Rimming - de beste sexstillingene

Glad i rimming? Her får du tips til 4 gode sexstillinger som egner seg perfekt til rimming!

Visste du at analåpningen er et av de mest erogene områdene vi har på kroppen vår...?

Anus og området rundt er nemlig fullt av følsomme nervetråder, og er derfor et område som kan gi intens nytelse ved stimulering, uavhengig av kjønn og seksuell orientering! 

  • Aldri prøvd rimming før? Hvis du trenger grunnleggende rimmetips, kan det være lurt å lese denne artikkelen om hvordan du kan lære deg å rimme som en proff først! 

Hva er rimming?

Rimming innebærer å bruke tungen og munnen til å slikke og stimulere partnerens anus for seksuell nytelse. Men det er ikke alltid bare bare å komme til der bak, og særlig ikke i en behagelig stilling. Derfor har vi gjort det litt enklere for deg...

Under har vi listet opp fire gode sexstillinger som er perfekt til rimming!

Doggystyle

Den mest klassiske sexstillingen for rimming er sannsynligvis doggystyle. Ikke bare er partnerens anus lett tilgjengelig, men når du er ferdig med å rimme, er du allerede i perfekt posisjon for å ha sex, enten vaginalt eller analt.

Artikkel-rimmestillinger-doggystyle.jpg

  • Tips: Hvis du og din partner har en stor høydeforskjell, som kan gjøre doggystyle-stillingen litt utfordrende, kan mottakeren prøve å legge seg flatt på magen og spre rumpeballene! 

69

69-stillingen er kanskje best kjent som en sexstilling benyttet til oralsex. I denne sexstillingen ligger dere nemlig anføttes oppå hverandre, slik at hodene deres nærmer seg partnerens kjønnsorganer. Men denne stillingen fungerer like fint til rimming! Her kan én av dere utføre rimmejobben, mens den andre utfører oralsex, eller så kan begge rimme. Uansett blir det vinn-vinn!

Artikkel-rimmestillinger-69.jpg

Tronen

Denne sexstillingen, som vi har valgt å kalle "tronen", kan også kalles ansikt-sitting på godt norsk! Denne kan være litt utfordrende både for den som gir og den som mottar. Et tips er å legge en pute under nakken på den som skal utføre rimmingen, for å avlaste nakken og samtidig komme nærmere partnerens anusåpning. Personen som sitter på toppen (eller tronen), setter seg på knærne eller i en annen behagelig sittestilling. Prøv dere frem!

Artikkel-rimmestillinger-tronen.jpg

Tips: Om den som sitter på tronen synes det er vanskelig å balansere i denne stillingen, kan et tips være å støtte seg til en seng eller en vegg for å balansere vekten fra knær og lår. 

Omvendt trone

Tronen kan også gjøres omvendt vei - slik som reversed cowgirl. Den som skal rimme ligger fremdeles på ryggen, men den som sitter på tronen, setter seg med kroppen vendt mot partnerens føtter. 

Artikkel-rimmestillinger-omvendt-tronen.jpg

Kilde: Menshealth.com, Kondomeriet