Glidemiddel JO Vannmelon 30 ml

Artikkelnr. 118122
1 omtaler
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30

Vannbasert glidemiddel med en nydelig smak av vannmelon. Dette er rene drømmen, og kommer garantert til å bli en ny forspill-favoritt. Kommer i en liten og praktisk tube, som passer perfekt i veska.

Saftig vannmelon

Fuktighetsgivende, saftig og søtt. Ingenting slår vannmelon når heten tar over. Syns du at partneren din er verdens deiligste? Vent til du har prøvd denne! Smaken er rett og slett fantastisk og glidemiddelet egner seg perfekt til et pirrende forspill. JO H20 med smak av vannmelon gir fuktighet og god glid, og passer til alle aktiviteter på soverommet. Kan også brukes med sexleketøy og av veganere.

Sukkerfritt glidemiddel

Glidemiddelet er kalori- og sukkerfritt , så nyt hverandre med god samvittighet. Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene ved å kombinere vannmelon med noen av de andre smakene i serien.

Innholdsfortegnelse:

Water (Aqua), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Cellulose Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: