinner det seg en hvit/gjennomsiktig onanihylse der inne. Denne har en ruglete innside. Det følger også med et engangsglidemiddel. 

Slik gjør du: Hell glidemiddelet oppi onanihylsen. Tre hylsen over penis. Beveg den opp og ned som når du masturberer. Den ruglete innsiden og det deilige materiale hylsen er laget av vil gi han en helt ny opplevelse. Perfekt for spennende forspill!

114330_tenga_onaniegg_beskjært.jpg

Du finner det spennende onanigget fra Tenga her

Buttplug

Det er mange som er nysgjerrig på anale gleder. Er du viderekommen på å teste ut nye ting, eller bare vil gi en småfrekk adventsgave kan en buttplug være tingen. Her er det viktig med riktig oppvarming og glidemiddel, men når man får teken på det finner man ut om dette er noe for dere. En buttplug kan brukes av menn og kvinner og kommer i så mange størrelser. Mer Lyst Snerten analplugg  er liten og nett, og passer en mann som er ny i gamet. Passer også fint i kalenderen!

117424_MerLyst_Snerten_Analplug3.jpg

Bind han fast

Bondage er i vinden som aldri før. Hva med å legge ved en liten frekk gave som bondage-tape? Den kleber seg kun mot seg selv og ikke mot hud eller andre ting, så den er perfekt å binde hverandre med. Et par klassiske håndjern med pels gjør nytten sin også. Tease hverandre og kombiner gjerne med blindfold! 

120966-FurryHandcuffs-Red-2.png

Massasjeoljer

Menn trenger pleie de også, og i kombinasjon med deg og noe sexy i tankene kan det umulig bli bedre. En deilig massasjeolje fjerner stresset og lar lysten inntre på soverommet. Et massasjelys kan være verdt å teste ut om man liker varmende massasjer og gode lukter. Det gjelder vel da nesten alle? Alle menn elsker lukten av kokos, hvorfor ikke gi ha en deilig massasje med massasjeolje fra Shunga

117410_Aphrodisiac_massasjeolje_kokosnøtt.jpg

Morogaver

En morogave løsner på smilebåndet og letter stemningen. Hva med et signalhorn med teksten "Honk if you are horny"? Eller kanskje han fryser lett? En penisvarmer er midt i blinken! Er han glad i egg til frokost? Eggsteker med pupper blir garantert en hit!

121435-Boobie-Egg-Fryer-1.png

Orgasmekrem

En orgasmekrem skal det kun brukes litt av om gangen, for dette er et vidundermiddel. Det øker blodsirkulasjon på området du smører det, som da gjerne er mot penis eller klitoris. Da blir man opphisset og mer sensitiv for berøring. Orgasmen kan også bli kraftigere. Dragon Virility orgasmekrem er laget med tanke på mannen men kan fint brukes av begge. Det den gjør er at den lager en varmende og kjølene følelse på én og samme gang! Kremen aktiveres enda mer av penetring som skaper en friksjon mellom kjønnene. Dette må du la han teste ut!

121412-Luksus-julekalender-terningkast-.jpg

Trenger du flere tips?
Sjekk ut vår erotiske julekalender her!