Denne geniale rideteknikken bør du lære deg

Teknikken innebærer staveferdigheter og hofter, og vil gjøre det enklere å oppnå orgasme under samleie!

Et riktig mindsett er kanskje en av de viktigste suksessfaktorene for å oppnå orgasme, både alene og under samleie med en partner. Men det er ikke alltid like lett å ha hodet med under hele akten, særlig ikke når man har sex i en sexstilling som cowgirl - hvor absolutt alt er på utstilling. 

Artikkel-rideteknikken-du-bør-kunne-1.png

«Hva skal jeg gjøre med hoftene mine?»

Alle kvinner har nok vært innom én eller flere av disse tankene mens hun har sittet på toppen:

«Hvor skal jeg se?» «Kan partneren min merke at jeg spiste litt vel mye til middag?» «Hva gjør jeg med hendene mine» og «Hva skal jeg gjøre med hoftene mine?».

Men med ett enkelt tips kan man få bukt med disse tankene – og samtidig øke sjansen for å oppnå orgasme under samleie! Det er faktisk et tips som gikk som en farsott over Twitter i fjor og kvinner verden rundt har for lengst oppdaget det ultimate ridetrikset:

Å stave ordet "coconut" med hoftene når de rir partneren.

Ja, du leste riktig! Tipset er ikke så useriøst som det høres ut, snarere tvert imot.

kvinne_strand_forførende_kokosnøtt.jpg

Staving kan gjøre det lettere å få orgasme

Ordet "coconut" er ganske lett å huske, men også lett å stave. Du vil oppdage, om du ikke allerede har forsøkt å gjøre det mens du leser denne artikkelen, at bevegelsesmønsteret vil bevege hoftene i en behagelig rytme – og dette vil føles godt for partneren din også!

Jo mer bevegelse du selv gjør under samleie, desto lettere blir det for deg å oppnå orgasme. Orgasme er nemlig en fysologisk mekanisme, og for å klare å oppnå orgasme, er du nødt til å bevege deg.

«Orgasme er blant annet avhengig av god blodgjennomstrømning i muskulaturen i underlivet ditt, samt mye nerveimpulser, og dette skapes best ved at du beveger underlivet ditt, og ikke at noe beveges mot ditt underliv som ligger mer eller mindre i ro», har sexolog Siv Gamnes tidligere skrevet.

Når du beveger hoftene på en slik måte, vil klitoris gnikkes mot partneren. Og når vi vet at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, vil dette stavetrikset definitivt være gull verdt for de kvinnene som sliter med å oppnå orgasme.

firegodegrunnertilåbrukehoftene-tekst.png

  1. Det øker din sjanse for å oppnå orgasme under samleie.
  2. Det lar deg fokusere på oppgaven og minsker risikoen for at andre forstyrrende tanker tar deg ut av sexbobla.
  3. Du trenger ikke å bekymre deg over hva du skal gjøre med hoftene. Det er bare å velge seg ett ord og begynne å stave.
  4. Du kan bli tryggere i posisjonen - noe som definitivt vil være deilig både for deg selv og for partner.

Rideteknikken-du-bør-kunne-2.png

Lag din egen orgasmeordbok

Du kan velge hvilket som helst ord. Her er det bare å prøve seg frem med ulike ord og bokstaver og føle seg frem til hva som føles godt for både deg og partneren din og å lage din egen ordbok med ord som kan bidra til å gi deg orgasme under rideturen.

godetips-hoftebevegelser.png

Lykketil-tekst.png