Rimming – hvorfor gjør vi det?

Er du en av de som tenker at tungen ikke har noe å gjøre der bak? Rimming kan være svært pirrende og helt trygt– om du gjør det riktig.

Rimming er å bruke tungen og munnen for å slikke og stimulere partnerens anus for seksuell nytelse. En av de største grunnene til at menn og kvinner liker rimming, er at analåpningen er et av de mest erogene områdene vi har på kroppen! Spekket med erotiske nervetråder, er dette et område som kan føre til intens nytelse...

Rimming kan gjøre at du føler en dyp forbindelse og intimitet med din partner, og noen liker det kanskje også fordi det er litt “ulovlig”. Er du fortsatt skeptisk? Les videre for å få tips til å gjøre det hele til en mer komfortabel, trygg og hygienisk seanse.

Forbered deg godt

Uansett om du allerede har fått smaken på baken, eller om det er første gang du skal prøve rimming, så kan det være lurt å forberede seg. Ikke la partneren ta oppvasken! Vask deg nøye med intimsåpe og vaskeklut der bak, eller bruk en våtserviett om du er på farta. Dette kan minske risikoen for smitte, samt fjerne ubehagelig smak og lukt. Vurder om du kanskje bør barbere deg. Bakterier og “rester” setter seg nemlig lettere i de små hårene.

Pass på hva du spiser, unngå bønner og matvarer som gir gass. Det sier seg kanskje selv, men hvis du er uggen i magen, bør du definitivt utsette leken, da du kan smitte partneren din med bakterier.

Framgangsmåte

Det er bare fantasien som setter grenser for gode stillinger for rimming, men en bra nybegynnerstilling er å la partneren ligge på rygg, med en pute under hoften og knærne opp mot brystet. Tilgangen blir enda bedre om giveren kneler på gulvet. Spre skinkene godt og ta for deg. Du kan både kysse, slikke, suge i og rundt rumpa. Unngå å bite, da området er svært følsomt.

Prøv deg fram med ulikt trykk, eller eksperimenter med å bruke spissen av tungen og deretter den flate overflaten. En kjent triks er å snurre tungespissen i en sirkel rundt åpningen. Få partneren din til å signalisere hva han/hun liker. Når mottakeren blir mer opphisset, kan du også merke at anus slapper av og utvider seg litt. Dette er en god indikasjon på at du gjør noe riktig!

Det tryggeste er å holde seg utenfor selve åpningen. Stimulering rundt randen, i stedet for å presse tungen inn i analen, vil redusere sjansene for å komme i kontakt med bakterier. Rimming kan være høydepunktet når du har sex, men det kan også være en fin måte å varme opp til analsex.

Guide til analsex.

Smittefare

Ved rimming er det mindre risiko for å bli smittet av kjønnssykdommer enn ved f.eks. oralsex eller analsex. Du er likevel i risikosonen og det kan være lurt å utføre rimming på en partner du kjenner godt, eller bruke beskyttelse. God hygiene hjelper også på å fjerne eventuelle bakterier.

Ved rimming kan du bli smittet med klamydia, gonoré, HPV, kjønnsvorter, syfilis og herpes, samt tarmbakterier. HIV-smitte er meget sjeldent ved rimming, men hvis du har små sår rundt analen eller i munnen, så bruk en slikkelapp for å være sikker. Men la deg ikke skremme for det! Gjør rimming om til rene desserten, med slikkelapper lagd av kondomer med smak. Cola, jordbæris, sjokolade eller tyggegummismak gjør kjæresten uimotståelig.  

Slik lager du slikkelapp av kondomer.

Glidemiddel med smak

Et godt tips er å bruke et vann- eller silikonbasert glidemiddel på rumpehullet før du legger over slikkelappen, for å øke sensitiviteten. Hvis du er i et fast forhold og ikke bruker slikkelapp, kan opplevelsen løftes mange hakk ved å bruke et glidemiddel med smak. Nam!

Glidemiddel med smak finner du her

Husk at rimming skal føles godt og trygt, så snakk med partneren din og sørg for at dere begge to er med på leken.

 

Kilder: bvibe.com, sexperterne.dk