Rimming – hvorfor gjør vi det | Kondomeriet

Rimming – hvorfor gjør vi det?

Er du en av de som tenker at tungen ikke har noe å gjøre der bak? Rimming kan være svært pirrende og helt trygt– om du gjør det riktig.

Rimming innebærer å bruke tungen og munnen til å slikke og stimulere partnerens anus for seksuell nytelse. En av de største grunnene til at menn og kvinner liker rimming, er at analåpningen er et av de mest erogene områdene vi har på kroppen!

Fordi det er spekket med erotiske nervetråder, er dette et område som kan føre til intens nytelse...

Rimming kan gjøre at du føler ekstra intimitet med din partner, og noen liker det kanskje også fordi det er litt “ulovlig”. 

Forbered deg godt

Uansett om du allerede har fått smaken på baken, eller om det er første gang du skal prøve rimming, så kan det være lurt å forberede seg. Ikke la partneren ta oppvasken!

Vask deg nøye med intimsåpe og vaskeklut der bak, eller bruk en våtserviett om du er på farta. Dette kan minske risikoen for smitte, samt fjerne ubehagelig smak og lukt. Vurder om du kanskje bør barbere deg. Bakterier og "rester" setter seg nemlig lettere i de små hårene.

Det kan også være en idé å tenke litt over hva en spiser, og kanskje unngå bønner og matvarer som gir gass. Er du uggen i magen, bør du definitivt utsette leken da du kan smitte partneren din med bakterier. 

Framgangsmåte

Det er bare fantasien som setter grenser for gode stillinger for rimming, men en bra nybegynnerstilling er å la partneren ligge på rygg, med en pute under hoften og knærne opp mot brystet.

Tilgangen blir enda bedre om giveren kneler på gulvet. Spre skinkene godt og ta for deg. Du kan både kysse, slikke og suge i og rundt rumpa. Men unngå å bite. Området er svært følsomt!

Prøv deg fram med ulikt trykk, eller eksperimenter med å bruke spissen av tungen og deretter den flate overflaten. Et kjent triks er å snurre tungespissen i en sirkel rundt åpningen. Få partneren din til å signalisere hva han/hun liker. Når mottakeren blir mer opphisset, kan du også merke at anus slapper av og utvider seg litt. Dette er en god indikasjon på at du gjør noe riktig!

Det tryggeste er å holde seg utenfor selve åpningen. Stimulering rundt randen, i stedet for å presse tungen inn i analen, vil redusere sjansene for å komme i kontakt med bakterier. Rimming kan være selve høydepunktet når du har sex, men det kan også være en fin måte å varme opp til analsex.

Mer nysgjerrig på analsex? Her finner du vår guide!

Bruk slikkelapp 

Ved rimming er det mindre risiko for å bli smittet av kjønnssykdommer enn ved for eksempel oralsex eller analsex. Du er likevel i risikosonen, og det kan være lurt å utføre rimming på en partner du kjenner godt, eller å bruke beskyttelse. God hygiene hjelper også med å fjerne eventuelle bakterier.

Rimming innebærer smittefare som ved all annen sex. Det vil si at man kan få klamydia, gonoré, syfilis og så videre. Hvis du ikke kjenner partner, bruk en slikkelapp for å være sikker. Gjør rimming om til rene desserten: Slikkelapp med vanilje, jordbær, mint, drue eller banan gjør kjæresten uimotståelig.

Har du ikke en slikkelapp hjemme? Slik kan du lage din egen slikkelapp av kondomer.

Glidemiddel med smak

Et godt tips er å bruke et vann- eller silikonbasert glidemiddel på rumpehullet før du legger over slikkelappen, for å øke sensitiviteten. Hvis du er i et fast forhold og ikke bruker slikkelapp, kan opplevelsen løftes mange hakk ved å bruke et glidemiddel med smak. Nam!

Husk at rimming skal føles godt og trygt, så snakk med partneren din og sørg for at dere begge to er med på leken.

Kilder: bvibe.com, sexperterne.dk