Luksus julekalender 2023

Nysgjerrig på hva som skjuler seg bak lukene i årets deiligste julekalender? Det forstår vi godt, for her er det mange spennende godbiter å leke seg med i hele desember!

Her får du den fullstendige oversikten over alle de 24 lukene i Luksus julekalender. Les hva de inneholder og tips til hvordan du kan bruke de.

OBS! Spoiler alert. Nedenfor får du en oversikt over alle lukene i Luksus julekalender 2023. 

Luksus erotisk julekalender Limited edition 2023

Luke 1: Klitorisstimulator

I år sparer vi ikke på kruttet på første luke... Inne i luke 1 befinner deg seg en spennende klitorisstimulator! Leketøyet kommer i et lekkert sort silikonmateriale som føles mykt og godt mot huden. Klitorisstimulatoren har et praktisk håndtak til fingeren din, slik at du kan enkelt hekte den på fingeren og manøvre den ned til klitoris. Den er kraftig og har en god "hette" som legger seg perfekt over klitoris. Settes på og styres enkelt med knappene på fremsiden av produktet. Perfekt å bruke alene eller sammen med en partner! Kan også brukes til å tease nipler, nakke eller andre erogene soner! 

Luksus-2023-luke-1.png

Luke 2: Analglidemiddel

I luke nummer 2 får du akkurat det du trenger for å besøke 2'ern... Nemlig analglidemiddel! Når man skal nyte det gode analsex har å by på, er det viktig å bruke glidemiddel som er ment for analt da vi ikke produserer egen fukt bak der. Derfor får du dette tykke og gode glidemiddelet med en formel som er langvarig og smørende! Glidemiddelet kommer i en 50 ml-flaske og er kompitabel med både kondomer og sexleketøy så klart. 

Luksus-2023-luke-2.png

Luke 3: Bulletvibrator

Neste luke består av en genial liten bulletvibrator! Og ikke la deg lure av den lille størrelsen - denne har gode vibrasjoner med mange ulike vibrasjonsmønstre. Vibratoren har et lite håndtak som gjør den enkel å ta med seg + enkel å manøvre rundt med. Den styres enkelt med knappen nederst på skaftet. Vibratoren kommer med en avlang men rund tupp som gjør denne god til å bruke mot klitoris, mot penis eller andre ergoene soner! 

Luksus-2023-luke-3.png

Luke 4: Glidemiddel

Juletiden blir ikke den samme uten glidemiddel... Derfor får du dette deilige glidemiddelet i luke 4. Dette er et vannbasert glidemiddel som er perfekt å bruke sammen med alle sexleketøyene i julekalenderen. Glidemiddelet gir god glid og kan helt fint brukes under både samleie og med kondomer. Gliden har en deilig glatt konsistens som ikke klisser og som kan enkelt fjernes med vann. Kommer med en nøytral lukt, farge og smak så selve sengekosen må du krydre selv...

Luksus-2023-luke-4.png

Luke 5: Masturbator

Denne luken er perfekt for deg som ønsker å oppgradere håndjobben! Bak luke 5 finner du denne geniale masturbatoren. Masturabtoren har pirrende detaljer på innsiden som er laget for å gi deg deilig stimulering mens du drar den opp og ned... Leketøyet kommer i et deilig silikonmateriale som er behagelig å holde i hånden, og som blir enda deilige med litt glidemiddel på. Med denne trenger du ikke å gjøre annet enn å bare nyte...

Luksus-2023-luke-5.png

Luke 6: Vibratorrens

Julekalenderen er ikke komplett uten vibratorrens! Denne geniale vibratorrensen fjerner bakterier, slik at du kan nyte alle sexleketøyene i kalenderen igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet! 

Slik bruker du vibratorrensen: 

  • Vask sexleketøyet ditt først med mild såpe og vann.
  • Deretter sprayer du vibratorrensen over sexleketøyet ditt, eller på en fuktig klut som du bruker til å vaske sexleketøyet med.
  • Tørk grundig eller skyll den i lunket vann etter rensen har fått virke.
  • Voilá! 

