Dette sexleketøyet garanterer orgasme

Er du klar for å ta din Womanizer-opplevelse til nye høyder? Da bør dette prisvinnende sexleketøyet bli det neste i leketøysamlingen din...

Womanizer er for lengst blitt sexleketøyet alle kvinner snakker om. Hundretusener av kvinner, verden rundt, har lagt sin elsk på sexleketøyets orgasmefremkallende teknologi som stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris! Det er ikke overraskende når vi vet at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme.

Mange av kvinnene som har forelsket seg i Womanizer, har enten en Womanizer Premium, Womanizer Starlet eller Womanizer Liberty liggende i nattbordskuffen. Er du en av dem? Da kjenner du nok til den altoppslukende og tåkrøllende orgasmen som sexleketøyet gir. Men visste du at Womanizer har en annen modell som kan ta orgasmen til neste nivå?

 

Les også: Hva er forskjellen på Womanizer og en vibrator?

Womanizer Duo kåret til årets sexleketøy

Womanizer Duo er lenge blitt stående i skyggen. Dette til tross for at den ble kåret til årets sexleketøy under XBIZ Europe Awards og til årets luksusprodukt under StoreErotica Awards i 2019.

Womanizer Duo er på mange måter 2.0-versjonen av Womanizer da sexleketøyet lar deg få i både pose og sekk. I tillegg til å være utstyrt med den orgasmefremkallende teknologien som kvinner har lært seg å elske, gir den deg også g-punktstimuli!

Womanizer Duo sender pirrende trykkbølger mot klitoris, mens vibratordelen, som har en perfekt svai, stimulerer det berømte g-punktet – på én og samme tid. Intensiteten kan enkelt varieres, og programmene er mange. Her er det noe for alle, og nevnte vi at den er helt vanntett? Prøv den under vann for litt våt variasjon. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det hele enda mer intenst...

118524_Womanizer_Duo_burgunder_badekar.jpg

Om du er klar for en oppgradering i nattbordskuffen, vil Womanizer Duo ta din Womanizer-opplevelse til nye høyder og gi deg orgasmer for viderekommende...

Les også: Dårlig tid? Womanizer gir deg orgasme på et blunk

- Vanskelig å få orgasme? Dette er det du trenger

Lovordene lar ikke vente på seg fra kvinner som har prøvd Womanizer Duo. Kanskje ikke rart med tanke på sexleketøyets uslåelig kombinasjon av g-punkt- og klitorisstimuli. For mange er dette den ultimate kombinasjonen som gjør orgasmene umulig å holde tilbake. Og hvem vil vel ikke surfe på litt større orgasmebølger?

Flere som har prøvd produktet beskriver at de får sine beste og mest intense orgasmer noen gang med Womanizer Duo. For ikke å snakke om raskere orgasmer, og orgasmer som kommer på løpende bånd...

Kundeomtale Duo3.PNG

«Sliter du med å oppnå orgasme til vanlig? Duoen er det du trenger.
Sliter du ikke? Duoen er det du trenger».

Det er Astrid (52) sin anbefaling etter å ha testet Womanizer Duo. Les hele hennes jublende anmeldelse av Womanizer Duo her.

118524_Womanizer_Duo_burgunder_partner.jpg

Diskré nytelse på sitt beste

I tillegg til sexleketøyets orgasmefremkallende teknologi, har Womanizer Duo også en annen teknologi som gjør produktet svært stillegående, batterieffektiv og diskré i bruk. Smart Silence-teknologien gjør at sexleketøyet kun vibrerer når den er i kontakt med huden din.

Når leketøyet løftes bort fra huden, vil «touch-funksjon» sørge for at motoren skrus av automatisk og sexleketøyet bli helt lydløst. Dette er ekstremt praktisk og helt genialt hvis du trenger å legge den vekk i et øyeblikk, som for eksempel om noen plutselig kommer inn på rommet...

Touch-funksjonen gjør også at du ikke trenger å knote med irriterende knapper for å skru av vibrasjonene når klimakset melder seg eller forstyrres av sjenerende lyd når du og en partner skifter stilling under samleie. Du kan bare slenge den fra deg på sengen og konsentrere deg om det deilige øyeblikket.

Ta sjansen på en Womanizer Duo og nyt ditt nye sexleketøy. Du kan takke oss senere!

Kilder: xbiz.com/winners Announced for 2019 XBIZ Europa Awards, xbiz.com/2019 StorErotica Award Winners Announced