Luksus-2023-luke-6.png

Luke 7: Buttplug

Om tanken på å utforske bakdøra i julen pirrer litt, så er det perfekt at du får denne analpluggen i luke 7. Analpluggen kommer i en middels stor størrelse, og er like god til nybegynnere som til de mer erfarne. Analpluggen har en deilig glatt overflate, og vil sammen med et vannbasert analt glidemiddel gli enkelt inn i bakluka! Analpluggen kommer i en liten bøyd form  og en slankere hals, slik at den sklir enkelt inn og holder seg på plass. Basen på buttpluggen, sikrer også at den ikke forsvinner inn. 

Luksus-2023-luke-7.png

Luke 8: Kjærlighetsspråk spill

Har du lyst til å finne ut hvilket kjærlighetsspråk du og partneren din har? I luke 8 får du dette smarte  og gøye spillet som finner ut hva du liker! Hvert kort har ulike utsagn som du må svare på, og som avgjør hva slags kjærlighetsspråk du har. Helt genialt for å forstå partneren sin bedre og gjøre forholdet deres enda bedre!

Luksus-2023-luke-8.png

Luke 9: Håndjern

Føler du deg litt ekstra naughty i julen? Da er det flaks at du får disse lekne håndjernene i luke 9. Håndjernene kommer med praktisk borrelås og har mulighet til å hekte de fast til hverandre - eller på andre bondage-leketøy du har. Bruk disse i kombinasjon med de andre leketøyene i kalenderen for en ekstra frekk adventstid! 

Luksus-2023-luke-9.png

Luke 10: Tau

Neste luke kommer du til å like... I luke 10 får du dette lekne bondage-tauet. Perfekt for deg som er glad i bondagelek, eller har lyst til å teste det ut! Bondagetau er et uunnværlig verktøy for all slags bondagelek, og tauet har en rekke bruksområder. Bind din partner til sengekanten, eller bind armene og beina sammen... Det vil garantert bli kinky og deilig stemning på soverommet med denne! 

Luksus-2023-luke-10.png

Luke 11: Orgasmegel

Deilig orgasmegel som gir en intens og kjølende effekt! Bruk et par dråper på klitoris eller penis, og kjenn hvordan du får en bedre og mer deilig stimulering. 

Luksus-2023-luke-11.png

Luke 12: Blindfold

Når man fjerner en sans, så forsterkes de andre… Øk nytelsen til din kjære med å sette på hen dette superlekre grønne blindfoldet fra luke 12! Blindfoldet festes enkelt og behagelig med et stretchy bånd rundt hodet, og er i tillegg foret med et deilig stoff på innsiden, som gjør den helt fullstendig lystett. Perfekt å bruke i kombinasjon med de andre leketøyene i julekalenderen!

Luksus-2023-luke-12.png

Luke 13: Dildo

Bak luke 13 finner du denne lille snertne julegaven... Med denne dildoen vil du oppleve fantastisk stimulering, enten det er prostata eller g-punktet som skal nytes! Dildoen har en sugekopp i basen og kan festes mot en glatt flate eller i sele, og kan nytes både av han og henne. Benytt alltid vannbasert analt eller vaginalt glidemiddel, for best mulig nytelse!

Luksus-2023-luke-13.png

Luke 14: Parvibrator

I denne luken vil både du og partneren din få oppleve mye deilige nytelse... I luke 14 får dere nemlig denne spennende parvibratoren. Dette er et parleketøy som kan brukes til å stimulere brystvortene, glans, penis, perineum, klitoris eller kjønnsleppene - her er det med andre ord, mye godt i vente. Den har to lange deler som kan bøyes og tøyes slik du ønsker. Parvibratoren har vibrasjoner i begge ender og kan styres separat med de to ulike knappene. Perfekt å bruke til å tease hverandre under forspillet! 

Luksus-2023-luke-14.png

Luke 15: Massasjestav

Trenger du noe som kan få deg til å slappe litt ekstra av i juletiden? Da passer det perfekt at du får denne mini massasjestaven i luke 15. Ikke la deg lure av størrelsen, denne massasjestaven har deilige og kraftige vibrasjoner! Vibrasjonene og størrelsen gjør den perfekt å bruke til ømme muskler og erogene soner, men også til klitoris og penishodet, for de som trenger det lille ekstra under sengekosen... 

Luksus-2023-luke-15.png

Luke 16: Nipple suckers

I luke 16 er det niplene som får all oppmerksomheten... Disse nipple suckersene er superlette å bruke, og utrolig pirrende å bruke sammen med partneren sin. Sett de enkelt på niplene dine og klem til for å pumpe de opp. Når du har pumpet den, vil de suge seg fast og gi et vakuum på brystvortene! 

Luksus-2023-luke-16.png

Luke 17: Rabbitvibrator

Next up er denne supergode rabbitvibratoren! Dette er en litt mindre rabbitvibrator passer for deg som vil ha noe nett og diskré inni deg samtidig som du får klitorisen din stimulert. Den krever ikke like mye oppvarming, og er fin å bruke for folk på farten. Størrelsen gjør dessuten mini-rabbiten til den perfekte reisevenn!

Luksus-2023-luke-17.png

Luke 18: Flogger

Klar for å sprite opp BDSM-leken med litt lekenhet og spenning? Denne fantastiske floggeren i luke 18 vil gi deg akkurat det! Laget av imitert skinn, er denne floggeren det perfekte tilbehøret for deg som er nysgjerrig og ønsker å utforske nye grenser. I motsetning til en tradisjonell pisk, vil denne floggeren gi deg mer milde rapp, takket være sine myke og lange remser. Du vil bli overrasket av den søte, myke og pirrende følelsen når den treffer - kanskje over brystene, magen eller til og med baken. La deg hengi til partnerens kontroll og la den uimotståelige lysten bygge seg opp til bristepunktet. 

Luksus-2023-luke-18.png

Luke 19: Sexterning

Luke 19 byr på en ny og romantisk måte å spice opp sexlivet på. I denne luken får du nemlig en erotisk terning. La deg rive med i en erotisk lek hvor terningene bestemmer hvilken sexstilling dere skal gjøre. Her er det opp til skjebnen å bestemme... Denne kommer garantert til å krydre julekosen!

Luksus-2023-luke-19.png

Luke 20: Penisring

Lyst til at julen skal være fullt av lange og gode ereksjoner? Da er det flask at du får denne penisringen i luke 20! Penisringen er laget i mykt silikon som sitter godt og fast på plass rundt penis. Ringen kan justeres med dens smarte låse-mekanisme, slik at du får den beste passformen for deg. 

Luksus-2023-luke-20.png

Luke 21: Massasjegel

I luke 21 får du denne gode og fuktighetsgivende massasjegelen. Massasjegelen kommer med en utsøkt vanilje-duft som gir deg en sensuell og avslappet atmosfære i rommet. Gelen er laget av en ekstra fuktighetsgivende formel som gjør huden din myk og god under og etter massasjen. 

Luksus-2023-luke-21.png

Luke 22: Massasje-leketøy 

I neste luke finner du dette geniale massasje-leketøyet! Dette leketøyet er perfekt å bruke på ømme og såre muskler, samtidig som du teaser partneren din. Bruk den sammen med massasjegelen for å få maksimal nytelse! 

Luksus-2023-luke-22.png

Luke 23: Kjærlighetskuponger

Har du lyst til å gi partneren din en julegave som du vet de kommer til å sette pris på? Da er disse kjærlighetskupongene perfekt! Heftet består av ulike kuponger som partneren din får, og som de kan løse inn når de måtte ønske. Det er for eksempel kupong på middag, frokost på sengen og egne "spesial request" som du kan fylle inn selv! 

Luksus-2023-luke-23.png

Luke 24: Womanizer Starlet 

Vi har selvsagt spart det beste tilslutt... I Luke 24 får du kundefavoritten Womanizer Starlet! Dette er perfekt for deg som er nysgjerrig på orgasmetrykkbølgene til Womanizer. Disse trykkbølgene er kjent for å gi kvinner over hele verden utrolige orgasmer på et blunk! Pleasure Air-teknologien stimulerer alle 8000 nerveendinger i klitoris på én og samme tid, uten at klitoris berøres direkte. Det er jo ikke uten grunn av kvinner over hele verden har skrytt Womanizers unike trykkbølgeteknologi opp i skyene...  

Luksus-2023-luke-24.png

Sikredegjulekalenderenher.png